38

!!!

преди 13 години

Смърт за ***!

37

Млад Социалист

преди 13 години

Баце незнам но след този митинг трябва да вървят поне 10 линейки и 5 катафалки , като знам колко есредната възраст на техния електорат докато свърши митинга ще напълнят СЦГ.....

36

Анонимен

преди 13 години

Бойко,какво стана ?Планът Ранът нещо не се получава,а ?Май ще се наложи да връщате рушветите от САЩ.

35

sas

преди 13 години

Тази от снимката не знае що е срам. Гнусссс........

34

Анонимен

преди 13 години

Дори и най големите критици и опоненти на правителството признават че то е по добро от предишните и че няма алтернатива в момента.Все пак има много неща които трябва да се променят в самото правителство, направиха и сериозни гафове...

33

Само БСП !!!!

преди 13 години

Бойкооо, пролет пукна - ние НЕ !!!Сега какво ще докладваш на господарите си .. ???И ти не успя да унищожиш напълно българския народ !Всички разбрахме, че сте поели ангажимента да ускорите политиката на ГЕНОЦИД над българите, ама ние сме кораво племе .. Инати сме и не искаме да се махаме от тази земя, за която дедите ни са проливали кръвта си !

32

Интелектуалец

преди 13 години

Аве тия верно ли си вярват толков, сигурно нещо дзен будизъм практикуват, мислят си, че като повтарят едно нещо достатъчно пъти то ще стане истина, шшш я се събудете ве мазни червени маймуни, да не излеземе ние младото поколение само между 20 и 40 години та веднъж за винаги да се свърши с таз пасмина, са тез миризлива червена *** която ни дърпа надолу толкова години вече, да убием с камъни и без това оределия комунистически елеторат щото ми писна от пенсионерските им мераци!!!

31

Анонимен

преди 13 години

"и бесипЕ са ЕДНО !!!хем вътре в управлението. ..хем на вън .. "***, това важи за Костов!Той е мошенникът дето е хем с правителството, хем опозиционер!

30

Анонимен

преди 13 години

Г.о.в.н.а.р.и бесепарски, смешници умрели вземете се скрийте в дън земя или умрете!!! ;)

29

Киро Павето

преди 13 години

Крайно време е да стават протести,тая *** Тиква много се задържа в парламента.Аз лично ще отида на протеста и ще метна някое друго паве по Тиквата,дано да го оцеля.

28

ГЕШЕВ

преди 13 години

ЧАКАХА ДА СЕ СТОПЛИ МАМА ИМ.........!

27

DO DEDO

преди 13 години

Това ли ти е демокрацията?Който мисли различно от теб ,бой с камъни-тъпо,първ обитно същество!

26

Анонимен

преди 13 години

БСП ще излизат на улицата защото отново им се краде.

25

Анонимен

преди 13 години

БОЙКО В ЗАТВОРА!

24

Калин

преди 13 години

Мюсюлмански братя и бесипЕ са ЕДНО !!!хем вътре в управлението. ..хем на вън .. абе БесИпето са си терористична организация .. !

23

Анонимен

преди 13 години

Тия от БСП продължават по стария начин,говорят си и сами си вярват във фантазийте.

22

от село

преди 13 години

И кой ще излезе,студентите ли,щот пенсионерите или измряха /от почивки на морето през октомври 2007/ или тези дето вече всичко им е все едно?

21

ГЕРБ - оставка !!!

преди 13 години

Бойко, подавай оставка ! Не е нужно да те търпим четири години, за да видим, че не можеш да управляваш България !Да се кланяш пред недодяланите и комплексирани еврочиновници и да строиш магистрали не е достатъчно, за да си добър държавник !!!Правителството на ГЕРБ сътвори най-големите скандали в нашата политика и показа пълна неспособност да реши проблемите на хората.Време е да се ходи. След него, каквото и да дойде, все ще е по-добро !

20

ангел

преди 13 години

*** комунисти, коя е тая тълпа бабичките ли

19

до 15

преди 13 години

че смачкаш ти,гледай на тебе някой да не ти смачка физиономията,геберче смешно