93

Priest

преди 14 години

Изобщо не подхожда на един премиер да говори по този начин, да дава подобно интервю при ЧЕНГЕТО САШО ДИКОВ, както и да напада публично някакъв си шоумен. Няма ли по-важни неща в държавата в момента ??? Борисов е абсолютно безсилен, а ГЕРБ се провалиха! Който продължава да ги подкрепя или гризе некъв кокъл от тях, или е просто безкрайно заслепен!

92

123

преди 14 години

ей сега вече стана интересно за народа,ще гледа отдавна очакван сблъсък

91

Стария

преди 14 години

Тази махленска история, показва, че нашата държавност се намира на дъното. В коя друга държава, премиерът ще се договаря и заиграва с някакъв шоумен? Как е възможно да се обсъждат такива задкулисни простотии в публичното пространство? Господин Премиер с какъв акъл изнесохте тази история пред обществеността?

90

Анонимен

преди 14 години

Така и предполагах,че *** са по-яки от Слави.

89

Анонимен

преди 14 години

toia slavcho mnogo iska - ai siktir keleme

88

Nobody

преди 14 години

Да задам поредния си *** въпрос. В случай, че това е верно. За да поискаш нещо подобно от някого, това предполага, че по една или друга причина човекът отсреща ти е длъжен за нещо. Та, Баце, с какво си задлъжнял на учиндолеца?

87

Анонимен

преди 14 години

Време е Слави да мине в нелегалност в някое мазе като при Костов и компания! Така де, като не слуша - марш !!!!Благодарим на премиера, че при цялата му вътрешна и международна ангажираност намери време да ни обърне внимание и на личните си отношения и разочарования от медиите.

86

зъл

преди 14 години

Абе в що за държава живеем? Явно управлението на България черпи идейте си от романите на Хелър

85

gonzo

преди 14 години

Имало едно време един пожарникар и един клоун, които седнали да делят властта в България. Преговаряли, преговаряли, но не се разбрали да делят фифти-фифти. От въпросната "Ялтенска конференция" нищо не се получило. След време пожарникарят станал министър-председател, а клоунът започнал да го иронизира жестоко пред публиката. Министър-председателят решил да отговори на иронията и дал интервю на жълта медия" и т.н и т.н. Краят на приказката все още не е измислен... Господи в каква държава живеем.

84

отвратен

преди 14 години

Напълно вярвам на Борисов, защото Слави си е рекетьор.По времето на Виденов искаше парите за кампанията за масовата приватизация в БНТ и като не ги получи започна едно вземане на пари от Мултигруп и рутене на Виденов... БТВ са длъжни веднага да го остранят, ако имат поне малко морал и професионални журналистически критерии.

83

омм

преди 14 години

самоче Славчо, криво си е направил сметката с ББ

82

ники

преди 14 години

Ама че държава .....

81

Светлин

преди 14 години

Как само Бойко е "най-великия"."Сам срещу всички" .То не бе Станишев,Доган,Царя,Яне,наглите,крокодилите,маргините,европърламента,Слави кгб,Извънземни,арабски терористи,наркопласьори,педофили,феодални старчета...!"Боже колко е тежка царската корона".Господин премиер:-Гордоста идва преди да паднеш!

80

пепи

преди 14 години

Жалко е колко много хора продължават да вярват на думите на мутрата. Не, че СТ е стока. Но само си помислете. Министър председателят да хвърля кал по някой, който няма как да му е опонент. Твърде различни са нивата. Това е очевидно набеждаване, в което никой нищо не може да докаже. Във вторник СТ ще каже как Боко тиквата се е пазарил "Шоуто на Слави" да работи за свалянето на предишното правителство, така както правеше "Ку Ку" по времето на Виденов.

79

123

преди 14 години

до 67: Именно! Слави преди правеше скечове с Бойко и от там ББ стана батман,супермен и др.Сега явно не се разбраха двамата и Глави всяка вечер води обсолютно тенденциозно кампания срещу Бойко.И без това *** Глави трябва да го свалят от ефир вече

78

СВЕТЕЦА

преди 14 години

Кой е па тоя слави за които пишете,че не мога да се сетя нещо??????????????

77

HM

преди 14 години

Личеше си, всяка седмица редколегия да ко плюят. даже преди изборите защо пусна тая на избори? Все разправя че всички говорели за него, а той го прави най- много

76

скунск

преди 14 години

тези от герб съвсем се вмирисаха! време е да им посочим пътя!

75

Анонимен

преди 14 години

Да довечера ще бъка от ЗЛОБА

74

Димитър

преди 14 години

Време е "Шоуто на Слави" да бъде свалено по поръчка на Бойко Борисов. това предаване е единственото в което не се говори колко велик е той.Всяко предаване което се опита да иронизира вожда трябва да бъде забранявано със закон !