10

Анонимен Алкохолик

преди 1 седмица

И викаш пускаме руснаците да си вземат квото искат само мир да има. Продажни копейки. На времето такива като вас са предавали четниците ни от страх

9

Различни сме

преди 1 седмица

Румънците мразят руснаците. Те не са благодарни като нас. Знаят и осъзнават ясно, че това са хората изкарали ни за 45 г от европейският ни път и обрекли ни на азиатщина и изостаналост, докато останалите държави са се развивали нормално. Затова и румънците ни дръпнаха така значимо, както и хърватите. Пет при не дават за мужжиците. Нашият народ е обременен и лъган 45 г, която лъжа за жалост е хванала дикиш, за разлика от при румънците.

8

Анонимен

преди 1 седмица

Човечеството днес има голям проблем , имало го е и в миналото , плащало е тежко но акъл не му е дошъл , никакви бази , никакви военни съюзи не могат да го опазят , може да го опази единствено мирът , всяко нещо , което работи за война ще му нанесе огромни беди .

7

БАНко

преди 1 седмица

ОКУПАЦИЯТА НА ИЗТОЧНА ЕВРОПА И СКАНДИНАВИЯ ОТ НАТООООООВЦИТЕ НЕ Е НА ДОБРЕ ЗА ХОРАТА !!! А НАДЕЖДАТА ОТ ДЕВЕТДЕСЕТТЕ ГОДИНИ ЗА РАЗТУРЯНЕТО НА ВАРШАВСКИЯ ДОГОВОР И НАТО СТАНА НА ПОЛОВИНА !!! АГРЕСИВНИТЕ НАТООООООВЦИ ДОРИ СТАНАХА ПОВЕЧЕ !!!

6

ПЕТКО САТЪРА

преди 1 седмица

Руснака дава половината си денги на путин за бомби! Идва и третата зима, а в русия иде голoдоморът! Който си има пpace у руската koчuнъ ще е добре и ша са усмихва! А?

5

ПЕТКО САТЪРА

преди 1 седмица

Руснака дава половината си денги на путин за бомби! Идва и третата зима, а в русия иде голoдоморът! Който си има пpace у руската *** ще е добре и ша са усмихва! А?

4

Анонимен

преди 1 седмица

Айде копейки, бегом на протест с румънските копейки ама там май не виреят много. С Чаушеско добре се разправиха

3

Зозо

преди 1 седмица

Хахахаааа, пък тукашните копейки ще чакат червената пияна армия на Дунав?!? Нанай :)))))))))))))))))))))))

2

До 1

преди 1 седмица

Ех умна копейка, акъл, акъл, направо се лее

1

ритник в задника ти

преди 1 седмица

Глупави румънци, глупави българи, глупав ЕС! Честито на глупавите мишени!