107

Анонимен

преди 3 месеца

Публиката иска зрелища . И Путин им ги дава. Билетите са скъпички но бизнеса върви.

106

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен 118. Верно ли тей праят ?

105

Благовещение!

преди 3 месеца

Днес е Благовещение! Тази новина за заловените стрелци е блага новина!

104

Анонимен

преди 3 месеца

До 54 Рашите не търсят доказателства. Изтръгват самопризнания чрез изтезания и нашите русофили изпадат в екстаз. Ще се гаврят с хора, които не се знае дали изобщо през живота си са стъпвали на Крос не знам си какво, ще си го изкарат на тях. Изместена агресия, присъща низшите същества. Пък ИД си съществува и никой не може с пръст да я докосне.

103

Бау бау

преди 3 месеца

Живи да ги нарежат и тях и техните семейства.

102

Анонимен

преди 3 месеца

С перце ли да ги галят ? Толкова смърт донесоха . Нищо човешко няма в тях . Сребролюбци юдейски .В България отдавна да са изчезнали . Тук никого не хващат . В препирни за властта .

101

Анонимен

преди 3 месеца

Майкъл Медсън навремето в "Гепи" им режеше ушите. Доста е взаимствал от братушките.

100

АнонимеН

преди 3 месеца

ДОБРАТА НОВИНА Е, ЧЕ ЗА ПЪРВИТЕ 3-ТЕ МЕСЕЦА НА 2024-ТА ГОДИНА ИМА ПОВЕЧЕ АТАКИ НА ТЕРИТОРИЯТА НА ТЕРОРИСТИЧНАТА РУСКА ФЕДЕРАЦ;ИЯ ОТКОЛКОТО ЗА ПЕРИОДА 2022-РА ДО КРАЯ НА 2023-ТА

99

Христо Христов

преди 3 месеца

За мен проблемът е един - дали са те. Ако отговорът е ДА - не ми пука какво правят с тях - все им е малко... Накрая да пратят труповете в Брюксел подарък на Урсулата. Все пак е родена в Белгия, където крал Леополд 2 е пращал отрязаните детски крайници като коледен подарък на знатните белгийци и вероятно ще оцени жеста. Още повече, че става дума за любимите на ЕС ислямски терористи. Факти.

98

Анонимен

преди 3 месеца

Рамбо навремето като го гледах руснаците го изтезаваха на метална рамка с ток.Хубави времена бяха

97

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен "Най-вероятно са съвсем случайни, попаднали на грешното място, в грешното време" -------------- да.. съвсем случайно с автомати и запалителни течности.. съвсем случайно стрелят по хората, съвсем случайно колят хората... съвсем случайно две седмица преди това пак са били там.. абе 100% слочаенос! ЖАЛКИ СТЕ Ш0000Р000ШОИДИ!

96

Ужасът

преди 3 месеца

След като ги оставиха безнаказано да избиват сънародниците им, тумбаците от спецназ на Вова, известни с това, че избиват повече, отколкото спасяват, са изразили садистичните си наклонности върху тези аутсайдери. А ги предупредиха службите на цивилизованите държави. Но Вова с кръвясал поглед истеризира отново. Като идол на секта самоубийци. И сектантите продължават сляпо да вярват на това бункерно изчадие, което ги връща в 13и век.

95

Анонимен

преди 3 месеца

Те са повикали специалният кореспондент на "Известия" да гледа как ги измъчват по време на разпити разбираш ли...

94

анонимен келеш

преди 3 месеца

Тези мангасарянци заслужават наистина да ги тричат докато мърдат.Обаче и Вовата нещо да каже как всеки Божи ден от 2 години насам хвърля курбан по 150/200 русначета в Украйна или там нема проблем:):):)

93

ППЛГДБТИ+

преди 3 месеца

Веднага протест пред НС за защита на правата и свободите на бедните изстрадали терористи!

92

Анонимен

преди 3 месеца

Ами,какво да ги правят? Това е решението ,режеш парче по парче, сол и вряла вода ,но полекичка докато признаят. Това е показно ,да се знае и помни и никой да не смее повече и да си помисля за такова нещо. СЛАВА НА РОССИЯ!ДА ЖИВЕЕ ПУТИН!

91

Анонимен

преди 3 месеца

Другари европейци, срещу терористи се действа с твърда ръка, а не с мека китка.

90

Анонимен

преди 3 месеца

До Обективен "Не ухото а оная му работа трябвало да отреже и да му я напъха в устата." ---------------- за сега само проверяват дали може да се изпържи резана наденица на ток.

89

Анонимен

преди 3 месеца

Най-вероятно са съвсем случайни, попаднали на грешното място, в грешното време. И сега с изтезания ще ги накарат да казват каквото им потрябва. И украинци ще станат накрая.

88

ТОВА СА ДРУГИ ХОРА

преди 3 месеца

ГЛЕДАЙТЕ, ЧЕ СТРЕЛЯЩИТЕ В ЗАЛАТА СА С ДРУГИ ФИГУРИ...