54

До 70

преди 1 година

Точно така,Борисов трябва да е премиер.Но никъде не е казано,че втората партия трябва да му прави правителството .Да си състави правителство сам,нали е премиер.

53

да знаете

преди 1 година

Докато това вещество от фотото се натиска за Началник, държава нЕма да има.

52

Анонимен

преди 1 година

Борисов, най-естествената ти коалиция е със чакалите ти, като бъдещи съкелийници в затвора.

51

Анонимен

преди 1 година

Споко Боко, и да не приемате правителство пак ще има, Радев ще ви назначи служебно, хахах

50

Анонимен

преди 1 година

Който не е гласувал, си е за негова сметка! Правителство се избира и с 10% гласували. Така работи демокрацията. Няма как да кажете, че е незаконно правителство, избрано от малък брой гласували, както много от вас си мислят.

49

баба мара

преди 1 година

след като ходиш по манастирите и се целуваш с поповете как ще седнеш на една масас парапета и грешния ъгъл това лицемерие ли е или нещо здравословно при 40 процента изб активност и 100 000 не подкрепям.......... отиваме на избори на есен докатослучим отвратени сме от вас и затова не гласуваме

48

силно учудЕна

преди 1 година

Ама защо и с втория, ти нали "победи" на 02.04.?!

47

Анонимен

преди 1 година

Само не ми стана ясно, ЗАЩО без да им изберат кабинета, не подкрепяли бюджет, като реално едното не е свързано с другото??? Или това е просто инат и извиане на ръце? Защото именно липсата на бюджет може "да счупи държавата", а не дали има правителство или не

46

Анонимен

преди 1 година

Защо между първия и втория, има още 3 партии с които може да състави правителство

45

Анонимен

преди 1 година

Продължава политиката на ония политици,които пречат България да се превърне в модерна европейска държава.Тълпата има коефициент на интелигентност,какъвто има оня участник, който е с най нисък такъв.Явно имаме доста простовати и алчни хора ,които пречат на възхода на държавата ни."Алчността ще погуби света"

44

ОМЕРТА

преди 1 година

При мафията е така-решава главатаря.Деса не скри щастливата си физиономия,заедно със Севда,която поърза да оплюе след изборите ПП.ББ говореше как ПП и ДБ се обединили за да го бият,ама не могат.Сега защо искаш от тези хора да те подкрепят?Трябва да има МОРАЛ и ДОСТОЙНСТВО в политиката.ББ е показал,че не притежава и двете.Като всяка мутра е готов и смазва всеки,който му е неудобен.Който махне от ГЕРБ-отива в дън земя и все едно такъм човек няма.Всичко зависи от него-целуват му г-за и се кефят.

43

Анонимен

преди 1 година

"Демокрацията изисква лидера на победилата партия(коалиция) да бъде премиер.Както Киро беше премиер, като бяха първи на изборите, така сега Бойко Борисов трябва да бъде премиер. ТОВА ГО КАЗА ИЗБИРАТЕЛЯ." - Демокрацията изисква да бъде премиер този, който е избран с мнозинство от парламента, а не този, който е бил първи на изборите и понеже много хора като теб не разбират от демокрация, затова си харесвате ББ. Вие просто искате някой с твърда ръка да ви го ... за да се чувствате добре. Успех!

42

БАНко

преди 1 година

,, ПРЕЗИДЕНТЪТ И ПРЕЗИДЕНТСТВОТО БЯХА ЕДИНСТВЕНАТА РАБОТЕЩА ИНСТИТУЦИЯ В БЪЛГАРИЯ ЗА ПОСЛЕДНИТЕ ДВЕ ГОДИНИ !!! САМИ ГЛУПЦИ МОГАТ ДА СЪЗДАВАТ КОМИСИЯ ЗА ИМПИЙЧМЪНТ " !!! ЧУЙТЕ МИЗЕРНИЦИ !!!

41

Анонимен

преди 1 година

Няма как да стане това др Борисов! И докато На теб ти е нужен имунитет и искаш да има правителство,за да те оставят на мира.То българина Не желае вече,която и да е партия,да решава вместо него " избрана" с 25% Както твоята групировка! Ще има избори ,докато Един спечели с 51%!

40

Анонимен

преди 1 година

Айде влизаме във война, стягайте се. Сбогувайте се с мъжете си.

39

Анонимен

преди 1 година

НАПРОТИВ МЕЖДУ ПЪРВИЯ И ВТОРИЯ Е НАЙ-НЕЕСТЕСТВЕНОТО. ПО ЦЯЛ СВЯТ Е ТАКА.

38

Хах

преди 1 година

Боце им предлага брак по сметка на парапетниците. Ама гледам, че те нещо яко се опъват и не, та не! Всъщност за тях няма полезен ход в случая. Ако приемат, после избирателите им ще ги разкъсат и заминават.Ако пък не приемат ще ги обвинят в безотговорност, инатлък, шарлатанство и прочие. Така че.....положението е...мамата си трака. Хах, а народът май очакваше поне тези да заработят и да свършат нещо полезно.Уви, няма да стане!

37

Анонимен

преди 1 година

Тая мазна и крадлива свинкя вместо да дава показания в съда за кюлчетата и пачките евра в чекмеджетата и за барселонските къщи и курврнцата в тях пак тръгнал да търси вариянти да се докопа до кокала.То бива алчност и наглост,но като неговото вече граничи с гьонсуратлък

36

Анонимен

преди 1 година

До 38 Всичко това е вярно, но с допълнението, че Бойко НАИСТИНА мисли за народа.

35

Анонимен

преди 1 година

нищо ново от банкянския - махленско поведение, заповеднически тон и заплахи колко зле ще е без ГЕРБ в управлението. 2 години минаха, държавата си работи, не е толкова страшно без Чекмеджан