72

Анонимен

преди 1 година

Ето това е държавническо мислене и действие.

71

Анонимен

преди 1 година

И 10% не е спечелил. Точно 9,1%!

70

Анонимен

преди 1 година

Баце е велик!Политик от световна класа!!

69

до ккк

преди 1 година

от *** - хем 80% искат правителство, хем още преди да са направили сте ги обрекли? как да стане тогава? и кво точно искате наясно ли сте?

68

Анонимен

преди 1 година

Простия пак се опитва да омайва простите.Ох,писна ми вече да му слушам лакърдиите.

67

До Зозо

преди 1 година

Президента е с Путин! Хайде сега да видим! До кога ще си играем на избори? Вместо импийчмънт!

66

Анонимен

преди 1 година

Баце е как ще стоиш в една зала с тея дето те арестуваха? После ти си бил най-добрия и най-смирения? Какво е това лицемерие, нараодът не е глупав, нищо че си спечелил, защот о си спечелил с гласовете на 10 процента от българите, половината от които сигурно са от ромейските махали.

65

Анонимен

преди 1 година

Бокича видя че нема как да състави мнозинство и взе да се прави на селски тарикат :)))

64

kkk

преди 1 година

Правителството беше свалено, защото не се справяше. Който откаже в тая ситуация да направи правителство при взаимни отстъпки значи не става за парламента и на следващия вот избирателите ще го накажат. Феновете на ПП и Възраждане да се успокоят - едните със спадаща подкрепа, а другите си стигнаха тавана, въпреки огромните очаквания. За 2 години едно нещо не изкараха и не го показаха черно на бяло срещу ГЕРБ, а уж по затворите щяха да ги разхождат... пълни аматьори са тия от ПП, страшни смешници

63

Истината

преди 1 година

От 265 български общини, ГЕРБ печели в 184, ДПС в 69, БСП в 13, ПП в 8, а ДБ в 1. Резултатите сочат, че нищо не се е променило. Първите три места са за вечното трио от статуквото ГЕРБ, БСП и ДПС. След тях винаги е имало някоя друга временна партия като РЗС, Атака, ВМРО, НФСБ.... Това е. Ако на някого не му харесва да е гласувал. Стига празни приказки и коментари, не вярвам някой да е против конституцията. Партиите играят съчетанията си, но народа журира. Не си фен, ако гледаш състезанието по TV.

62

Анализатор

преди 1 година

Защо със всички-Герб,ДПС и Възраждане стигат тъкмо ще се събирате на справка не в Парламента а в Ловната ви хижа на спокойствие.

61

Мда

преди 1 година

Браво ,Борисов.Дебелите / ДБ газ пикaят че отново ги нае*а с 200.Още 2-3 кръга избори и Кирчо ще последва Слави и Мая в небитието...

60

Зозо

преди 1 година

Боко каза: Или си с Путин или против. Айде сега да ги видим уж десните, червени мишoци

59

Анонимен

преди 1 година

Ще създадат франкенщайн правителство, честито на гласувалите.

58

Анонимен

преди 1 година

Много искам да управлявам,ама не ми се ще.Аз ще дърпам само конците отзад,а вие не ме закачайте и не ме разследвайте за славното минало.Кой крал,крал.Аз съм само депутат.

57

---------

преди 1 година

Учи се от Ердаган.

56

до 27

преди 1 година

Абе къде живееш, с какви пари ходиш до магазина????? Ясно, че го свалиха не те а Слави, защото видя, че Патков ни закопа до кръста и искаше да хвърля пръст върху главата и да пее Алелуя!

55

Анонимен

преди 1 година

Тоя се поднесе на тепсия на Промяната. Сега ще го разкостят! Имат да му връщат! Беше жалък, сега е още по-жалък, скимтящ като настъпено коте. Напълно е деградирал.

54

Анонимен

преди 1 година

Боко щял да се откаже да е премиер и щял да праща Плевнелиев да преговаря с другите за правителство!?И Паси-то също.Божеее,тоя на коя планета живее?И не се ли усеща какви глупости говори?

53

Анонимен

преди 1 година

В случай че няма правителство, то служебното про-руско правителство ще направи още купища поразии. Дефакто народа не иска про-руски правителства. Видхте на изборите колко гласуваха за про-руските Възраждане и БВ.