113

Панайот

преди 2 години

Ние си имаме гн Кирил Петков и гн Асен Василев.Всички да сме живи и здрави и даги уважаваме.Страхотни са.

112

Анонимен

преди 2 години

Децата на Българските русофили и путинофили ще гният в Руския концлагер на балканите !

111

Анонимен

преди 2 години

Американците знаят всички бункери на Путин, а те не са малко. И също така имат достатъчно противобункерни бомби с които могат във всеки един момент да го думнат, където и да се крие, включително и в подземния комплекс в Ямантау на Урал!

110

Гиб Мелсън

преди 2 години

Как ще даваш нашите оръжия на Украйна ве кииртак Киро. Дори казарма не си ходил, нашите оръжия ще подаряваш. На нас кой ни подарява оръжия кииртак?

109

Анонимен

преди 2 години

Българите, не искаме война. Трябва да работите за мир, а не за въоръжаване. Мир трябва за децата ни, не да наливате, масло в огъня.

108

Анонимен

преди 2 години

114 Ха,ха,ха, това виц, ли е?

107

Ива

преди 2 години

Браво гн Кирил Петков,умен си.Честно казано.Борисовата теза не върви при теб.Казваше Бойко *** съм и вие сте прости.Пекън си и то със чюжди западни езици.Нашета гордост сте със гн Асен Василев.И носите имена на български Крале.

106

Марта

преди 2 години

Конфронтацията с Русия отдавна е прехвърлена в категорията на борбата между доброто срещу злото.Към момента разходите на ЕС за ограничаване на Москва нарастват и не могат да бъдат покрити от агресивно разширяване и нови приходи.ЕС вече колонизира Централна и Източна Европа,но ако Русия победи в Украина този процес се прекратява и ЕС ще трябва да се откаже от новата колония,богата на природни ресурси.Това ще подкопае ЕС и неолибералните ценности.Премиерът да помисли за интересите на България.

105

Анонимен

преди 2 години

България е вече в списъка на Путин с вражески държави, така че, по-добре да дадем оръжие и да спрем руския агресор. Той разбира само от силен отпор,не желае да преговаря а да анексира колкото може, чужди територии.

104

Анонимен

преди 2 години

Кирчо от теб искаме само едно,твоят председател на НС да вкара въпроса за оръжието за Украйна за гласуване, а каквото стане.А ти после си длъжен да организаираш пращането на това оръжие за Украйна. Само толкова, без да умуваш.

103

Въпрос

преди 2 години

Тоя до кога ще го търпим? Не е ли време да се измете ?!

102

Анонимен

преди 2 години

Не ви харесва НАТО и ЕС, добре дошли в Руския концлагер мили Български роби

101

Бг

преди 2 години

Гн Кирил Петков и гн Асен Василев се движат със народа.Сами нищо не предприемат без парламента.За това трябва даги уважаваме безпрецедентно.Теса нашият символ на България.Не лъжат не краднат,стриктно си изпълняват обещанията предизборни.

100

БАНко

преди 2 години

ГАДННАТА АМЕРИКАНСКА ПОДОЛОГА , КАЗА !!!

99

Бкп

преди 2 години

На който му стиска,разваляйте коалицията.После той ще яде попарата,един глас няма да види.Тошко отивайте на избори с Нинова,стига се оплаквайте като довица за манивела.Давайте чакаме,ние вече свикнахме и на лято вървим.

98

Анонимен

преди 2 години

Спокойно! Наш Киро пали фалкона до десет дена и ще кацне в Киев да оправи дереджето. Ама в Гугъл пишат, че се нуждаел първо от ваканция 10 дена да обиколи жена си, че се сърдила заради Ленчето. Та за Киев поръчал бронежилетки 68 и 70 номер за Христо Бойкикев и Нинова, че нямало налични размери. Даже се чува, че поръчал да им плетат венци, че да не отиват с празни ръце в Киев. Щели да ходят на панахида и да си правят селфи за плакати във връзка с новите избори в България.

97

Анонимен

преди 2 години

Отказваш оръжие за защита = сикаш Руския концлагер на Българска територия и да станем роби !

96

Анонимен

преди 2 години

Ами дайте, какво чакате? Киро вече прати България "на последния чин, да се свива, като слабия ученик, в НАТО и ЕС". А обеща точно обратното, да не бъдем там. Не вярвам Нинова да напусне коалицията, комунистите от БСП трудно пускат кокала, както и от останалите партии в това марионетно правителство.

95

Анонимен

преди 2 години

Киро агресора, където пребива хора в кабинета си ли ще казва какво е агресия?

94

Анонимен

преди 2 години

Нашите марионетки уж осъждат Путин, но те не са по-различни. Оръжия, война, смърт, кръв... Това искат.