102

Само питам

преди 2 години

Всички антиваксари са русофили- случайно ли е?

101

Цанко

преди 2 години

10% антиваксъри искат да става по тяхната. Добре, ама когато излязат 10% *** и искат тяхното, първите веднага искат да ги спукат от бой.

100

Край

преди 2 години

Политиката на зелен сертификат и принудителна ваксинация почива на две големи ЛЪЖИ. 1. Ваксинираните пренасяли заразата 63 % по- малко от неваксените. Как пък го сметнали с такава точност. Това противоречи на логиката. Ваксените като го карат по-леко някой въобще не се карантинират и го разнасят повече.2. Преболедувалите имат по-лоша защита от ваксените и го разнасят повече от тях. Това пък е абсурдно. Пребледувалите имат защита минимум колкото ваксата.

99

Анонимен

преди 2 години

И на мен не ми дреме сутрин като прочета, че 93 -95% от починалите с ковид не са били ваксинирани. Ваксини има от една година. Ако се бяха ваксинирали почти всички от тях щяха да са живи, дори нямаше да стигнат до болница. Единствено жаля онези, които през 2020 г. си отидоха до появата на ваксините. Сред тях беше и една моя близка учителка. Те наистина нямаха шанс.

98

Ха ха ха

преди 2 години

Има ли небръснати с анцузи- българчета са

97

Анонимен

преди 2 години

Но поне антиваксърите се указаха много по-умни от ваксинираните, защото сега вие си признавате, че целта не е била да помогнете на никого, а да създадете двукласно общество

96

славянин

преди 2 години

Пак обяснявам на декортикираните нарковаксъри - днес си ваксиниран, след няколко месеца вече не си докато не се ваксинираш пак, но след няколко месеца пак не си ваксиниран и така докато ви мумифицират от ваксиниране! От това по-голяма гавра с принадлежността ти към вида ''хомо сапиенс'' едва ли има! Но за ''умен и образован с три висши'' нарковаксър обаче този факт е доста труден за анализиране и осмисляне, защото след всяка слезваща ''спасителна'' доза нарковаксърите стават все по-слаб.умни!

95

Анонимен

преди 2 години

Защо се изолират неваксинираните, като всеки може да събере всъщност брой заразени на 100000 с и без ваксина и да види, че заразяването е едно и също? У нас е същото. Разликите са примерно по +-5%. Ако сертификатът не те прави безопасен за околните, е нормално да го няма. А за страшния грип да си говорим... За 2021 близо 70% умрели са ни над 70 годишни, а 60-69 годишните са повече от събрани всички до 60. За човек под 60 е като грип опасно, за под 40 годишните е 0- 333 умрели на близо 4 000 000.

94

Определено

преди 2 години

Има ли небръснати с анцузи- българчета са. Платени са, но нека изкарат някой лев. Януари месец дават по 70 евро на човек

93

анонимен

преди 2 години

Във Флорида са приели закон да се глобява всеки, който принудително склонява към ваксинация.

92

Анонимен

преди 2 години

"Сертификат не ми требе на мене!"____Аз взех назаем от приятел, понеже бях поканен на рожден ден в ресторант. Даже не заподозряха че се разхождам свободно из заведението без ваксина ахахах

91

до само питам 80

преди 2 години

Не, не е случайно. Като изключим анaл-лизаторите със закърнели мозъци, правещи се на русофоби и готови да набодат и майките си, за да се харесат на новите робовладелци, останалите сме хора с достойнство и добри приоритети - по извратеното ви грантаджийско определение сме "русофили", да. И се гордеем с това.

90

До 96

преди 2 години

Мaмyните не са ваксонирани! А ти ваксониран ли си?

89

До 101

преди 2 години

И глухи и слепи знаят вече че протестите в Европа ги спонсорира Путин. Наще българчета са първи там

88

Леша

преди 2 години

Както и очаквах, започна да не ми дреме колко от инжектираните ще страдат от болести, безплодие и мъчителна смърт. Започват да ме дразнят.

87

Анонимен

преди 2 години

Накратко, неваксинираните са новите евреи. Очаквайте скоро да ги задължат да носят отличителен знак по подобие на жълтата звезда.

86

Ха ха

преди 2 години

Защо не покажете муцуните на протестиращите ще позная някой комшия

85

Анонимен

преди 2 години

В страни с 90% ваксиниране за какви антивъксъри може да се говори. Колкото са по-малко , толкова са по-шумни. У нас е същото - Възраждане най-малки, но вдигат шум колкото няколко самолета. Но всичко е от ден до пладне. Файда от тях никаква!

84

Анонимен

преди 2 години

До Всеки знае Ами да ходят с лъскав клин по улицата като теб ли?

83

Aнонимен

преди 2 години

Някой знае ли държавата да е поела отговорността и да е застраховала ваксинираните от трайни увреждания и летален изход в дългосрочен план, ако се окаже, че негативите надвишават многократно предполагаемите ползи