103

Стоедин

преди 2 години

До Сър Уилямс 106 - много точно, и аз така.

102

минувач

преди 2 години

Високопрни думи от устата на една празна кратуна

101

Анонимен

преди 2 години

Значи за хората от Шумен нахлуващи в магазина сезирахте веднага РЗИ че не спазват противоепидемични мерки а агента на дявола и цялата сатанинска хунта мълчание няма ли кой да сезира РЗИ че не спазват никакви противоепидемични мерки и нито един не е ваксинирани и със зелен паспорт докога бе журналисти ще лакействате

100

з

преди 2 години

хаха зелените сертификати са решение в цяла Европа, стига лъжете пак крадливци

99

пияница мистик

преди 2 години

Миналата година Фигуранта под ръководството и с парите на боса му, мафиота Череп така събудиха народа, че е още ходи като зашеметен от промяната в цените на храните, услугите, бензина и тока. Дано поне е изтрезнял и поумнял, че да махне тази cлyга на мафиотите и на ДС и да си избере статуквото. 12 години ГЕРБ нищо не мръдна и с цент нагоре, този безмозъчен гимнастик Фигуранта за 6 месеца само срина държавата и цените станаха като в Швейцария, заплатите като в Нигерия

98

Зозо

преди 2 години

Едно е сигурно. Рундю-катастрофата е пътник на изборите.

97

Будител не гей

преди 2 години

Не е льокдаун а локдаун

96

Анонимен

преди 2 години

Голямо разочарование румбата с тия сертификати. Провал му пожелавам на изборите.

95

Анонимен

преди 2 години

НАЙ-ТЪПИЯТ ПРАЗНИК,КОЙТО МОЖЕ ДА СЪЩЕСТВУВА...ЧУЖДЕНЦИТЕ ТОТАЛНО НЕ ГО РАЗБИРАТ.

94

Сър Уилямс

преди 2 години

Заради такива новини влизам все по рядко по сайтовете, за да не се ядосвам. На 14-ти ще дам своя малък принос срещу този, поне да знам, че съм си изпълнил дълга ... Пък 'будния' народ ако си го избере всичи ще продължаваме да страдаме!

93

Анонимен

преди 2 години

Голямото народно събуждане бе следното:За една година не можаха да докажат реални кражби на ГЕРБ. Говори се много, а доказателства няма. Идват трети избори на които резултатът ще бъде или управление с участие на БСП с Нинова която окраде Техноимпекс или четвърти избори. Някак не го виждам това събуждане. А да го афишираш в ден за почит на делата на истинските народни будители като Вазов и Ботев е меко казано лош вкус.

92

grob

преди 2 години

гроб реват пак че държавата била счупена....както винаги с много лъжи говорят и плашат. Инфлацията в Германия е същата като в България в момента. Така че, колкото и да ви се иска ГРОБ-арчета след 12 години кражи няма повече!

91

Анонимен

преди 2 години

А ти сега водиш към голямо народно закопаване и в пряк и в преносен смисъл.

90

отровна гад

преди 2 години

Щом Президентът на България и министърът на икономиката могат да извършат престъпление срещу Конституцията и да не понесат никакви последствия, значи всеки един гражданин не е длъжен да спазва никакви закони и разпоредби! Така пише в Българската Конституция - ВСИЧКИ СМЕ РАВНИ! Щом един може, значи всеки може! И още нещо - вчета по телевизора Кирчо каза, че не го било срам! Значи всеки един гражданин няма от какво да се срамува повече! Всички вкупом ставаме ПОЧТЕНИ!

89

Анонимен

преди 2 години

Аз не знам "будител" да има смисъл на масов убиец, какъвто е Радев с решенията си за управлението на Ковид кризата. Радев да си купи тълковен речник. И раирана пижама.

88

140 г руско иго

преди 2 години

Под юмручето на РРадев и тази хунта от крадци и измамници която ни доведе умряха стотици и стотици българи!

87

бай Ставри

преди 2 години

Ей палавнико, чакам те!

86

Нормален не гей

преди 2 години

Я льокдаун и да си лягаме па напролет па че се броиме

85

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 87 "Този човек си запазва мястото на ПРОВАЛЕНИЯ Президент в историята на България." Напомня ми за историята между Обама и Тръмп. Едно време Тръмп каза, че Обама бил най-лошия президент на САЩ. Обама отвърна, че и като най-лошия, ще остане все пак Президент на САЩ. Колко иронично сбъркаха и двамата: Тръм и той остана в историята като президент на САЩ. Като най-лошия. И нашия така: провален, ама президент. Президент, ама провален. :)))

84

Анонимен

преди 2 години

Да, да, но смъртността е по-висока. Къщата гори, Радев се хвали, че събуди народа. Да продължава, утре, може да го няма народа!