93

Юруш другари !

преди 2 години

Напред с другаря Румен Радев , напред към студена и гладна зима, Тролчета на Прокопиев и Кутев, подпомагани от Бабикян щракат ли щракат по клавиатурите фейкове, да закърпят и днешния ден с една 20-тачка

92

Анонимен

преди 2 години

Боко ханъм да каже защо при преброяването сме под 6 милиона след 12-те години на комунистически просперитет на гроб! На това да отговори, да не се изказва по теми които са отвъд ограничените му комунистически възможности! Кажи бе, боко ханъм, защо намаляхме с 2 милиона като сме били толкова добре при теб бе?Или ще спориш с НСИ, че са се преброили повече отколкото се обявяват публично?А и не Радев разписа и ратифицира Зелената сделка, не Радев спря АЕЦ Белене и не той подари на Ердоган газопровод

91

Евлоги

преди 2 години

Да спориш с ГЕРБер е като да спориш с тиква. Кой нормален би предпочел Борисов кварталната мутра пред човек с капацитета на Кирил Петков??

90

Анонимен

преди 2 години

До До 93/97 "Как пък хората се втурнаха да се разкарват от подредената държава като отвориха границите???" При Борисов емиграцията намаля, но виждам как селд като Чорапа окончателно превземе властта с помощта на ДС, пак ще се засили, и даже ще стане рекордна. Скоро ще трябва да си внасяте емигранти, иначе няма да има кой да работи в тая държава (която скоро ще престане да съществува като такава, също така).

89

Анонимен

преди 2 години

Боко Тиквата ке падне!

88

Каун Грипенов

преди 2 години

Е президент до... източване на хазната.

87

Баче Кико

преди 2 години

Даже вече съм се отказал и да слушам про стотиите на Тиквун - единственото важно нещо което има да каже са думите му пред следващия главен прокурор.

86

ХАХА

преди 2 години

Буцата вече яката гори масло и гарнитурата му е издухана!

85

Анонимен

преди 2 години

Тая зима Радев ще ви нагласи, ама яко.

84

Боко Тиквата

преди 2 години

Аз ако бях на власт, щях да оправя енергийната криза в ЕС, за която Радев е виновен.Щях и да ни вкарам в зелената зона на вируса, който Радев създаде. Нищо че по мое време никога не сте излизали от червената зона и бяхте в челната класация по смъртност от ковид. Важно е да си изключите мозъците както обикновено и да гласувате за мен.

83

Анонимен

преди 2 години

До ЛюсиКирчо мяза на некакъв пл ъх, готов на всичко за да се облажи :)) Майчето е харесвам като жена, обаче и тя ми падна в очите, като ги видех във Варна да се мазнят угоднически един на друг, още повече се отвратих....хахахаха :)))

82

Анонимен

преди 2 години

Горкия, аман от неговите празни приказки.

81

Анонимен

преди 2 години

Ами комyниcти... До къде да ни докарат, освен до червено.

80

До 93

преди 2 години

При бай Тошо всичко беше подредено и хората си вземаха заплатите, като при неговият духовен наследник Борисов. Как пък хората се втурнаха да се разкарват от подредената държава като отвориха границите???

79

Анонимен

преди 2 години

Абсолютно прав е Борисов... Чорапът счупи държавата и то фатално...

78

Град На Дуй

преди 2 години

Борисов бил докарал енергокризата защото си отивал. Тъпо? Кой му е казал,че си отива. Народът най-много гласува за ГЕРБ и Борисов.

77

Анонимен

преди 2 години

До Джедай Мастър Даже и автоматичните опорки са на рублопитек. Но ти вече даже забрави за какво говореше: как сега си по-добре. То е нормално да искаш да забравяш, когато лъжеш безогледно.

76

радевщина в действие

преди 2 години

Колкото и да се напъват форумните драскачи на мазната фуражка, за всички е пределно ясно , че при Борисов живота беше подреден , цените нормални а хората редовно си получаваха заплатите. В момента какъвто е президента , такива са и хрантутниците му от правителството.......

75

Възмутен

преди 2 години

Боката иска да каже че като го изберем него ще смъкне тока от 600 на 70 лева?Я да обясни как ще стане?Тоя става да управлява само някоя пътна бригада от 10 Рома!

74

Истината

преди 2 години

В момента ни управляват некадърници, на които само самочувствието е голямо !