71

Анонимен

преди 3 години

И накрая същинския ремонт на булеварда

70

Анонимен

преди 3 години

САМО ДА ПОПИТАМ КАК СЕ СЪЧЕТАВА ПОЛИТИЧЕСКАТА ДЕЙНОСТ НА ТАФРОФ С ДИПЛОМАТИЧЕСКИЯТ СТАТУТ И ВЪРХОВЕНСТВОТО НА ЗАКОНА?!

69

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 75Реално погледнато ГЕРБ нищо не е направи. За 12 години балансът е едно метро, което тече отвсякъде и няколко ремонтирани булеварда, знаем с какво качество.Само в България ремонта на булевард е една от главните теми на централните новини на държава. Порових се в интернет специално, за да проверя колко репортажа са направени от тв-тата за ремонта на витошка. Излиза около 150 репортажа, като се почне от "обявяване" на намерение за ремонт, "броене" на дни преди началото на ремонта

68

Анонимен

преди 3 години

Герберунгелските платени момиченца на повикване са задръстили коментарите.Само тук-там проблясва някой разумен коментар. Останалото е чалгар, ceлтaк и какво ли не.А всъщност те са точно това.Но скоро и тях ще разчистят от ефира.

67

светнат

преди 3 години

Този Тошко Йорданов си е парекселанс ранния Цветанов.Не че Трифонов не копира ранния Борисов, но все пак сигурно е прочел повече книги от него.

66

Анонимен

преди 3 години

Ще си задам редовния въпрос към троловете на опозицията и ще им гледаме мълчанието. Така скъпи *** на всякакви малки и средно големи соц партийни.Изборите 10 неща направени от вашите парти в държавната структура, заплатите, градската инфраструктура, републиканската инфраструктура и тн. Хайде чакаме да видим вашите лидери, какво са постигнали за мандатите си :)))

65

Анонимен

преди 3 години

Мачкай Тошко.

64

А не така

преди 3 години

Хората могат да се изказват свободно, защо да не кажат какво мислят...

63

Анонимен

преди 3 години

като гледам , доста чалгари поклонници на учиндолския си бог са се из..казали в блога рано сутрин .

62

Кой

преди 3 години

Кой кой, кой. Кой става за за смях, че не разбрах. Уж четох, *** не съм разбрал. Маааму стара, закво ли си губя времето.

61

Анонимен

преди 3 години

До АнонименГРОБ са тиранична партия, те няма да се променят, не ги ли свалите сега, ще ви смачкат окончателно.И работят за задкулисието,а и разделят населението на наши и ваши. Освен това, са специалисти в грабеж,интриги, държавни бухалки, а колко хора измряха през тяхното управление или бяха разболяни е отделен въпрос,ако някой пак ги подкрепи да грабят,тероризират и рекетират, ще е голям ***. Колко хора още трябва да пострадат?

60

Реалист

преди 3 години

Май ще има предсрочни избори и ако служебното правителство успее да спре фалшификациите на изборите, които прави ГЕРБ и спре и купения вот от маалите, ГЕРБ може и да не прескочат бариерата за влизане в парламента.

59

Коврид

преди 3 години

До Не мога да схванаНе можеш да схванеш, че каквато им да е професията, образованието и т.н., не са излезли от добро. Пращат насам кинти, свежи евра, защото старците не са добре, идват да си оправят зъбите, по някоя почивка... Когато вкарваш пари, обикновено можеш да изразиш мнение.

58

Анонимен

преди 3 години

Радвам се че поне в 7:30 все още може да се намери някой нормален коментар, преди троловете на ГЕРБ да започнат смяната си от 8 часа.

57

Анонимен

преди 3 години

Некви медии, политици и хора се опитват да вменят, че герб нищо неправил. Няма партия, която нищо неправи и да печели 5 вота един след друг. Мая овцата всеки път им гоним партията с камъни. Сега отворила тая гнусна уста пак да седи в политиката. Потресен съм, как може да вкарвате на заплата едни и същи доказани бастуни. Колкото и да ревете Герб е най успялата партия с най много реформи от 30г насам.

56

Политсексолог

преди 3 години

тафров,знаем я твоята субстанция...бяло мъжко семе лично изсмукано от црни ямайкски родопродължители...

55

Анонимен

преди 3 години

Христо Иванов имаше достатъчно власт като министър и не успя да свърши нищо защо сега си мисли че ще успее

54

Анонимен

преди 3 години

Христо Иванов работи за Сорос, не е сериозен, просто очаква най-високата оферта, за да се продаде. Цялата история на тия е такава. Това са синовете на СДС които все още след толкова години не са приели, че хората ги изтриха от политическата сцена. Просто искат да си отмъстят на Българите за това, че ги отписаха още в 90-те години.

53

Мъка

преди 3 години

*** се засегнал че му казали че само прости чалгари са гласували за чалга шефа му. И тоя щял да ни управлява. Боже, ела си прибери ...

52

Анонимен

преди 3 години

Нивото на герберюгите е потресаващо ниско. Гледам, че събират тези проценти и се опитват да доказват нещо. Така и не разбират, че събират ябълки с круши, но герберюгите толкова си могат