34

Курника

преди 3 години

Истински патриот с боен дух е моят президент.с теб съм генерале!

33

Анонимен

преди 3 години

Никога не е имало Русофили в Българската Армия или патриоти. Нещо си зле с историята ------ Опълчението не е било Българска армия, а Руска армия.

32

Анонимен

преди 3 години

Плевненлиев покани Ердоган на Шипка за 3 март ( естествено Ердоган отклони поканата ),когато беше президент.Само с този си акт на доблест той е по-достоен от този нищоправщ разиденител !

31

Анонимен

преди 3 години

Боко е щедър и към бивши и към настоящи фрости тутки.На коя къща в барцелона,на друга-в халкидики.А даже и бившата от сащ го е включила като приятел във фейса.Все пак част от милиардите ше отидат за общото дете и внуци.Не е за пропускане.

30

Чебурашка

преди 3 години

Мафията се опитвала да вкара България в глух коловоз, казва недоразумението от Дондуков 2! А ние българите виждаме как той и шайката му се опитват да сменят европейския коловоз на България с такъв по руски стандарт.

29

Анонимен

преди 3 години

34: как точно? Като е бил в армията, шреминал е през школа за пилоти и е давал клетва да защитава родината като военнен?Кажи ми точно как че нещо не ти се вързват нещата

28

ТРЯБВА

преди 3 години

Поклон Господин Президент ,Само се пазете , ГЕРБ и Мафията са Озверяли , вече събират Шпиц Команди като Хитлер - да избиват и газят Народа .

27

Сата НАТО

преди 3 години

до Чебурашкапо същество прави опит за държавен преврат призовавайки за разпускането на законно избраният парламент и оставка на законното правителство------***, изразяване на мнение и призиви за оставка не съставляват престъпление, тьпако. Според тебе ВСЯКО правителство, което е спечелило избори, трябва да кара пълен мандат ли?

26

Анонимен

преди 3 години

'' Обясних ти вече, че опълченците всички са били русофили ''..................а интелигентните българи винаги са били русофоби

25

Анонимен

преди 3 години

Радев е символ не на промяна та, а на ковчези и бесилки, на връщане към тъмното комунистическо минало, към орбитата на Русия.

24

Анонимен

преди 3 години

Никога не е имало Русофили в Българската Армия или патриоти. Нещо си зле с историята момче :) Ходи на село да се правиш на умен.

23

гражданин

преди 3 години

Дръ-дрън, все едно и също. И като спечели ГЕРБ предсрочните избори ПАК, какво ще говориш тогава бе, червено ***?

22

Анонимен

преди 3 години

Не може човек избран от над 2 млн да няма никакви права в сравнение с неква ОПГ герп избрана с малко над мильон,а вождът им да се изживява като главен глу пак на "републиката"

21

Калеко Алеко

преди 3 години

Могат да я затворят много лесно, като ти вземат листчето предварително написано от съветниците ти, тези с/у които сега текат наказателни производства, за държавна измяна ... могат да я затворят и такива, като Черепа и ген.Решетников, само че в момента нямат изгода да го направят ... фигуранта им нужен за да им изпере пешкира ... !!!

20

Сата НАТО

преди 3 години

Велики са тези дали живота си днес да имаш държава. Охльов копейков тролев------ Обясних ти вече, че опълченците всички са били русофили. Поне през 1878 г. И са били част от руската армия. С руско знаме, руско въоръжение, руски униформи и руски командири. Какво още не ти е казал Иван Гешев ?

19

решетников

преди 3 години

До цар Борис. Ама това не е народът бе, червен парццал, това са само симпатизанти на БСП. Нали видя как го освиркаха и във Варна, и в Търново, и в Пловдив, и в Бургас.

18

до Радев

преди 3 години

Срамувам се ,че имаме такъв президент.

17

БСП

преди 3 години

Браво!! Истински политик и държавник!!Не случайно целия български народ го обича и подкрепя. Днес Румен Радев се изравни в българските възрожденци революционери като Левски и Ботев. Поведе народа на борба с тиранията.Нека Господ подкрепи десницата му в тази свята борба!!

16

Анонимен

преди 3 години

Тоя даже и мяза на соц Бай Тошо. Освен, че глуповат като него и прилика има. Хахаха

15

Импийчмънт

преди 3 години

ще ти затвори устата завинаги,червено недоносче .Явно не знаеш в кой век сме