20

Анонимен

преди 4 години

Този на снимката що не обръсне тези косъмчета на главата? Стоят като върху опашка на плъх. Да не би пък да е знаменателно? Плъх?

19

реалист

преди 4 години

Чудесно! Нека този скълцан щепсъл не забравя също и че България е в пъти по-древна и ценна от неговия катун!

18

Анонимен

преди 4 години

Прочетох "DW" и спрях да чета. Не си заслужава да си губя времето с глупости.

17

Анонимен

преди 4 години

"Анкара не иска да обвинява Москва, защото би рискувала военна конфронтация с Путин."То цял свят знае че конфронтацията е точно между Русия и Турция, но всички се правят на улави и твърдят че самолетите били сирийски, хеликоптерите и войниците също. Кой е Асад, едно *** което го държат Русия и Иран само да им създава параван за легитимност на действията им които в повечето случаи са за военен трибунал за извършване на геноцид и военни престъпления.

16

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 10Има разбира се,ти си част от него.

15

Ф.С.В.

преди 4 години

Ердоган никога няма да забрави унижението, на което го подложи Русия. Тя отслаби неговите позиции както вътрешнополитически, така и в очите на партньорите от НАТОХахаха - ТАКАВА ОПАШАТА ЛЪЖА НЕ БЯХ ЧЕЛ СКОРО- ТОЧНО САЩ ИЗРАЕЛ И НАТО МУ НАПРАВИХА ПРЕВРАТА И ПОСТАВИХА ТУРЦИЯ НА РЪБА НА ГРАЖДАНСКА ВОЙНА - ТОВА УНИЖЕНИЕ ЕРДОГАН НИКОГА НЯМА ДА ГО ЗАБРАВИ!!!!!!!!!!!!!!

14

Sichtpunkt

преди 4 години

(Путин вече на два пъти е обещавал, че ще изтегли руските войски от страната(Сирия).*** е хамелеон, говори едно, върши друго!

13

Анонимен

преди 4 години

Дойче зеле що не се гръмне

12

Анонимен

преди 4 години

Едно стана ясно. Турция не е голям играч, както се опитваше да ни убеди протурската форумна пропаганда. И много лесно може да има големи проблеми ако не я подкрепят големите. Суперсилите са САЩ, ЕС и Русия.

11

Анонимен

преди 4 години

дойче веле са като някой канал с по.мияа тия дето ги препечатват се хранят точно със същотоняма други материали само за русияами ако ердо реши да брани българските туркомани акто отиде да брани либийските и сирийските доче веле акво ще напишето това нямада има значение ами хранениците и дето чакат да се пуснат подобни материалчета и започват да се плазнят по зададената опорна точка - пак ли ще ги пишат такива

10

Анонимен

преди 4 години

На война като на война мистър Ердоган. Ако си беше седял в своята държава и не беше тръгнал да нахлуваш в чужда територия и да хвърлях бомби на главите на невинни хора, деца,, жени, старци... да не си станал за смях както побратимът ти Доналт Тръмп с неговите приятели талибаните

9

Пабло

преди 4 години

Камелче ти си уникална не знам защо направо не смениш Путин!!!Мале Мале!!!

8

Анонимен

преди 4 години

Путин cepе в устите на руснаците с войни и смяна на конституцииq а те му благодарят най-раболепно и преглъщат екскрементите му. Няма друг такъв смачкан народ на земята като руския.

7

Клавдий

преди 4 години

Ко, не.

6

Тонката

преди 4 години

До ромРоме познаваш ли Дон Цеци?:):):):)

5

Тонката

преди 4 години

Готина прическа има другаря:):):):)Но не това е важното:):):)Важното е,че този няма думата в Българтия както едно време имаха Брежнев,***,Пульо и разни други руски другарти:):):):)Са докато си по мисли и ше яде бахура:):):):):)НАТО ни пази:):):):)

4

Анонимен

преди 4 години

Ердоган сам си е виновен. Предаде НАТО и се прегърна с Дявола. Който е тръгнал с Русия добро не е видял.

3

ром

преди 4 години

идват арабите. млади, здрави, страстни, готови за размножаване с булгарките

2

Ко ще

преди 4 години

То туй е само началото.Играта се нарича шах и пишман султана въобще не я владее.Лошото е,че ЕС даже не са я чували.

1

антисоросоид

преди 4 години

аааахаххаххах! Само като прочетох "дойче веле" и нямаше нужда да чета до края. Сороскипарцал