44

Анонимен

преди 4 години

КОМИНТЕРНОВСКАТА КЛОАКА ДОЙЧЕ ВЕЛЕ

43

inatut

преди 4 години

Комунизмът уби българското село. Ограби земята и принуди хората да се изселят. Уби родово-общинния строй и направи от земеделците общаци в заводите..след това връщането на земите в реални граници довърши селянина..

42

Анонимен

преди 4 години

Сигурно и 5 деца да си предават едно на друго дрехите е нормално

41

дам

преди 4 години

Днес пък имаше видео с гръцки евродепутат който къса знамето на съседна страна, защото през 2019 година от нея в Гърция са влезли 75 хиляди бежанци.Само едно телефонно обаждане на Баце към Ердо и до една година ще сме 9 милиона.В Турция са им повечко 5 милиона бежанци, ще ни дадат с радост 2 милиона

40

Анонимен

преди 4 години

ми като няма какво да ядат ще слагат всичко!Тези които имат ползват само месото

39

До 44

преди 4 години

Да, там хората тънат е мизерия, ама имат голяма раждаемост. Ние тънем в мизерия и пак нямаме ме раждаемост. Нищо де, тв природата си знае работата.

38

Анонимен

преди 4 години

ДНЕС БЪЛГАРИТЕ СА 12 МИЛИОНА И ЖИВЕЯТ ПО ЦЕЛИЯ СВЯТ.

37

Анонимен

преди 4 години

Една държава бяхте затова до 2000г че може и по късно още готвехте със свинска мас а в пилешката супа слагахте и краката невероятно развити бяхте

36

Анонимен

преди 4 години

Северозападналия регион си е такъв още от времето на Тато. Хората негодуват още от тогава, и при комунизма тоя регион никой не го отразяваше.

35

Az

преди 4 години

Кво мрънкате бе? Нали имате банани, кво щете повече. Малко сте скачали навремето по площадите. Скок подскок, като зайчета.

34

Анонимен

преди 4 години

Човек е бил като животните, единствена цел да продължи рода. Обаче сега е по умен и благодарение на знанията си е развил икономика, разбрал е как да се пази. Жените вече искат да си гледат живота а не да слугуват на деца. Та вместо да си пиеш биричка, да отидеш на ски, море, на кино, на някакво забавление, ако имаш деца трябва да се грижиш. Икономиката е осигурила комфорт и това бърка работата. Затова по неразвитите държави имат повече раждаемост макар и да изглежда че е по трудно.

33

Анонимен

преди 4 години

Е тия дойчовци откриха врелата вода. От 25 години е така бе дойчовци. Най осезаемото изнасяне на хора е преди 13 години тогава започна голямото преселване. Елате да ви покажа хиляди села състоящи се само от няколко баби и старци. Има и градове Призраци. Сградите са започнали да се саморазрушават. За тях даже и баш шефа на гръмотевиците незнае. А и как да знае като не смее да слезне от бронираният джип. Да дойде да му покажа унищожените села и градове. София нее българия бе.

32

Анонимен

преди 4 години

Сиг няма държава в ЕС която да и расте населението ако не броим тези дошлите от други страни и това сигурно защото нямат възможности и си имат Бойко

31

Анонимен

преди 4 години

Никаква евроалтантическа хибридна пропаганда не може да скрие факта, че Преходът ликвидира българската държава, а българите се борят за биологическото си оцеляване !

30

Анонимен

преди 4 години

До До 1 и 16*Извинявай но според теб жените едва ли не трябва да се превърнат в крави. И те само това правят - раждат. А да не забравя, също и ги доят. Пълна експлоатация. В цяла Европа раждаемостта намалява и точно германците са тези които я съсипаха пробутвайки тъпата идея да внасят човешки ресурс от Третия свят и от Близкия Изток. Да ми се дават за пример арабските и изобщо азиатските страни това е пълна глупост. Там има огромна раждаемост но хората тънат в мизерия.

29

Анонимен

преди 4 години

Боце е велик за 10 години направи тога, което османците не успяха за 5 века.

28

Анонимен

преди 4 години

има един заврян зет, който раздаваше предприятия, така като и ром не би ги раздал и още е на свобода

27

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 25Южна Кореа пък е 90 000 кв.км и е 54 милиона. А през Втората световна война са били по-малко от нас.

26

Анонимен

преди 4 години

Само оправдания кой на кого му пречил

25

Един от Северозапада

преди 4 години

Гарантирано от Герб.....