83

Анонимен

преди 5 години

Рест ИН ПИЙС МАДАФАКАРАША! БГ ИС ПИСИНГ ОН Ю! ХАХАХА

82

Анонимен

преди 5 години

Няма по-добър многоцелеви изтребител в този клас от Ф16, но нямаме инфраструктура за него. Отделно ще ни ги доставят въоражени до зъби с бомби и ракети.

81

Ей Радев,

преди 5 години

Аз имам един Грипен. На картинка. Колко даваш?

80

Анонимен

преди 5 години

До 98А кога Грипена е виждал реален бой? И какви са резултатите?

79

Анонимен

преди 5 години

До ДНЕС.БГ - вие сте некадърни журналисти! Решението НЕ Е ЗА КУПУВАНЕ! Решението е ЗА ПРЕДОГОВАРЯНЕ НА ЦЕНАТА! Ако не де стигне до удовлетворяващ Б-я консенсус по цената НЯМА ДА БЪДАТ ЗАКУПЕНИ F-16!!! Подвеждате читателите си!!!

78

Анонимен

преди 5 години

Мали русофилите ни сега ще ги втресе окончателно... а Волен искаше Руски :((((

77

Анонимен

преди 5 години

Сега вече България фалира.Ако се радвате на ограбването на държавата,на заемите и огромните плащания,които герберите ни натресоха,а вече и това плащане ще вкара България във фалит!

76

ПЕНКО

преди 5 години

САМО ИНФОРМАЦИЯ : ТУРЦИЯ ИМА ЗАВОД В КОЙТО ПРАВЯТ- ГРЕЙТ ИСТРЕБИТЕЛЯ -"ФАК -16 -ТАЙМ- ЮР МАДЪР - С МОДИФИКЕЙШЪНИ " !?!?!?!?

75

Анонимен

преди 5 години

До МЕСЕЦ ЩАТИТЕ И БГ ЩЕ СЕ ДОГОВОРЯТ ЗА Ф16/70 ПРЕГОВОРИТЕ ПОЧВАТ В ДАВОС ТОЗИ МЕСЕЦ- БОРИСОВ ПОМПЕО! РУСИА ДАГОДУХАБАРАБАР С РУСОФИЛИТЕ!

74

до Ивет

преди 5 години

Голяма бяла птицо, от кога Грипен-ните се произвеждат под патронажа на Путин? То герберастите с ментални увреждания сигурно си мислят, че Швеция е в състава на РФ!

73

Анонимен

преди 5 години

Комунистите са побеснели, значи изборът ни за Ф 16 е напълно правилен!

72

чукча

преди 5 години

Възрастните хора умират с 150 лева пенсияр а Хунтата щяла да дава 2 милиарда сега за нещо си,дето я дойде я не.

71

Анонимен

преди 5 години

Трябва да купим руски самолети за да финансираме хибридните атаки на Путин срещу България. Пикая на русия.

70

Анонимен

преди 5 години

ВМРО няма да влезе в седващия парламент и който се хване в коалиция с тях и той няма да влезе.

69

Калеко Алеко

преди 5 години

Браво, това е наистина държавническа постъпка и инвестиция в Националната ни сигурност ... F 16 Блок 70, е технология от най-ново поколение и България ще е от първите, която ще я придобие, което ще и помогне на отговори на най-новите предизвикателства и през следващите 40-50 години ... А това че някакви *** вият на умряло, е още едно доказателство за правилния избор ... !!!

68

Анонимен

преди 5 години

Отдавна се знаеше,че ще са Ф16-ките.Чудя се,защо обаче беше циркаджалъка с офертите.Дали причината не бе комисионната.А колкото до самолетите,ако няма опция да произвеждаме части за подръжката и въоръжението им ,ще се окаже,че сме си купили само хвърчила за музейни експонати а не боеспособна техника защото няма да могат да изпълняват и елементарни задачи по аер полис.

67

Анонимен

преди 5 години

Държавата плаща за самолети, магистрали, саниране, спасяване на банки и т.н. Ами тогава и за безплатно здравеопазване, висше образование, АЕЦ Белене, Южен поток и т.н. както си беше преди 1989 г. Едни са на държавна хранилка а пък другите не.

66

Ток и Парно

преди 5 години

САЩ са номер 1 по проузводство на нефт в свата, а в същото време 42 милиона американци нямат достатъчно доходи да се изхранват и живеят на купони за храна които им отпуска правителството. Тези 2 милиарда добре ще им дойдат.

65

Отклонемие

преди 5 години

Думата "отклонение " никога не е имала положителен смисъл. Ще е това което те ( САЩ ) са си решили да поискат, и мисля че дори и при неизгодана сделка по всички параметри няма да се отиде на преговори с втора държава. Но ще поживеем и ще видим

64

miko

преди 5 години

Защо пишете статии с неверни и подвеждащи заглавия?Нищо не е решено и нищо не се купува, просто започват преговори със САЩ.