7

:):)

преди 5 години

и нали ви е ясно защо така пишат, щото са им ниски заплатките и някой им е платил да му напишат едно такова докладче. Това БАН е квалифицирано от Дянков какво е. Онова за пицата беше пълна изцепка но за тези от БАН е точно в десятката. Какви икономисти са ми тез, учили политикономия преди 40 г.

6

Гъзо

преди 5 години

другаря Минетсян да не дава *** идеи защото в България висок доход трябва да се смята за над 2000 .Също трябва да има семейно доходно облагане.Не може мъжа да взима 2000,жената да е безработна и да имат 2 деца и да се смята на мъжа заплатата,като висока.Сама по себе си,тя може да е висока,но трябва да се отчита,че храни още 3ма души!

5

Олег

преди 5 години

***! Предлагат намаляване на доходите и си мислят, че ще се.навие някой да ти вземат 100-200 лв от заплатата срещу мислите Бойково бръщолевеници.

4

До 3

преди 5 години

Май не си много наясно с плоския данък ми се струва.

3

user

преди 5 години

Помислете преди да въвеждате нови данъци, защото ще се отрази моментално на икономиката. Как очаквате да реагира шеф на голяма компания ако бъде обложен с 25-30% върху заплатата си. Недейте да гоните и малко останалите кадърни хора. Светът е прекалено отворен и няма да има кой да му плаща пенсията на този професор.Тази тема вече я дъвкахте преди година, но този път резултатът ще е ново правителство. Хора писна ни от данъци, такси и извиване на ръце. Има хора с 200 лв. пенсия не се шегувайте.

2

ЕВАЛА

преди 5 години

EEEEEEEEЙЙЙЙ ДОБРЕЧЕ СА ТИЯ ОТ БАН ДА НИ ОТВОРЯТ ОЧИТЕ.

1

Анонимен

преди 5 години

*** книжни *** с комунистическо мислене, далеч от икономическите реалности.