81

РАЗБИРА СЕ, ЧЕ АНОНИ

преди 6 години

2 мил. изнасилени, поне 1 мил родени. Това си е чист подарък за повалена Германия. А в СССР войниците победители директно от фронта, след сдаване на оръжието си, са изпратени с конски вагони в ГУЛАК. Защото са видяли какво представлява "победената" Германия. И после със САЩ$$$ направиха показна държава. А кажете ми сега кой спечели?

80

факти

преди 6 години

Хитлер е единствения мислещ за българия в историята, от който не сме видяли нищо лошо, ако беше спечелил сега щяхме да сме развита държава със силна икономика, без имиграция и да живеем с пъти по добре.

79

Анонимен

преди 6 години

Факт е, че никой никъде не обича розовата армия.

78

сони

преди 6 години

Статията е написана/ или преписана/ неграмотно и гъмжи от фактологически грешки.Само да се спра на мирния договор в Брест-Литовск. През 12. 1916г. германския кайзер отправя молба за мирни преговори-Германия е на прага на поражението.Всички съюзници отхвърлят предложението, начело с цар Николай.През април 1917г. във войната срещу Германия се включват САЩ-положението на Германия става безнадеждно. В този момент болшевиките през март 1918г.СКЛЮЧВАТ МИРЕН ДОГОВОР С ИЗДЪХВАЩА ГЕРМАНИЯ

77

Анонимен

преди 6 години

Розовата армия е единственат армия в света, която е убивала свои по врем на бой. Имало е зад воюващите още едни с пушки дато са дебнели някой ако тръгне да се предава. И са го убивали. Защото след като Хитлер влиза в СССР, забележете като освободител от болшевишкото робство, след като дава право на селяните да притежават свои земя и ***, след като отваря църквите и пуска вътре свещенници да служат, народа не желае да воюва за болшевиките и започва да се предава.1 млн. са убити в гръб.

76

Гробокопач

преди 6 години

До ИстинатаСамо Тангра може да ги спре! Друг наистина не може.

75

Василев

преди 6 години

Някой беше написал на Съветския паметник на Червената армия в София "100 години-ционистка окупация" и разбуни духовете в Кремъл и лично говорителката на външното министерство се изказа!!!Агент Боби Спритгстън!ЦРУ!!!

74

бай иван

преди 6 години

Прочетете червената армия какви зверства е правила при освобождението на Сърбия, не в България или Германия, а в Сърбия. Прочетете защо Васил Коларов се е опълчил на Сталин (и след това е ликвидиран), прочетете писмото на Георги Димитров до Сталин и молбата която му отправя: "да се спрат изнасилванията и грабежите".Те т'ва са ви освободителите, че и паметника им пазите.

73

putyu

преди 6 години

ако не бяха американците, нямаше да има държава германия в европа. А ако не беше хитлер, нямаше да има комунизъм у нас

72

до 69

преди 6 години

Страхиле, напълно е възможно, въпроса е какво наричаш "база". Ако всеки радар на някой баир с 4-5 войничета поддържащ персонал казваш "база", може и да го докараш. Едно време само в България имаше над 10 000 поделения, 80% от които от този тип.

71

ТHE Патриот

преди 6 години

Ох горките шваби сега пропаганда веле да направи едно журналистическо разследване и да открие този дето е бил германците да нападат СССР!Горките "уберменши" които подлагаха на пълен геноцид съветското население ,грабеха изнасилваха и убиваха жени и деца в масови гробове охх колко ми е жално за тях само!

70

Анонимен

преди 6 години

След войната за 10 г Западна германия се вдига от руините и е вече държава, която дава заявка за това, което е днес Германия. Хората в СССР започват да се питат "Кой всъщност победи? Ние, кото живеем в комуналки като в консервена кутия? Ние, които нямаме право да излизаме от СССР? Ние, които нямаме никаква свобода? Или германците, които са свободни и живеят добре?".

69

Анонимен

преди 6 години

няма как червената армия да бъде възприемана като освободителна, таз армия ни обявява война, окупира ни, назначава маринетно правителство от криминални елементи. след което по най-наглия начин ни крадат валутно златните резерви, а на така наречените русофили ще им напомня само едни факт - именно съветските окупационни власти настояват пред Гошо тарабата паметника на Цаар Освободител да бъде разрушен и всички улици носещи именна на руски генерали преименувани

68

Циник до 71

преди 6 години

Дойче Веле - ДРУГАРЮ БОЛШЕВИК е под строгия контрол на американски евреи!А ти си тъnak!

67

Анонимен

преди 6 години

67 ... човек сам си противоречиш, с това изказване само показваш че руснаците не са били такива варвари като германците. Не са унищожавали и избивали като тях....

66

Истината

преди 6 години

Дълбоко пазена тайна е,че Хитлер е манджурски кандидат на евреите и Втората световна е предизвикана за да бъде постигнато световно господство от тях!Може да се каже,че напълно са успели!Първата световна и Октомврийската революция са също тяхно дело,само че тогава целта е била отслабване на Европа.Сега върви Трета световна и целта е Тотален Световен Контрол-Богоизбраните вече искат да са Богове!Да се надяваме,че техния си Бог няма да го позволи,щото нищо друго не може да ги спре....

65

Анонимен

преди 6 години

Дойче Веле Агентур като наследник на Гьобелсовата пропаганда нямат никакво право да пишат за Червената армия!Що за пост-нацистка наглост е това,въобще имат ли някакъв мозък тези журни от DWАгентур?

64

Анонимен

преди 6 години

53 ама какво разправяш 20 милиона от Сталин, 20 милиона жертви, 9 милиона военни, те станаха 50 милиона, цялото население на СССР е 160 милиона. Дали нямаше да се забележат тези 1/10 ако липсваха? ТОва като американскит професор дето през 2 г обновява жертвите на Сталин. По всички официални данни 7 милиона са включително Гладимор. А той 9 след 2г, 15, 30 и накрая открил в тайни КГБ архиви че са 90 а никога не е стъпвал в Русия. От 160 милиона население така се слагат тия цифри.

63

Страхил

преди 6 години

Не е възможно руснаците да са имали в ГДР 1500 военни бази. Имате ли представа какво значи тая цифра ? Има някаква грешка.

62

Циник

преди 6 години

В Германия - историята се преиначава и прекроява по начин удобен на САЩ...в източна Европа по начин удобен на СеСиСеРе!Най-долната..мързелива...неграмотна работническо-селска прослойка - управлявана от безскруполни садисти като Сталин идва на власт!Резултатите ни разбиват и до днес!Но промитите болшевишки мозъци у нас - така ще си идат!