70

Зозо

преди 11 години

Когато ГЕРБ се върне на власт сейрът на Бареков ще е пълен! Пак ще обръща палачинката... смешкото той

69

българин

преди 11 години

Смях, смях и лъсна истината... Този придворен журналист на Борисов излезе от сянката му и търси други закрилници. Но не това е най-важното, ами се замислете над думите на Борисов - "Е апелативна по-добре ли е"... ДА помислим малко...Това е човек, който е в системата на МВР 2001-2005 година като галвен секретар! Гръмки и голословни изказвания по темите на престъпността прави вече повече от десет години и СЪЩИЯ този човек няма елементарни познания за струкрурата на властите?! Какво ви говори?

68

ПРАТИМИ SMS

преди 11 години

Тези от Герб а и другите партии днеска си пращат SMS но очаквам да почнат нещо друго да си пращат,тия ще се изпотрепят накрая.

67

Анонимен

преди 11 години

И защо си държи затворена устата? Ако знае нещо за някакво престъпление трябва да каже. Иначе излиза, че прикрива престъпниците.

66

Анонимен

преди 11 години

А за офшорните сметки ше си кажеш ли, гъ.олизецо?

65

Иво

преди 11 години

Още един ка.***, който се изживява като "борец" за свобода. Абе като толкова много си знаел и си "достоен" мъж що мълча досега? И тоя и Миро Найденов и Емил Димитров почнаха да приказват врели-некипели след като ги удариха през кокалчетата. Как да им повярваш, че не го правят за собствена изгода и можем да се досетим каква я тя за всеки от тях.

64

Анонимен

преди 11 години

Всички на бесилото, начело с Ники *** и Боко Рапона, за да няма сърдити

63

Анонимен

преди 11 години

До кк:Ей,чаршафът ти е около врата и си се изпотил!Не бива да вземаш от червените хапове,че виждаш ли какви странични ефекти дават!И освен клакически позитански шизофреник под наем ще придобиеш и халюциногенна психоза на ***-основа!!!И следващия етап е влакът за Карлуково,санитари,усмирителка и ...бяла тишина!Да ,и един позитански *** по-малко по форумите,което си е повод за две минути добро настроение!!!

62

sostin

преди 11 години

Бареков и Слави Трифонов са най-жалките и долнопробни водещи в България. Оня дългия плюва Бойко , що навремето му е искал половината партия и пожарникаря му е казал да отива да си играе някъде,тоя *** до вчера му лижеше дупето на Бойко , днеска плаши , бабаит го играе хахахахахах , мнооого големи *** сте еееееееей

61

of 67 грешка

преди 11 години

Всички сме за ГЕРБ и сме отвратени от некоректното отношение към единствения човек с ясно осъзната воля за осигуряване просперитет на България .....Г-н Бойко Борисов - подчертавам го , в случай че някой "Добронамерен" не го схване!!

60

Анонимен

преди 11 години

Щом и тоя се отметна, значи шансовете на бабуините са никакви.

59

Бягайте младежи

преди 11 години

Всички са пощурели и не за добро ,които има акъл във главата си да хваща пътя за терминала.Чудя се на Плевенлиев защо чака и не обявява военно положение ,и да въведе вечерен час,само така ще се решат нещата защото се видя ,че 24 години оправия няма.

58

Дръндер

преди 11 години

Истината боли болни гербави ка.ути и дудуци, защото не Бареков а хората са замервали с яйца вашият кандидат депутат. Довиждане гербави ***, след 12-ти няма да се видим отново! Вие ще се изметете и от тук защото няма да има кой да ви плаща!

57

Анонимен

преди 11 години

напред,пролетариат!провокации до дупка!имате още 96 часа че будет после смерти

56

Анонимен

преди 11 години

Борисо и Бареков си пращат sms? Виж тиi!?!? Браво!

55

Анонимен

преди 11 години

Достойна постъпка! Само че на Бареков! На герберите, пак някой друг им е виновен, че хората не искат да чуят за тях!

54

Митьо

преди 11 години

Ми отвори таз уста бе, кавал! Кой чакаш?! Всички го искаме в затвора, прати го там и ще те пишат със златни истории в учебниците, иначе си оставаш политическо-журналистическа *** и нищо повече

53

Анонимен

преди 11 години

отвория бе Бареков ама надали ще ти стиска

52

Zlatin.Mladenski

преди 11 години

Този страшно много напомня на друг съвременен герой - Яне Янев - също толкова безскрупулен, гъвкав и мазен.

51

Анонимен

преди 11 години

ПОМИЯРЧЕТО В ДЕЙСТВИЕ........ВСЕКИ ЗНАЕ ЩО ЗА ПТИЦА Е .......ВЪРВИ ПО СТЪПКИТЕ НА ЕДИН ДРУГ *** ....ГОЛОГЛАВ ОФШОРНИК ПИШМАН ШОУМЕН