36

Винету

преди 11 години

ББ е *** ,който е лидер на себеподобни,които му се възхищават и се захласвет по червения му *** като обикаля Арената

35

Анонимен

преди 11 години

Боже, Боже, колко простотия има на този свят, Боже! Как е възможно да има здравомислещи хора, които да харесват самовлюбения? Бойко, който като министър председател кани Лепа Брена в неговия си кабинет, сякаш тя е някаква супер-важна личност?Бойко, който на въпрос за референдума отговаря: "Първо искам да честитя на Новак Джокович титлата в Австралия..."Бойко, който по време на най-бурните протести заявява най-гордо, че ходи да играе мач, вместо да направи нещо за хората?

34

Анонимен

преди 11 години

Ужас! Фотоизложби, тинтири-минтири.... Тато се е преродил ...

33

от залата за цирк

преди 11 години

Тиквата будист да каже къде са парите? 9 милиарда се изпариха по негоов време. Тези избори са въпрос на живот и смърт за висшите гербери. Или ще ги вземат с мошеничество или отиват на съд и конфискация, а след това в затвора!

32

Анонимен

преди 11 години

АКО ЗНАЕХ ЗА КОНФЕРЕНЦИЯТА И АЗ ЩЯХ ДА ОТИДА

31

Тихомир Томов

преди 11 години

Очаквах да чуя и " МАШАЛЛА "

30

Анонимен

преди 11 години

Борисов е основният виновник за пропиления валутен резерв от 10 милиарда лева, масовата безработица и икономическа разруха, ликвидацията на АЕЦ Белене, Кремиковци, БДЖ, ВМЗ, ОЦК, болници, училища, откраднатите пенсии на пенсионерите, повишената смъртност и емиграция и т.н. все успехи на ГЕРБ.

29

Цял живот мутра

преди 11 години

Позата на снимката говори много и няма нужда се коментира

28

Анонимен

преди 11 години

личи си че е възпитаник на БКП и напомня на някой вождове от миналото и най вече по простащината им!

27

аз

преди 11 години

До Само ГЕРБ Да пукнеш дано !

26

Пързалката

преди 11 години

Някои се пързалят върху лед, други върху слузести подмазвачи. Още един талант на вожда. Художник, тенесист, футболист, масажист и какво ли още не. Така е. Пожарникаря незагасил нито един пожар в живота си е на върха.

25

Безпартиен

преди 11 години

Лили Иванова събра 15000 души в зала Арена Армеец без организирани групи!

24

Безпартиен

преди 11 години

Цени и заплати 1988/2012 Сравняваме!Цени на млечни продукти: Цена на 1литър прясно мляко При социализма: - 30 стотинки. При демокрацията: - 1,70 лева. Цена на 500g кисело мляко При социализма: произведено от краве мляко - 23 ст. При демокрацията: Кисело мляко-сурогат - 1 лев. Сурогатното кисело мляко е с собенно дълъг срок на съхранение. Съхранявано даже и при високи температури, то не вкисва а само се разлага, което доказва липсата на Lactobacillus bulgaricus. Бактериите, за разлика от хората, не е възможно да бъдат излъгани с "хранителни" заместители. Цена на 500g

23

****

преди 11 години

Бай *** се връща на бял кон, платената му рая се радва и той пъчи гърди мъжки, пълни с въшки. Скрий си грозната мутра, бе ***!

22

AAA

преди 11 години

Браво Боко, зрелищата ти са перфектни, но ако изкараш и раздадеш на хората по малко хляб, те без съмнение ще вярват в теб до гроб.

21

Анонимен

преди 11 години

14 000 платени плазмодии - алчни и прости. По-страшно от глупавият човек няма - той е бедствие, а ние ги имаме в изобилие. Именно за това сме и опашкарите на Европа. Пийте сега по една ракия и ми теглете една майна, в това сте най-добри.

20

народната любов

преди 11 години

тия тикви от снимката ще посмеят ли да излязат без охрана извън залата?

19

боконя

преди 11 години

бойко, разраствай се извън Бг, ти си политик от класа (живковист), представяш ли си колко възможности за облепяне със стикери на ипон има в 500 мио европа? кинтите ще извират от *** ти

18

е стига

преди 11 години

толкова-детството и младостта ми минаха с лозунги за светло комунистическо бъдеще,на конгресите на бкп се изказваха от братските партии със същите думи и със същия дух,тогава плашилото беше -световния империализъм сега бсп,тогава станали на крака викаха кпсс-бкп е стига толкова-пак ли трябва да слушам тия глупости-само да им кажа на тия 20г. няма светло бъдеще,пенсията ми е 169 лв.с висше образование,като по равно съм работил и преди 89г и след това-така,че мислете много когато гласувате

17

анонимен

преди 11 години

до 3 - и по-ново време беше така. Който е на повече години, знае как беше посрещан Тодор Живков!Целият народ го "обичаше" и посрещаше с бурни възторзи и ръкопляскания!