54

честито другари :)

преди 12 години

"55,6 процента от българите са решили със сигурност да гласуват на президентските избори. Ако изборите бяха днес, за кандидатпрезидентска двойка на ГЕРБ без посочено име биха гласували 27,9 на сто от анкетираните. За кандидатите на БСП биха дали вота си 15 процента"----------------------------------------------------------------------Дотук с БеСеПедераските помиярщини и манипулации от типа "Народа не иска вече ГЕРБ"

53

Анонимен

преди 12 години

Показват ни пръст и джавкането започва. Само дето не забелязваме думичките - "ако", "бъде", "биха били" и др.

52

Анонимен

преди 12 години

СТАНИШЕВ-ПРЕЗИДЕНТ.....----НА ТРАВЕСТИТИТЕ

51

Калин

преди 12 години

ЕЙ ПАНЕЛКИТЕ ТОЯ ДА ВИ БЕ ПРОДАЛ/ДАРИЛ ЗЕМЯТА ПОД ТЯХ.. ПРЕДИ ДА ВИ ПРОБУТВА ЛЕКАРСТВА А НАС ДА НИ ПРАВИ СОЛИДАРНИ ДЛЪЖНИЦИ!!!ЖИВЕЕМ ЛИ .. ИНЕ ЖИВЕЕМ ЛИ ТАМ.. ПАК ШИ ПЛАЩАМЕ!! ЗА ТАКОВА ГОЦЕ НЕ ГЛАСУВАМ!!!ДА ОДИ БРЪМЧИ С ХИЛИКОПТЕРО НА ЛУННАТА .. ДА ПЪЛНИ КРАТЕРИ ТАМ ПО УСПЕХ ШЕ ИМА .. ТУКА УВИ НЕМА :) ИНАК СЕ ПРЕДСТАВЯМЕ И НИ ПРЕДСТАВЯТ ЗА МНОУУ КАДЪРНИ :)

50

KItov

преди 12 години

До Само ГербИ Тиква да сложим - пак ще гласуваме за нея! Само Герб! Тъз година - президент, догодина - диктатор!

49

ZZ

преди 12 години

Не съм от ГЕРБ и не знам дали зад тези огромни успехи на Плевнелиев стоят и огромни комисионни,но определено след Трайчо,Плевнелиев е един успешен министър и не трябва да го бракуват за президент,за да имат ГЕРБ и успешни министри.

48

чичо

преди 12 години

вярно ве що го няма съсела в класацията.защото е нищожество ли.

47

koko

преди 12 години

ako tozi pomijr stane prezident zna4i vsi4ki sme lugi

46

до 37

преди 12 години

имаш право,Ивайло Калфин е къде по-по....че и най ! Фигурата му е нещо средно между балерина и сумо борец,а пък физиономията му събира завистливите погледи на гей-обществото

45

Антон Кутев

преди 12 години

до 43 - СПАСДругарю, пиян ли си бе?

44

diks

преди 12 години

posko prezinent ujas emigriraiiiiiiiiiiiiiiiiiii njma takav glupak

43

heh

преди 12 години

кво стана бе, що така избързват , нали уж тайна голяма, тоя отрича на няколко пъти кълна се, че не ще :))) голям смях, не знаят кого да преложат и пускат партенки, че да се ориентират :))

42

Анонимен

преди 12 години

А БЕ ЗАЩО ЛИ СЕРГЕЯ ХИЧ ГО НЯМА В КЛАСАЦИЯТА.....ДАЖЕ НЕ СЕ И ЗАНИМАВАТ С НЕГО...НЕ УЧАСТВА В СЪСТЕЗАНИЕТО...НАИСТИНА ЗНАЧИ ТОЙ Е НАЙ ДОЛНИЯ И МРАЗЕН ОТ БЪЛГАРИЯ....КОЛКО ЛИ ОГРОМНА НАГЛОСТ И БЕЗСРАМИЕ СА НУЖНИ ЗА ДА СЕ ПОКАЗВА ПО ЦЯЛ ДЕН КЪДЕТО И ДА Е И ДА ЛЪЖЕ НАЙ-СЪЗНАТЕЛНО И УМИШЛЕНО.....СЪВРЕМЕННИЯ ГАЙ КАЛИГУЛА НА БГ.

41

Анонимен

преди 12 години

"Атанас Семов от РЗС и Алексей Петров пък участвали на олимпийския принцип, тъй като техният резултат бил под 1%"Аве 'кво стаа в тая държава вееееее...Ай сиктир и гнусните гербери. Разбутаха ни хубавата къщичка, дето с толкова мерак си я направихме.

40

СПАС

преди 12 години

Ако не беше ГЕРБ щяхме да сме супер, с толкова много магистрали и ако сега не инвестират хора кво ще правят тия ГЕРБ незнам

39

САМО ГЕРБ

преди 12 години

КОЙТО И ДА ОБЯВЯТ ---С НЕГО СМЕ!ВИНАГИ ,ПРОТИВ БОЛШЕВИШКАТА РУСКА ДУПЕДАВСКА ***!ВИНАГИ!БОГ МИ Е СВИДЕТЕЛ!!!!!!!!!!!!!!

38

Червен олигарх

преди 12 години

Ние червените олигарси подкрепяме Плевнелиев за президент, нещо повече - мислим дори да финансираме кампанията му с някое и друго червено куфарче, както сторихме и с другаря Борисов. С тези двамата ще победим капитализма и свободната конкуренция и ще установим веднъж завинаги фактически монопол над средствата за производство и свободната воля на българския народ! Напред към светлото олигархично бъдеще, другари!!!

37

Калин

преди 12 години

този втръсна .. с тези 50 60 километра .. некачествена и заблатена настилка :) всичко на всичко. това му е страйтелството .. колкото и да го пробутват .. гърбатите болшевики! пък и свакън да не му излезе биографията ..която старателно укриват хахах, инак кандидат .. го гласят:)

36

СПАС

преди 12 години

Няма начин да избираме Герб отново

35

до 34

преди 12 години

Защото сте *** и ограничени същества!