58

Анонимен

преди 13 години

Боко Тиква ОСТАВКА!пърДянков ОСТАВКАЦецо Крадецо ОСТАВКА!стругарката Цачева ОСТАВКА!дебелата *** Фидосова ОСТАВКА!

57

митко палаузов

преди 13 години

искам жан виденов за лрезидент и СЪР геи за премиер.колко хубаво беше при тях.

56

Анонимен

преди 13 години

Какъв късмет че е нямало зима бе, цял месец минус 20 беше!ти у ред ли си, такъв студ отдавна не беше стягал.

55

до Само БСП !!!!

преди 13 години

Когато всички болни мозъци като теб се махнат- само тогава ще имаме шанс да се оправим!Забрави ли за заменките, за хотелите, за спрените еврофондове, за Доган и хонорарите, за корупцията, Цанков камък, розовите беемвета, Масларката и Цонев....Много бързо ги забрави тези неща че искаш пак БСП да се върне на власт!

54

.

преди 13 години

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Писна ми от комунисти ! ПООМОООООООЩ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

53

САМО ГЕРБ !!!

преди 13 години

Вижте и само ал4ните комунистически очички ... всички комунисти имат такива очички - малки, ал4ни, злобни ...САМО ГЕРБ !!!

52

венци

преди 13 години

Аз ще изляза да се изпикая след тази новина, те коунистите кой ще изкарат бабите с бастуните ли???????????????

51

zzz

преди 13 години

Дрън дрън. БСП управлява, оклепа всичко, напълни си гушите, и сега иска пак. За БСП не е важно дали България е добре, важното е те да не са...

50

Време е !

преди 13 години

Няма нормален човек, който да не вижда, че държавата и народа е зле тази зима. Късмет извадихме, че нямаше зима ...Ако бяха заваляли снегове и бяха стегнали истински студове, бая народ щеше да измре ...Господ и този път ни съжали ...Време е да не разчитаме само на Господ и на другите, а да направим и нещо сами за себе си !

49

Анонимен

преди 13 години

Сигнализирано е, че коментарът е против правилата на сайта. Проверява се от модератор.

ГРЕБ изпразни джоба на народа.Дянко вдигна всички цени,а бедния стана по-беден.Това води до олевяване.Сами си го направиха.Сега да сърбат каквото надробиха!

48

Азера Меликов

преди 13 години

Айде пдали всички на СерГЕЙ парада

47

Анонимен

преди 13 години

Какъв е този план "Ранът" ?Разкажи ми моля те повече за него, извънземни има ли намесени или само масонските ложи и тамплиерите?А елфи и *** има ли?Ако няма - не ми е интересно.

46

Дедо Гаджа

преди 13 години

Сертов е оставил цяла кохорта от къртици в ДАНС, които грижливо се трудят да пречат на България. Време е Бойко да ги стисне за гушите!

45

Аз

преди 13 години

И като тръгнат по улицата, проверете след тях за капаците на шахтите, метални скари, мантинели и т.н. дали са си на място.

44

Анонимен

преди 13 години

Нищо ново- БСП отсега се готвят за редовният си първомайски митинг протест.Пускат димки да тестват хората дали ще излязат на улицата, но се съмнявам.Ако хората наистина излязат то няма да е по призив на крадливата БСП.

43

Анонимен

преди 13 години

Аз симпатизирах на ГЕРБ, но кредита на доверие се изчерпа.

42

Анонимен

преди 13 години

Вие писачи,излизате ли от София да видите що е мизерия и бедност.Докога ще се делим ,мразим,бием.Докога ще е интереса клати феса.

41

Анонимен

преди 13 години

Е и, какво като доверието не отговаря на това от преди? Съотношението в подкрепата на политическите сили не е много по-различно, а провеждането на избори е доста скъпо мероприятие. Аман от тъпотии.

40

Анонимен

преди 13 години

Комуниестите не са научени да губят.Те искат власт,впаст до дупка.Ако трябва и държавата ще подпалят.

39

до интелектуалец

преди 13 години

" шшш я се събудете ве мазни червени маймуни, да не излеземе ние младото поколение само между 20 и 40 години та веднъж за винаги да се свърши с таз пасмина, са тез миризлива червена *** която ни дърпа надолу толкова години вече, да убием с камъни и без това оределия комунистически елеторат щото ми писна от пенсионерските им мераци!!!"Хахаха ... милиционерче просто! Ти ли си интелектуалецът на твоят отряд!Нищо, куха тиква се пръска по-лесно!