100

109

преди 13 години

бегай да видиш *** как гони, хахахахаха

99

ДОКОГА

преди 13 години

ПРОВЕРЕТЕ И НЕЛОЯЛНИТЕ СТРОИТЕЛНИ ПРЕДПРИЕМАЧИ ,ОСТАВИЛИ ХИЛЯДИ ХОРА ДА ИЗПЛАЩАТ ЗАЕМИ ДО КРАЯ НА ЖИВОТА СИ,БЕЗ ДА ПОЛУЧАТ ЖИЛИЩАТА СИ.НОВИ ЗАКОНИ В ЗАЩИТА НА ХОРАТА!

98

Анонимен

преди 13 години

Гейберите усещат, че няма да изкарат мандата и започват да се паникьосват.А ако не го изкарат, няма да могат да върнат инвестициите на сериозните люде дето са им помогнали в това начинание!За притеснение си е! :) Тяхно де!

97

Президент на РъБъ

преди 13 години

Алооо *** - май се прискрипахте здраво, затова толкова ревете :)Секнаха ви кранчетата май :)Ама спокойно - с тези откраднати милиарди доста време ще изкарате :)Да подслушват !САМО ГЕРБ ! :)ДОЛУ БСП !

96

АСИ

преди 13 години

СЪГЛАСНА СЪМ С ТЕБ.

95

kючуков

преди 13 години

ти пък кой беше

94

Анонимен

преди 13 години

Дразни ли те истината? Ако искаш да направим както Тодор Живков е направил - да се наемат историци, които да напишат нова ХУБАВА биография на Бойко Борисов. Например да се каже че е бил десидент, или нещо такова преди 10-ти, а след това е бил един честен трудоблюбив бизнесмен в сферата на производстото, и тези лица Пашата, Петров, хората от *** никога не ги е виждал. Ако може и да се изтрие ,че е бил доверено лице на Царя също няма да е лошо, я и това с Тодор Живков да се заличи завинаги..

93

kючуков

преди 13 години

хахахахахахах забавни са ***

92

Анонимен

преди 13 години

В МОМЕНТА СА НА СМЯНА *** ,БЪКАНО Е ТУК ,ИЗЧЕЗВАМ ПО ДРУГИ САЙТОВЕ

91

Иван

преди 13 години

Удивително е , че има един многозначителен факт от житието-битието на тази персона, в който тя се оглежда цяла като характер и поведение, а общественото мнение дори не го забелязва. Този факт, според личната версия на ББ, е трагичната гибел на дядо му след 9.Х.1944 г. Старателно премълчаван от него до промяната и широко разгласяван след нея, той е определящ за собствения му портрет.Знайно е, че в годините на социализма той се е учил в школата на МВР в Симеоново, в нея той се е дипломирал, там е получил научна степен, сам е преподавал там, работил е и е просперирал в системата на МВР, в МВР е бил приет за член на БКП. Който има дори най-бледа представа за порядките през онова време, знае, че нищо от това и с никого не би могло да се случи , ако той не е бил , както се казваше, до девето коляно проучен, проверен и одобрен. Никой дори с най-малко петънце в личната си или в родовата си биография от гледище на прилаганите тогава норми не можеше не да проникне, а дори да се доближи до МВР и още по-малко в МВР да стане офицер и да бъде приет за член БКП. И не пожарникар, а даже и портиер не можеше да стане. Не можеше, защото МВР беше елитна институция, смятана за преторианска гвардия на властта, и затова на встъпването в нея се гледаше като на рядка привилегия. А Бойко Борисов не с някакъв далечен роднина с неизвестна съдба, а с дядо, което ще рече с човек от най-тесния му семеен кръг, погубен след 9 септември като антикомунист според внушенията, които той сега прави , успешно преодолява всички тези препятствия и работи и просперира в МВР и в МВР става член на БКП, пита се как?Има само два възможни отговора. Или гибелта на дядо си той е укрил по някакъв много ловък начин, или във вида, в който той сега я представя, тя изобщо не се е състояла. Трета възможност няма. А това и в двата случая означава само едно: налице е лъжа и то, дебела лъжа, от негова страна.Уникален случай: станал комунист, въпреки антикомунистическия си произход, сега пък антикомунист, въпреки комунистическото си минанало.

90

Пепо

преди 13 години

Размисли на един *** човек , цитиран от прости БГ медии...

89

до 98

преди 13 години

А един *** отзад ша ли мое го поеме, а?

88

Анонимен

преди 13 години

Най-лесното е всеки, който не мисли като простата Тиква от Банкя (която между другото няма и с какво да мисли) да бъде заклеймяван като комунист. На мен лично ми е обидно да ме наричат така, защото никога не съм членувал в никаква партия (за разлика от Бойко Борисов, който колкото и да се напъва не може да скрие този позорен факт от биографията си). Достойните и независими хора нямат нужда от Култ на който да се кланят. Казвам се Димитър, на 31 години съм и съм от Варна. Бъдете живи и здрави всички, включително и антикомунисите от ГЕРБ. Все пак макар и озлобени и заслепени и те са част от българския народ към който принадлежа и аз.

87

kючуков

преди 13 години

И ще се чудят какво е това, страх ме е да не ме обвинят в насилие, хахаха

86

Нов морал

преди 13 години

Хихихихи! Голям кеф изпитвам като гледам самодоволните човечета как губят контрол:)))))))))))))))) Дори не знае що е метафора:) Неграмотникоооо нещастен:) Жив си умрял! Интелект - голяма класическа нула! Грамотност - отрицателно число! Света не се върти около теб пред компа:)))) Има и реален свят, който е различен от виртуалния! Ама как да знаеш:))))) Искренно ме развеселявате с неподправената си глупост! Ненапразно симпатизираш на откривателя на Сомалийския залив:))))))))))))))))))))

85

perekly

преди 13 години

Това е логика на стресиран човек.Не се търси причина , не се търсят мотиви, не се избират хора , а се подхожда с презумция за виновен към всеки.Доста интересен подход.Добре ,че не ме канят ,че да не се налага да им отказвам !Те това е !!!

84

Анонимен

преди 13 години

Боко Тикво Празна затуй ли те избрахме бе, шаран? Да трошиш народна пара за да слухтиш на хората в телефоните и компютрите, само и само да набараме по някой компромат????

83

Анонимен

преди 13 години

Главният милиционер: Следете всеки и всичко, без мен и Цветелина естествено. Също и без Брокера на апартаменти и жена му от ДАНС.

82

Анонимен

преди 13 години

Той е и премиер, и кмет. И президентството може да поеме дори! Това е Бойко, все пак!

81

b

преди 13 години

I Istanbul e 16 miliona igo pazqt 16 hil policai