113

Анонимен

преди 14 години

падал му рейтинга- то въобще няма такъв на този етап от ....... в бтв

112

Вън от ефира !

преди 14 години

Очакваите довечера яростни нападки от най-компетентните органи в Републиката - "редколегия" по адреса на Боко Тиквата както и някой скеч за Костов.

111

Димитър

преди 14 години

За съжаление е измислица на Бойко Борисов, щом го е заявил в телевизионно интервю.

110

Анонимен

преди 14 години

Нанев и Лъчезар да си ходят! Скандалът за "Остеотех" ще им изяде главите и на двамата

109

Nobody

преди 14 години

Точно така, хората много добре виждат каква е истината - Премиерът на България занимава драгите зрители с налудничава история, свързана със залязващ шоумен в момент, в който "цяла Европа нази гледа" по повод едни далеч не чак толкова налудничави истории с една кандидатура.

108

Карина

преди 14 години

е що пък Слави си е помислил, че точно от него може да иска тази далаверка, а :))))*** тя таз работа не е много за разправяне май :)))

107

горански

преди 14 години

Слави бил забавен и добре разказвал вицове. Че ако по туй се определяше кой да назначава министрите аз познавам поне 20 човека дето разказват вицове по добре от слаФЧО

106

Анонимен

преди 14 години

Лелелеее! Ако ме питате, всичко е в следствие на това, че немците загубиха войната! Само си представете, ако бяха спечелили, а ние техни съюзници - ред, дисциплина, силна икономика, всеки щеше да си знае мястото и нямаше да има такива простотии като тази, дето коментираме! Хитлер, стани и довърши започнатото! Въведи ред в тоя побъркан свят!

105

Анонимен

преди 14 години

Рейтинга му пада, а шоуто още е на екран. Какво говори това? Говори, че някой отван налива камиони с пари да ни зомбира тоя плешивец.

104

абе

преди 14 години

Стария, точно затова ми харесва Диков, защото си казва истината в очите, без да му пука за никой. Кой друг ще каже на Бойко в очите - Признайте си, че правителството засега е провал :)

103

Caleb

преди 14 години

Странно - Слави непресъснато повтаря, че не му се занимава с политика. Харесва шоуто и екипа си и не би се разделил с тях просто ей така. Пък и каква полза би имал от някакво си "влияние"?Вероятно това е поредната измислица на жълтите вестници (така или иначе всичко написано в тях е лъжа).

102

djeina

преди 14 години

Чета и не вярвам на очите си!!!!В каква държава живеем,та един клоун да иска да назначава министри.Тоя Слави се уля.Мартеницопродавач ***.

101

мами

преди 14 години

А бе този наглец Лъчезар Иванов кой го измисли може ли да бъде толкова нагъл нахален и посредствен .Много се съмнявавам в способностите му като слушам елементарните му изказвания.

100

HHH

преди 14 години

Не се учудвам, той Слави искаше и за Калина да се жени, царски зет да става, тогава се мазнеше на Царя викаше му Ваше Височество :) после Монката му отряза крилцата и Чалгаря обърна платната, почна да се гаври....наглия Славчо от УчинДол хахахха :)

99

Dan

преди 14 години

Сигурен съм, че от екипа на Слави , пишат във този форум и сега пускането на тази "новина", ще им помогне довечера или когато там е решил да се "защитава" Слави , да отговорят на всички неудобни въпроси който ще бъдат зададени тук, т.е. Слави няма да е неподготвен, и естествено ще се отиграе отбягването на такива въпроси на който няма да иска да отговори! Ама ,човека си има предаване ще трупа рейтинг, и пари и ще си "чисти" името на спокойствие!!! Е на това му викат медиен комфорт!

98

пепи

преди 14 години

Боко тиквата да каже защо изобщо се е стигнало до това, до разговор за проценти? И ако е бил поискал 5% щял ли е да стане пазарлъка? За мутрата политиката, очевидно, е бизнес, щом води разговори за проценти. Със СТ не се е разбрал за 50%, но като гледам яростната защита на РЖ явно с други се е разбрал

97

az

преди 14 години

В древния Рим при Нерон :) Споко, не сме първата държава в която е управлявал *** и се е спречквал с придворния ***. Позната история. А тогава с Рим знаем какво е станало, очакваме продължение и в София

96

az

преди 14 години

a be 4erven tarikat ne qj *** ami vij koe e vajnoto .

95

Димитър

преди 14 години

Бойко Борисов тогава да каже кои хора с по колко процента имат влияние в ГЕРБ.Кандидатурата на Р.Желева се дължи на някакво влияние в партията или ?

94

Васил Левски

преди 14 години

БТВ трябва да отстрани Слави Трифонов, защото компроментира медията, не за пръв път рекетира