29

Анонимен

преди 1 седмица

Слава на Украйна Свобода за Казан московия на 100 къса

28

реалист

преди 1 седмица

щанса *** русия да победи в тая войнае е по малък от тоя бсп да спе4ели избори срещу Герб

27

Да допълня...

преди 1 седмица

Сега ясно ли е защо Румъния е пред нас ? Там няма комунистически партии.

26

Мамалигата

преди 1 седмица

националното ястие на румънците, не е нищо друго, а българския качамак, толкова са прости власите, че даже мамалигата откраднаха от българите.................. а Граф Влад Дракула, страшилището на турците, е бил чистокръвен българин и няма нищо общо с днешните католицизирани и латинизирани румънци!!!

25

Анонимен

преди 1 седмица

намирисва на пълни памперси от изток

24

Анонимен

преди 1 седмица

има москва няма москва въпрос на желание и русия неможе да стори нищо по въпроса Гейлияне

23

Ако

преди 1 седмица

Великите сили бяха справедливи към България и ни бяха дали да си вземем всички изконни БГ-територии, мамалигите щяха да са една вътрешно-континентална държава, без излаз на море, като Сърбия.България щеше да е с двойно по-голям излаз на Черно море и с излаз на Бяло море, но комшиите (Гърция и Румъния) гадно и подло откраднаха БГ-територии и асимилираха хиляди българи. Благодарете на гадните франсета и англичани за тая работа!!!

22

Юлиян до 12

преди 1 седмица

Не е проблем.Имаше база,няма база!Въпрос на желание от руска страна.Там да си строят,тук да не идват,защото покрай сухото винаги гори и суровото.Та по-далеч от нас.

21

???

преди 1 седмица

Виждали ли сте зелен кон и умен даскал??Не, няма и да видите!Президента на мамалигите - е немец(шваба) - Клаус Йоханис е бил даскал....................как да искате акъл от него!!!

20

Анонимен

преди 1 седмица

Свобода за Казан московия на 100 къса

19

Анонимен

преди 1 седмица

До Ако погледнете--- o и Молдова другарю и Молдова заедно с преднестровието глупавси като путин с тия опорки )

18

Румъния

преди 1 седмица

ни открадна и тя територия, цялата Северна Добруджа до устието на Дунав и днешния район на Констанца са били български, доказателство за това е, че днес Болград, град в Украйна е неофициалната столица на българите в Украйна............България е държавата, която от всички посоки граничи само със себе си, за съжаление българите в съседните държави са били асимилирани!!!

17

БАНко

преди 1 седмица

СТРАТЕГИЯТА НА НАТООВЦЕТЕ ДА УНИЩОЖАВАТ ВЕЛИКА РУСИЯ НЕ ПОМОГНАЛА НА ПРЕДИШНИТЕ ЗАВОЕВАТЕЛИ !!! А ИКОНОМИЧЕСКАТА КРИЗА НА СКАПАНАТА ЕВРОПА ЩЕ Я ЛИШИ ОТ ЖАЛКИТЕ И ПАРИЧКИ ЗА ВОЙНА !!! И ХОРАТА ЩЕ ПРЕМАХНАТ ВОЕННОЛЮБЦИТЕ - ПРИМЕРИ СА САЩ , ФРАНЦИЯ , ГЕРМАНИЯ , АВСТРИЯ , НИДЕРЛАНДИЯ , СЛОВАКИЯ , УНГАРИЯ .......

16

Анонимен

преди 1 седмица

"Повече фигури се придвижиха напред на шахматната дъска на НАТО" - На повечето фигури това им е работата: да се придвижват напред/назад на шахматната дъска. Всички те обаче мигновено олекват, след като им изтеглиш шахматната дъска изпод "краката".

15

Ако погледнете

преди 1 седмица

старите карти на България, ще видите че Влашко се е командвало от БГ-ханове, след това от БГ-царе от Търновград, сега В. Търново......................но не можахме да ги очовечим мамалигите................сега ги командва президент-германец, бивш даскал по физика-Клаус Йоханис, а както знаете, "Зелен кон и умен даскал няма"..................ужас, ,много са зле мамалигите!!!

14

ритник в задника ти

преди 1 седмица

Щом слугите на САЩ, спамещи на български в този сай имат толкова силни нервни изблици, правете му сметката американците в каква психоза са. Значи действията на Русия са точно такива, каквито трябва да бъдат. Америка и Европа гинат. Погледнете в Лос Анджелис и Сан Франциско какво мъртвило и каква разруха е, а ЕС до какъв финансов колапс е докаран, заради санкциите съм Русия, които бяха заповядани от САЩ. Предателите и слугите винаги гинат. Така че, спамърче, кеф ми е да гледам как се гърчиш :)

13

румънеско

преди 1 седмица

Те мамалигите никого не са пращяли от много акъл, тая изкуствена нация и държава, великите сили им дадоха много чужди земи, от България и Унгария................сега се зъбят на Русия, като тъ@@пите послки католици, но ще ядат яко шамарите от Русия!

12

Анонимен

преди 1 седмица

Начи ако ватата реши да дойде тука, тряа първо да мине митницата в Румуния!

11

Румъния

преди 1 седмица

ако не знаете, е изконна българска земя, наричала се е Влахия или Влашко, власите са от български произход, писали са на български език до преди век и малко, но там влизат гадните франсета и започват да налагат латинеца и и католицизма и така се създава изкуствената румънска нация.Влад Дракула е бил 100 % българин, казвал се е Владимир и няма нищо общо с мамалигите днес, той си е чисткръвен българин!!!Четете историята и се гордейте, братя и сестри българи, но истинската история на България!!!

10

Анонимен Алкохолик

преди 1 седмица

И викаш пускаме руснаците да си вземат квото искат само мир да има. Продажни копейки. На времето такива като вас са предавали четниците ни от страх