102

Х

преди 1 месец

не ме интересува какъв е, но песента не е нищо особено...

101

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 123Аз съм на мнение, че някой големи магазини може да пуснат поли за мъже. Вижда се, че ще има интерес.

100

Мнение

преди 1 месец

Вебинарните са третия пжл - нито мъж, ншто жена - То.

99

Възраждане

преди 1 месец

*** Урсула вие срещу Алтернатива за Германия, Национален сбор и Възраждане. Значи сме на прав път. Имаме шанс да си върнем старата Европа, традиционните ценности и да прекратим извращенията на сатанистко-глобалистката ***

98

До Млад и гействен

преди 1 месец

Повече от това не мой спечелите , щот нормалните ще ви спрем удобствата които сме сътворило и за две седмици ще си умрете в кожите

97

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 108Човека е направил шоу. Защо да не се гласуват хората за него?

96

Анонимен

преди 1 месец

Сега ги разбирам от промяната що щат да ни натресат и за каква промяна иде реч да продължават де факто. Е не го приемам това някак си много гейско .

95

Анонимен

преди 1 месец

Те това ще модата тая година и ние ще трябва така да се обличаме,евроатлантически!

94

Дебел(O)(O)кият к0к0

преди 1 месец

ПреВъзбуден съм, ох, че Сладур - Спеца дори Ревнува!

93

Анонимен

преди 1 месец

Сигурно симпатизира на Зеленски

92

Млад и женствен

преди 1 месец

Да му ядете поличката всичките, които го обиждате, несретници такива. Няма да се крием повече и ще трябва да свикнете с това. Ние сме тук. Тази година спечелихме Евровизия, догодина ще спечелим президентските избори в някоя държава и ще се съобразявате с нас. Разбрахте ли?

91

Анонимен

преди 1 месец

Какъв символ на съвременна Европа, наистина! Тя изглежда точно като това - немощна, изпосталяла, безполова, глуповата, неоценяваща истинската същност на нещата, залагаща на смешната безполова визия, изпълнителна, раболепна, колония без собствени суверенни държави. Един шут в шарени паRцали.

90

Имам Познати

преди 1 месец

в Китай, като всеки 10ти Китай са Милионери - имат Заводче, апартамента им струва 1.5 милиона долара, това обикаля новините там - и 1.5 Милиарда ни се Присмиват на Европа и Бялата Раса - до къде е Паднала, а К0ми Партията дори не им трябва да си Измисля Пропаганда за да показва Величието на Управлението си!

89

Еееее

преди 1 месец

Коф е тоа ве?

88

Анонимен

преди 1 месец

До Ха-хаВ момента един мъж ако иска да е известен в шоубизнеса ще му е много по-лесно да се появи като кросдресър облечен отколкото с мъжки дрехи. Иначе да припомня че на времето даже и Кърт Кубейн е пял с рокля.

87

Бинарен или не

преди 1 месец

Какво е небинарен . Чувал дъм за бинарен газ използван в концлагерите на мустакатия. Май прав е бил на времето. Само сбърка че се захвана с русия тогава.

86

Анонимен

преди 1 месец

Какво значи небинарен?

85

Случаен минувач

преди 1 месец

Значи има си 2 пола - това е природен закон. Природата в хода на еволюцията е преценила, че за създаване на поколение трябват два пола, които да се срещнат. Ако половете бяха три, тогава вероятността те да се срещнат едновременно рязко намалява. Представете си да уговорите едновременна среща на трима души - тя рязко намалява като възможност в сравнение със среща на двама. Такова триполово създание няма да може да се възпроизвежда ефективно и с времето ще изчезне. Затова няма трети пол.

84

Анонимен

преди 1 месец

"Евровизия" се нарича - Евро /Европа/ + визия! ЕЦБ плаща.

83

Анонимен

преди 1 месец

Песента поне струва ли си на този гей, или обичайното ? :)))