74

Иво

преди 1 година

Тоьи път ще им го вкара с 400. Защото е играч а омези са лапета. На следващите избори ПП ще са на 10%

73

До 69

преди 1 година

Колко си наивен....И да допуснем, че всички тези влезнат в затвора, после какво? Да не мислиш, че на територията ще и бъде позволено да тръгне напред истински? Колко си наивен, просто тези ще бъдат заменени с нови, още по-зле и лоши и от тези, защото, тя България отдавна е продадена и отдавна не е никаква държава, а само територия на Балканския полуостров! Ама и ти други заблудени вярвайте на илюзии.

72

Анонимен

преди 1 година

Доста нагло звучеше Борисов, както винаги.

71

Анонимен

преди 1 година

Хитър хитъъър ... изчака ПП да се изкаже и сега ще има "без аз им давах път, ама те ми отказваха".

70

Анонимен

преди 1 година

ББ беше този път учудващо точен в изявленията си. И ги направи в сравнително добър лингвистичен стил. Усеща се че е зрял в политиката . Пред него новаци като кирчо изглеждат лилипути. Видя се това и като се сравни управлението на единия и другия.

69

Анонимен

преди 1 година

Коалиция Магнитски ГЕРБ БСП ДПС в пълен състав.

68

Негласуващ

преди 1 година

Разберете че негласуващите са в чужбина и работят там, повечето хора в България гласуваха. Процентът на гласуващи може малко да се промени, но реалността е такава каквато е в момента и то без да броим вота на ромите, които се говори че не са гласували. От 10 човека които съм питал 9 казаха че са гласували. Общата бройка се държи висока за да може партиите в парламента да вземат още по-големи субсидии. Има 6,5млн. избиратели от 6млн. жители - няма деца нема никой. Ама нали им пука даже не говорят

67

Анонимен

преди 1 година

До 89, е и какво толкова има в тоя "Магнитски"??? Като обявиха Пеевски в него, и го направиха световна новина, да не би да последва нещо???

66

Дерзай, Бойко!

преди 1 година

Браво, Бойко! Отворен към всички, диалогичен и с мисъл за народа. Истински държавник. Сравнете го с онези посърнали поплювковци вчера. Разликата е от земята до небето.

65

СЕЛСКА ИСТОРИЯ -стих

преди 1 година

Мома Герберана първа е в селоТО, но й е лошо потеклоТО. Много грехове имаЛА, за Кюлчета се продаваЛА, даже и Путин обслужваЛА. Заоправдава са момата - не била сифилисТИЧКА, а евроатланТИЧКА. Не била куромпиРАНА, а към натовците ориентиРАНА. Никой обаче не й вярва! ЧЕРВЕН ФЕНЕР яко миналото й осветЯВА. А тя - на някой льохльо да я коалира все още се надЯВА.

64

Н.

преди 1 година

Видяхте ли вялата рекламна кампания на еднокнижните? Тиквата е налял ударно само в купен вот, защото знае какво се задава, а също така се набута и в парламента за имунитет. На местните избори му предстои да загуби София и поне още два големи градове, а това е катастрофа за обръча от фирми около любителя на филиите с мас от Банкя. Само гледайте как Фандъка ще се изпари яко дим тази есен и въобще няма да й намерите следите в България.

63

Анонимен

преди 1 година

Да си припомним, какво се случва с всеки прегърнал се с проказата ГЕРБ? И ще ми говорят за разни щампове на коронавируса.

62

Анонимен

преди 1 година

Борисов блокира държавата. Трябва да се оттегли от политиката. Той е олицетворението на корупцията и никой не иска повече този бидон да краде още 4 години

61

Анонимен

преди 1 година

Не може да управлява сам но пак се бута да командва всички. Свали предишното редовно правителство а сега искал да управлява с тях. Много загрижен за бюджета но ако той не управлява няма да го подкрепя. Абсолютен клоун.

60

Анонимен

преди 1 година

Бойко, най-голямата ти грешка, че забрави НАРОДА! За да угодиш във всичко на Меркел и да те хареса, не даде пари на най-бедните. Даде пари за лъскава Катедрала във Варна и за лъскав ремеонт на Митрополията, където живее охолно Йоан, който изгони/ а варненци смятат, че е убит от украинци Кирил/, но не даде пари за работещите и за пенсионерите. ПП-то използва това и 6 месеца ошушка буджета, облажиха се, но дадоха и на хората и сега те ги подкрепиха с 24%, а ти ще видиш управление на кукуво лято

59

Анонимен

преди 1 година

https://youtube/watch?v=zjEPin31OGAСЛУШАЙТЕ НОВИТЕ РАЗКРИТИЯ ЗА МАФИЯТА В БЪЛГАРИЯ

58

Анонимен

преди 1 година

Дааа,а Магнитски над теб като Демоклев меч. Спиш и сънуваш кошмара как САЩ те правят световна новина ако не предложиш на техните протежета.

57

хи-хи-хииии......

преди 1 година

От четвъртък във Фантастико, печено агнешко бутче само за 88 левчета оката........изберете българското

56

Анализатор

преди 1 година

Хитър Банкяничан:Кирчо, айде да се вземем, нищо че ме изкара по га.щи от нас с белезници, ще ти го простя та да вземете на следващите избори да изчезнете съвсем.Ако не ме вземеш ТИ ще си виновен че няма правителство и пак ще изчезнеш.А народа кой го мисли, Никой.ВЪЗРАЖДАНЕ ПЪРВА СИЛА НА СЛЕДВАЩИТЕ ИЗБОРИ.

55

Анонимен

преди 1 година

Хехе тулупа никога не е бил толкова смирен и хрисим явно Магнитски яко му е стъпил на врата.