97

Анонимен

преди 1 година

Нищо няма да спечелите от запазването на тази лъжа. Яд ви е че целия ву живот е бил една голяма лъжа. Лъжеха ви цял живот, че ще построят комунизма, а не го построиха, защото никога не са го искали. Най-много да си докарате най и друг инфаркт, но промяната е неизбежна и не можете да втълпите на децата и внуците си същите лъжи, с които и вас ви заблуждаваха.

96

Анонимен

преди 1 година

БРАВО! НЕ ЖИВЕЯ В СОФИЯ, НО ПОДКРЕПЯМ ПРОТЕСТА ОТ ПРОВИНЦИЯТА! ТЕЗИ ФУРНАДЖИЙСКИ ЛОПАТИ СА НОСИЛИ ЦВЕТЯ НА ТОЗИ ПАМЕТНИК И СА МЪЛЧАЛИ ПО ЕДНА МИНУТА! АКО НЕ БЕШЕ РУСИЯ, СЕГА ЩЯХМЕ ДА ГОВОРИМ НА ТУРСКИ!!! БРАВО!

95

Яна

преди 1 година

Руснаците не са ни братя, а най-големите душмани! Те *** Русия но *** и България последните 50-100 години.

94

Чочолина

преди 1 година

*** да ходи на коча....

93

АнонимеН

преди 1 година

ФАШИЗМА БИЛ ЛОШ, А КОМУНИЗМА БИЛ ДОБРИЯ :D

92

Анонимен

преди 1 година

Паметникът се нарича "Паметник на Съветската Армия". Няма ***, няма коча.

91

Анонимен

преди 1 година

В ЕС е гласуван закон,за защита на паметниците посветени ВСВ.Тук явно не сме в ЕС

90

toti

преди 1 година

Простотията и прасето са си с една и съща постеля...и двете си обичат калта и затуй еното го колят а другото доят до спукване!!!

89

баба мара

преди 1 година

и паметниците на англичани американци репресирани плочата на савов на улицапаренсов и др

88

Хмм

преди 1 година

А така.... Сега се видя колко хора реално или не работят или са на издръжка на държавата. Как така толкоз народ може да си позволи в четвъртък да излезе да протестира за един глупав паметник, а не може с/у високите цени на храна, на газ, на ток, за мръсния въздух в София, за всички неща които ни подържат живи и здрави.

87

Джо

преди 1 година

Путин е пътник! Борисов е пътник. Пеевски е пътник. Доган е пътник! Последните 80 години са най-мракобесните в историята на България. Но руското робство е към края си!

86

Анонимен

преди 1 година

Ама може ли тези бранители на това недоразумение паметник на лъжата.....да са толкова наивни? Вместо да се занимават с нещо по-полезно, те тръгнали ,като Матросовци да защитават окупатори-крадци.

85

АнонимеН

преди 1 година

СНИМКА 15 ОТВРАТ ПЪЛНА)

84

Анонимен

преди 1 година

Тия от сос са по-прости и от бюрмците, които чупят наши паметници на български "окупатори" от ВСВ.

83

Анонимен

преди 1 година

Като стана дума за гробове, в Русе един от кварталите е построен точно на мястото на бившо гробище... така че не давайте морал там където няма !

82

СЛЕДВАЩИ ИЗБОРИ

преди 1 година

Нека ги смачкаме на изборите и всички до един да гласуваме за ВЪЗРАЖДАНЕ.

81

Коко

преди 1 година

Протестират старите хора. Там са защото да се събори М.ОЧА е все едно да се срине миналото им. Нормално. Една шепа останаха. Прецаканото от Москва поколение. Но идва ново такова, което има достъп до европейското и свободата. Ако ние не съборим този позорен паметник, ще го съборят децата ни. Неизбежно е и го приемете. И тогава децата на русофилите няма да се изправят срещу нашите деца, защото за разлика от нашите, техните учат на запад. Там и ще си останат. Защо не ги пращате в Москва само не зн.

80

Анонимен

преди 1 година

Не само мо ча, паметника на Галоша от Пловдив и онова недоразумение от Варна да изчезват също!!!

79

До КОКО

преди 1 година

Г-н Евроатлантик, моля обръщайте внимание на местата на които ходите. Паметникът на Съветската Армия във Виена е на Шварценбергплац, на 2 преки от централната опера. Абсолютно винаги има пресни цветя на него, а на задната му част са гаврирани думи на Сталин. Че не сте информиран г-н "свободен" Евроатлантик е ясно, нещо друго имате ли да кажете? Може би как германците и австрийците са слуги на Кремъл?

78

Анонимен

преди 1 година

пенсионерите ще надживеят младите в тази държава защото първите ще пук,нат от свръхдоза евтина дрога!