92

Никога

преди 1 година

Не вярвам на: полицай, мутра, крадец-убиец-контрабандист.....Боко Тиквата.

91

Пинокио

преди 1 година

Бойче не се пъни излишно! За всички здравомислещи в тази изтерзана от вас страна е ясно още преди изборите, че се гласите да управлявате заедно с ДПС ! Сега съществения въпрос е кой ще ви бъде "Златният пръст"!!! Възраждане или Янев? Но по-скоро ще е Възраждане.

90

Анонимен

преди 1 година

Т.е. Дончев предлага да забравим за последните 10+ години? За безбройните обществени поръчки усвоени от стринки, лели, братя и съученици. За побоя над журналисти. За това, че си останахме най-бедни в цяла европа, въпреки милярдите от ЕС. За това, че сигнали до прокуратура, срещу "наши" хора потъват безследно, а обикновени граждани се разпъват на кръст по "независимите" медии? Е, не мисля! Трябва виновните да започнат да влизат в затвора, след това може пак да говорим.

89

Анонимен

преди 1 година

Дойде Боку тиквата и запонаха взривовете в арсенал.

88

МАСКИТЕ ПАДАТ

преди 1 година

Падат маски, вижда се кой взема решенията и на партия ГЕРБ - щом Пасито и Плевнелиев са предложени да посредничат... Най-крайните, радикални, фанатични Евроатлантици. Май ще се окаже следното: гласуваш за ГЕРБ - получаваш пасито и "промяната" всъшност; гласуваш за "Промяната" и покучаваш ГЕРБ с пасито и плевнелиев. Що ми се вижда някакси познато?

87

Oх, Не мога БУЦИИИи

преди 1 година

-Ще предложим това, което беше през 90-те. Контактна група с преговарящи екипи. Ще поканим хора с безспорна репутация. Ще поканим Плевнелиев, Паси и те да проведат като модератори преговорите. - ХАХАХАХАХАХАХААХАХАХА.....*поемайки си дъх*......ХАХАХАХАХАХАХАХХАХАХА.....безспорна репутация наистина....хахахахахахахахахаха. Няма такъв комедиант като Буци, да ни е жив и здрав още дълги години да ни разсмива. То друго няма и да ни е останало да правим.

86

Анонимен

преди 1 година

Миналата година ромите не можаха да гласуват с машините и Боко загуби изборите.Тази година ги обучи/тези,които са завършили 7-ми клас/и спечели изборите.Изводите оставям за вас.

85

Анонимен

преди 1 година

Предлага Плевнелиев и Паси да са медиатори - Това е вица на деня :)))))))))))

84

ПП

преди 1 година

Дерзайте *** пари ке има субсидията ни ще е дебела втори сме ,народа сме го зомбирали хем го обираме хем го доиме и пак за нас пускат шушляците.

83

Имаше

преди 1 година

Законен кабинет вие с ДПС И ИТН и патерицата *** го свалите сега предлагаш разговори.

82

Анонимен

преди 1 година

Първо предаде Македонската кауза мутрата, сега иска да ни вкара във война

81

Груйо Михалов

преди 1 година

Аз да съм и аз нема да искам,тия шарлатани от ПП забатачиха държавата с кредити ,а 2024г. трябва да връщаме пари на ЕС за недовършените пътища дето не се барат вече две години и сроковете изтичат...ПП и служебните теглиха средно по милярд дълг на месец...Няма управяне в дългова спирала сме!

80

Анонимен

преди 1 година

Ако се съгласи да прави коалиция с ДПС, неговите избиратели ще го разпънат на кръст :)) ДПС също не достигат за мнозинство, така че правилно се прави на умряла лисица :))

79

Анонимен

преди 1 година

Пасито искаше да разполагат американците ядрени глави в България, къв медиатор ве мутра. Явно яко го държи Мустафа мутрата

78

Анонимен

преди 1 година

Анатема за тебе и рода то во веки веков

77

Анонимен

преди 1 година

Ще прави Янев премиер. Разбрал се с Радев и ДПС. Сега играе сценката - Балъцu намирам, кинти прибирам!

76

Анонимен

преди 1 година

Аз предлагам за премиер Делян Пеевски, за да се знае отлично кой управлява държавата, без нужда от задкулисни игрички

75

Жесток смешник

преди 1 година

Е тоя австралопитек , готов е от ден едно да си отмъщава , всяка втора дума му е "Аз" ... мазохисти ли сте че не гласувахте ?!?!?!?! В краен случай....бърз референдум и президентска Държава , един и обкръжението му по лесно се сваля ......много по малко пари за заплати т.е излишни пари ще заминават !!! Мислете и на пролет ....на новите избори гласувайте на база факти и свършена работа , и откраднати средства разбира се !!!!

74

niki

преди 1 година

Ние пък искаме Бойко в затвора. А да видим сега....

73

Анонимен

преди 1 година

Всичко е обмислено.Вкараха златните средни пръсчета Копейката и рундьовия Възходчо.Възраждане и Възходчо ще изродят ситуацията и ще предизвикат аборт.