108

aZ-ът

преди 2 години

Е дай боже твоето дете преди моето. И дай боже да си жив да гледаш. Амин.

107

aZ-ът

преди 2 години

Ми не , за предишната говоря дето миличките урки чакали на опашка... А да, за мола - оказа се че е мола са складирали оръжие урките. И нямало било 2000 човека , а двайсе. Ама нищо де , важното е жътопаветния планктон да бъде облъчван. Мушкатото трябва да се полива редовно.

106

Анонимен

преди 2 години

Таи война предоставя възможност на Европа да осъществи зеления си преход и за инфлацията да обвинява спокойно някой друг. Всеки ден който продължава битката е бонус за ЕС

105

До 125 aZ-ът

преди 2 години

Кога ракетата е била украинска? Когато рашките удариха мола пълен с цивилни ли? Май си гледал руска телевизия тогава. Слез на земята.

104

aZ-ът

преди 2 години

И кво стана... Русия печели войната, Китай става по силен, Сев Корея и Иран са по близо до бомбата от когато и преди, САШката дърпа икономически от войната ... Единствено либерасткия ЕЗ ще гласува и студува....

103

До 124 черноя

преди 2 години

Ми дай да обявим война на македонците тогава по тази логика?

102

aZ-ът

преди 2 години

Вова ясно каза, че няма логика такава държава Украйна въобще да съществува... Аз си мислих, че човекът говори в преносен смисъл...

101

Анонимен

преди 2 години

Cливата да се ориентира къде е аварийният изход на Украйна!

100

АнонимеН

преди 2 години

ВРЕМЕ Е ВОЙНАТА ДА СЕ ПРЕНЕСЕ НА ТЕРИТОРИЯТА НА КОМУНДЕЛИСТАН!!! ВСИЧКИ РАБОТЕЩИ ВОЕННИ И ОТ ПОЛИЦИЯТА ДА БЪДАТ ИЗБИТИ НЕЗАБАВНО ТЕ ДЪРЖАТ РЕЖИМА ЖИВ ЩОМ НЕ СА СИ ПОДАЛИ ОСТАВКИТЕ! ВСИЧКИ ДЕПУТАТИ В КОМУНДЕЛИСТАН ДА БЪДАТ ИЗБИТИ ЗАЕДНО С МИНИСТРИТЕ , ПРЕЗИДЕНТА И ПРЕМИЕРА КОЛКОТО ПО-СКОРО ТОЛКОВА ПО-СКОРО!

99

anonimen

преди 2 години

a zelenia ne ubuva civilni, toi ne e terorist !!!!!

98

aZ-ът

преди 2 години

Последния път на опашката се оказа, че ракетата е на урките. Ама либералните медии не писаха опровержение. Сега съвсем ли сме сигурни че е руска. Да не се излагаме пак ? За един преАтел питам..

97

черния

преди 2 години

Путин го обясни много ясно - уркайна и уркаинциъе ще бъдат унищожени. Който не иска да е руснак в Русия товя го чака! Неразбралите да се сърдят на себе си!

96

dhn

преди 2 години

Това е чист тероризъм

95

Анонимен

преди 2 години

Русия спонсор на тероризма. Кога?

94

Анонимен

преди 2 години

Няма защо Русия да бъде обявявана за терористична държава, тя си е такава.

93

Кики

преди 2 години

Войстващи нашенски русофили , жалко извращение на природата , радостта ви сега си има цена .Това са невинни хора , жертва на наркозависимите пияндурници от Мацква.Джуджи ще свърши като всички диктатори в канавката .

92

До 87

преди 2 години

Путин е агресорът, нападнал мирна и независима Украйна. Преговори за мир с агресор не се водят...само бойпоканчето

91

Анонимен

преди 2 години

Раша да бъде обявена за терористична държава и да бъде третирана като такава!!!

90

Анонимен

преди 2 години

Може би греша, но дотолкова не им вярвам вече след десетките лъжи на Зеленски, че по-скоро мисля, че украинците са си спретнали false flag, за да продължат да насъскват по инструкции от Щатите.

89

Анонимен

преди 2 години

Преговори трябват. Не друго. С изолации, призиви, Зеленски, оръжия и прочее по-лошо ще стане. С външна намеса не ми се мисли. Странно, но никоя от страните не иска да преговаря. Явно всички искат тази война, включително САЩ и ЕС и прочее. А хората....никой не се интересува от тях. Правителствата, както винаги са цинични. Водят пропаганди и мислят само за джобовете на олигарсите си.