133

Анонимен

преди 2 години

Подкрепяш Путин получаваш убиец, крадец, изнасилвач, педофил и комунист. Концлагера на балканите отново ще е България !

132

да не стане

преди 2 години

както с бежанците дето меркел покани....ще се справим ще се справим но като си показаха рогата и ревнаха срещу тях . определено азовците и сегашните управляващи в украйна не заслужават помощ камо ли приемане в ес

131

Бългериън уоман

преди 2 години

Здравейте бългериан уимини, предлагам по почина на литовските жени да се съберем пред руското посолство, да си туриме по един черен чувал на главата, да се наредим правилни в редица и да се събуем по *** и да сипем по една кутия червена боя в гащите зa да съпортнеме да уимин ъв Укрейн които са изнасилвани от путинските окупатори. Stand with Ukraine! Литва Вилнюс youtu.be/giieiZTTOA0

130

масони

преди 2 години

Всичко си върви по пъкления план на соросистите и Родшилд. До месец септември ще е така. После искат да направят ристарт и нов световен ред.

129

Анонимен

преди 2 години

Путин убива христяни даже и днес на този светъл празник с помоща на мюсулманските си чеченски братя !

128

Хвала

преди 2 години

България е с братска Русия ! Вън Америка , всичко лошо е от там !

127

Анонимен

преди 2 години

Путин избива цивилни които са предимно руснаци. Но то това при тях е традиция!

126

Анонимен

преди 2 години

Ако България откаже оръжие ще бъде превърната в Руски концлагер на балканите. Всичко друго е баламосване на електората. Това което не отчитат малограмотните русофили и путинофили е че ще останат сами, нормалните хора които не желаят да бъдат роби ще бъдат избити или извън граница делече от Руския колонизатор

125

Анонимен

преди 2 години

Киро, като имаш кураж и искаш информирано мнение, *** в Донецк, Луганск и Мариупол. *** там, където осем години хората са подложени на геноцид от нацистите.

124

а бе кире

преди 2 години

ти виж какво иска народа а не да се разпореждаш с България както ти наредят от някое посолство !! Българите не искат да се изпращат оръжия на азов и зеления !! стига ни една македония да ни изнудва а сега и зеленски ще раздава морал по света !! къде беше ТИ като човек когато 8 години азовците мачкаха хората в донецк и луганск ??

123

Анонимен

преди 2 години

Българите не искаме война, ама бушитата искат.

122

Анонимен

преди 2 години

119 Хаах, каква колония, държавите от ЕС са наши съюзници и партньори. Имаме договорни отношения. Получаваме помощ от еврофондовете и пазари. Русия, която още държи в плен колониите си, носи само бедност, безправие и война.

121

Анонимен

преди 2 години

Значи сега по празниците се сформира делегация, която заминава за Украйна, за да ги увери в това, че ще изпратим оръжие???? Луди ли са????

120

Бургас

преди 2 години

Прости Киро казва и прави това, което му наредят. Навел се е, после ще го целува

119

Анонимен

преди 2 години

До: номер 125 Като не искаш война - да пращаме час по-скоро оръжие на Украйна! Защото падне ли Украйна, войната с България ти е в кърпа вързана! Съмняваш ли се че следващата държава ще бъде България? Колко минути път до Варна и Бургас имат руските изтребители, как мислиш?

118

БАНко

преди 2 години

НАТОВСКИТЕ САМОЛЕТИ , КОИТО ИЗЛИТАТ ОТ РУМЪНИЯ СА ЗА ЗАЩИТА !!! И КАКВО ОЗНАЧАВА : АМЕРИКАНСКИТЕ ГЕНЕРАЛИ И ПОКРАИНСКИТЕ МИНИСТЪР ТРИ ДНИ ЗАЕДНО В МИНИСТЕРСТВОТО НА ВОЙНАТА , ВЪНШНИ РАБОТИ , МИНИСТЕРСКИ СЪВЕТ ?????

117

Щщщ

преди 2 години

До 24.02, русофилите ни убеждаваха, че е абсурд Русия да нападне, че байден говори глупости. От 24.02 ни убеждават, че Русия правилно е нападнала. Акъл море, глава шамандура!

116

Наш

преди 2 години

Още в първите часове на войната хиляди доброволци грабнаха оръжията, за да бранят Украйна. "Няма да допусна да ме поробят - аз не съм роб, а свободен човек", казва един от тях пред ДВ.

115

Анонимен

преди 2 години

Киро заедно със Зеля, ще пудрят нослета в Киев.

114

Никой

преди 2 години

Ако България даде оръжия това е подкрепа на войната на САЩ да продължи