20

Калеко Алеко

преди 2 години

В този руски филм явно са пропуснали да споменат, че варягите, чукчитата и татарите които сега се наричат руснаци, са получили своята държавност и царе от Вожките българи, а впоследствие Симеон Велики, по времето на който е развита и разпространена кирилицата им е дал и писменост, но за съжаление и това не е било достатъчно за да се очоловечат поне малко ... !!!

19

ЬЬЬ

преди 2 години

Злоезичието,говоренето и твърдението на исторически неистини относно България, за рсм и русия е пословично.Те никога не са били и никога няма да бъдат истински приятели на България,а само интересчии,достойни за съжаление. 1300-годишната история на България го доказва по неоспорим начин.

18

Анонимен

преди 2 години

Хихихи. Ами, те руснаците създадоха македонския език, и структурата на македонската държава, и то точно на основата на анти-българизма, а пък ви лъгаха 45 години за "освободителите" докато бавно иметодично ви изтриваха в културно отношение. Този филм е продължение на тази политика. Те преди година и в Руския културен институт празниваха ден на "славянската" писменост, не на българската. Буквално никъде там не се споменаваше, че писмеността създадена от учениците на Кирил и Методий е българска.

17

Българин

преди 2 години

Русия отново показва, че винаги е била гнусна в политиката си спрямо България! Единствено вярвам в молбата на Навални/личният затворник на Путин/, да не бъркаме руския народ с Кремълските манипулатори на Путин!

16

сигурно

преди 2 години

Русия нагнетява обстановката на балканите нарочно ,за да има интриги и дрънкане на оръжия !

15

Тероризъм

преди 2 години

Пернишки мафиоти използват мрежата на Виваком за тероризъм!Следят ДАНС, Военни, МВР, изтезават хора чрез насочени радио честоти от антените! Хитлер е пеленаче пред тези!

14

Анонимен

преди 2 години

Разберете НАЙ НАКРАЯ че братята Кирил и Методий имат общо единствено с Византия. По това време България е била държава от варварски тип. Нали сте чували за " наздраве дружина с Никифорова кратуна"??? е... значи тук са живеели варвари канибали. Как да имат нещо общо братята К и М с такава диващина. Осмислете го най после де !!!!!

13

Нео

преди 2 години

Официален кремъл винаги е отричал връзката на светите братя с България. При този факт е изключително отвратително наличието на немалко кремълски подложки у нас. И това няма нищо общо с русофилията.

12

Анонимен

преди 2 години

Каквото се провикнало - такова се обадило.

11

А.Колев, пасе кози

преди 2 години

Каква поредна русофилска драма. Русофилите винаги поставят Маскве над България, но от приличие обясняват, че нашите интереси винаги съвпадали:) Даже русофил антиваксър би си сложил спутник, само защото е руски.

10

българин

преди 2 години

,,Братушките" винаги са ни мразили и подигравали , но много от нас отказват да го признаят !!

9

Анонимен

преди 2 години

Само един политик каза нещо хубаво и то в европарламента.Ако искайте празнувайте Мики Маус,но на нас не ни казвайте кои сме и какво да празнуваме.

8

Анонимен

преди 2 години

Украйна става неутрална страна, разформира се армията и стават като Австрия - с минимален военен контингент.

7

христо Ботйов

преди 2 години

"Русия тая мнима защитница на славянството..... Тюрма на народите" И руските предатели Копейкин и пр. си нпаравиха партия и имат представители в българския пармален.СРАМ НАРОДЕ!!!

6

Ами ако питате нашенските русофили и те могат да го потвърдят, нали македонците бяха помазани като такива от Матушката им и от товарищите Сталини и Тито, с любезното съдействие и на БКП и Гошо-Тарабата ... !!!

5

Даа!

преди 2 години

Винаги , истината е някъде по СРЕДАТА !''Тъй солунските двама братя'' ,... от Солун !

4

МАЙОРА

преди 2 години

Каква славянска азбика се води кирилицата след като най-големите славяни: поляци, чехи, словаци, словенци и хървати ... пишат на латиница! Заради кирилицата в целият свят ни мислят за руснаци! Само вреда от това! И България трябва да се откаже от тая смешка и да я остави на руските диваци да си я използват!

3

"Братска Русия&

преди 2 години

Припадайте си още по-руснаците! ТЕ - руснаците винаги са ни мразили и тъпчили, защото живеехме по-добре и по-свободно от тях! Това е истината, всичко останало е илюзия!

2

дърт

преди 2 години

Съдейки по фамилията режисьорката е украинка!

1

Анонимeн

преди 2 години

Пуснете го на Кирил да го изгледа.