113

ДДРОнег

преди 2 години

Ако излезе пощенска марка с лика на този, от коя страна ще плюнете ?!

112

Анонимен

преди 2 години

Борисов си ги разбира нещата и говори точно и с данни и факти. Радев излиза с готови речи, изръсва някоя безмислена реплика и се прибира. Един диалог няма.

111

?

преди 2 години

Той не е виновен! Онези 23% от популацията са истинските виновници.

110

До 131

преди 2 години

Няма нищо нормално някой да се втура да изкара някой лев. Не е нормално една държава да не предлага конкурентни условия на работа и някой да е принуден да се втурва да изкарва някой лев. Държави като Полша обърнаха негативния си демографски тренд, само Герберите мислят, че гурбетът е нормален. Ама не е и гурбет, а на 90% трайна емиграция и завличат всички роднини в чужбина да са по-далеч от шайката на Тиквоний, обричаща ги на мизерия и посредственост.

109

На бял кон

преди 2 години

Те тези двамата Радев и Кацаров ще докарат държавата до просешка тояга.Връщай се и ...оправяй нещата.

108

Анонимен

преди 2 години

Безумни обвинения от един изтрещял политик, тресящ се в паника, че с политическата му кариера на грабеж и рекет е свършено.

107

От народа

преди 2 години

Този крадец защо още не е в затвора??????

106

Анонимен

преди 2 години

До До 109/121 "При Борисов емиграцията рекордно скочи. Съдя по родния си град Русе" Статистиката друго казва, но се радвам, че сподели за родното ти село. Между другото, провери ли колко от тия хора са в Софето или Варна или не ти достига акъла да разбереш разлика между емиграция и вътрешна миграция?

105

Склери

преди 2 години

При Борисов бехме се в бела зона.

104

Анонимен

преди 2 години

По времето на Бойко се отвориха трудовите пазари на запад, нормално е хората да отидат да изкарат някой лев бе.

103

радевщина в действие

преди 2 години

Радев и Киро ви показват нагледно, какво е корупция и дебелоочие на най-високо политическо ниво, както и тотално незачитане на Конституцията на РБ. Ще видите как закононарушителят Киро ще бъде покрит и спасен от правосъдие, като се стимулират чрез заплахи и финансово правосъдните органи да си затворят очите.

102

Борисов е кръгла 0

преди 2 години

Светът говори за изкуствен интелект, крипто валути, блокчейн, умни и свързани градовена мутрата само интелектът му е изкуствен - или по-скоро от стиропор.

101

Молба

преди 2 години

Бойко, вади вече белия кон, че хунтата на фуражките ща затрие България. Напролет пак преброяване, след радевата зима

100

Калеко Алеко

преди 2 години

Ами хората с право са казали че с каквито се събереш такъв и ставаш, не случайно на радеФ му назначиха за стратегически съветниик тъмночервената номенклатура от най-марчините времена на Прехода и бившите кадри на ДС и резултата не закъсняха, мутрите обявиха война на държавата наричайки я "Мафия" и "мутра" и строиха под юмрука на фигураанта тези от Адвокатската колегия на Сестрите галеви, русофилите и Шпиц командите на Черепа, както и превъплащенията им от жълтите плочки ... !!!

99

Възмутен

преди 2 години

За 13 години стъпка по стъпка..лека полека Тиквата ни върна с няколко века!А през това време светът вървеше напред и се развиваше!Пропаднахме даже и под макетата дето там съвсем нищо не работи и нищо не се произвежда а само клечат и дремят край дуварите!

98

До 109

преди 2 години

При Борисов емиграцията рекордно скочи. Съдя по родния си град Русе, който обезлюдя от 160 000 за 130 000 по време на управлението на Борисов, точно заради емиграция. В малките градове е още по-драстично.Може би живееш в София, където емигриралите са донякъде компенсирани от приходящи субекти от Враца и Благоевград главно.

97

Анонимен

преди 2 години

"Тая зима Радев ще ви нагласи, ама яко." Е те тогава на Баче Кико и оня другия, дето Силата му говори, ще им стане ясно за кого/какво са "работили".

96

ПЪТИЩА

преди 2 години

за радев има два пътя, ако е разумен, но то не е явно, би могъл да се откаже от втори мандат и да оцелее в парламата на Почтените, другият път е с две разкланения, ако спечели да е преЦедент втори мандат, още напролет Народът ще го изгони с камъни, ако хората нещо се забавят Хамериканците ще си го приберат в чувал, на почивка в Гуантанамо

95

Анонимен

преди 2 години

Б'оклуци, б'оклуци... Освен да плюете по ГЕРБ и Борисов... за нищо друго не ставате. Добре, че е този сайт да си избивате комплексите.

94

.

преди 2 години

Спри да злословиш бе тик-во! Погледни се в огледалото, че си пътник!