23

Беселина

преди 2 години

Защо ни занимавате с този?! Защо продължавате на натравпате на читателите словесните му д-р-и-с-н-и?! Има и други бивши министър-председатели, дайте и на тях думата. Ерата Борисов завърши и слава Богу!

22

Анонимен

преди 2 години

Ей за това трябва да управляваш. Но чалгата си иска чалги, дето дори като пробват да се правят на герои, накрая излизат с покафенени ***. А оставката на Кацаров е задължителна. Как беше онова с уронватето престижа на професията... Кацаров не просто урони, той унищожи престижа на лекарската професия, към която уж той принадлежи.

21

Анонимен

преди 2 години

"Борисов: Ако управлявах, Кацаров отдавна щеше да е махнат" К'во,к'во я ПАК??? Просто сега гледаш КОЙ да тормозиш и да го премахнеш, а КГБ и Сталин!!!!! Дали НАРОДА ЩЕ ТИ ВЪРНЕ НА ВАЛСТ ИЛИ МАШИНАЦИЯТА = граждаска война

20

Анонимен

преди 2 години

Няма ли кой да го заключи тоя при бай Ставри??

19

Сата НАТО

преди 2 години

Цялата страна видя, че Кацаров е просто лъжец ----///---- Как така наричаш човека лъжец? Какви доказателства имаш? Я марш в панделата, вече нямаш имунитет!

18

реалист

преди 2 години

Има още много време да мине, докато Борисов поуталожи малко държанието си и го направи адекватно за положението, в което като председател на партия, която е в опозиция. 12 години на власт са му създали усещане за "вечност" начело на държавата. В крайна сметка имаше избори и хората, които решиха да гласуват дадоха своя вот. Господин Борисив говори постоянно за диалогичност, но се създава усещане, че той има най-нетолерантното говорене "тия", "ония". В крайна сметка нали всички сме сънародници?

17

Германец

преди 2 години

"Той е готов да се имунизира, за да даде пример." -- Малко късно, не мислиш ли? Една точка за усилието да кажеш нещо смислено ти давам, айде :)

16

Анонимен

преди 2 години

Да, но не управляваш слава Богу, и дано никога повече не управляваш!!! Вие превърнахте болниците от лечебни заведения във фабрики за пари!!!

15

Анонимен

преди 2 години

Тия крадци ни направиха най бедните в ЕС

14

Пустиняк

преди 2 години

Тепърва ще се ***

13

Анонимен

преди 2 години

"Бившият министър-председател е на мнение, че ваксинационният процес трябва да се възстанови. Той е готов да се ваксинира, за да даде пример".................................Каква опашата лъжа. Той ако искаше да дава пример щеше да се ваксинира първи. Вместо това прати Ангелов да е морското свинче.

12

Гнидчо

преди 2 години

Ако баба му беше мъжка Ане пак щеше да си крадеш. Я от блница я от гробищевсе пак са от партия гроб

11

Анонимен

преди 2 години

И СЛАВА БОГУ,ЧЕ НЯМА ДА УПРАВЛЯВАШ ВЕЧЕ.ПОЛИТИЦИ И ПАМПЕРСИ ТРЯБВА ДА СЕ СМЕНЯТ ПО-ЧЕСТО.

10

Анонимен

преди 2 години

Така си е.Комунистите обаче уволняват само другите, своите си ги държат и назначават и други свои другари на хубави длъжности,***,червена, ***.

9

Германец

преди 2 години

Аз ако управлявах, щеше всяка сутрин да има по една торта гараш за всеки български гражданин. И кво? Нито мойто ще стане, нито твойто, Баце. Бита карта си.

8

Анонимен

преди 2 години

Добре, че повече никога няма да управляваш. Дано никога вече такива цър.вули и еднокнижници не се добират до високи постове. Вземи се скрий и не се показвай, а най-добре вземи и дебелото си приятелче и каскета и се изнасяй в ЮАР - там Рашков няма да те намери.

7

Анонимен

преди 2 години

Обаче не управляват и се надявам никога повече.

6

Анонимен

преди 2 години

Ти никога повече няма да управляваш, ако щеш се ваксинирай.

5

Анонимен

преди 2 години

Никога повече не трябва да влизат във властта тия крадци

4

Вуйчо Ваньо

преди 2 години

А ако не беше управлявал нямаше да сме най-бързо изчезващата нация В СВЕТА и да сме последни по БВП в ЕС.В Европа след нас по БВП са само РСМ,Албания (която ни настига) и Босна И Херцеговина.Трай Байче трай майко.