180

LMFAO

преди 3 години

Татарски фашисти?!?! Мухахахахахахаха Този пие ли си хапчетата???

179

Анонимен

преди 3 години

Радев & хунта води България с всичка сила към Азия. Той или не си дава сметка или го прави нарочно кото каза, че Европа му извива ръцете ! Затова България е по-изолирана от Европа дори от Беларус. Този Фигурант ще закопа държавата !

178

татар

преди 3 години

Гърците искали БЮРМ да се прекръсти на Горна Македония,но македонците не се съгласили,защото името Горна Македония пазели за Луната...

177

Анонимен

преди 3 години

На това момченце рано му е омръзнал животът. Всичко с времето си.

176

Анонимен

преди 3 години

До полковник КолевТака е! Но освен тъжни и трагични не са случайни! Някой има интерес да се мразим кръвно.

175

полковник Колев

преди 3 години

Намирам за тъжни и трагични каквито и да било спорове или недоразумения м/у Македония и БГ

174

Анонимен

преди 3 години

Хора знаете ли какво е екватор?Това е линия която разделя северна и южна Македония. :))))))))))))

173

Анонимен

преди 3 години

До баба ПенаТука много сме с македонска кръв. Има-няма половината население. Като ги видиш прадядовците и прабабите откъде са родом и откъде са дошли... Едните сестри останали там - станали сърбоманки-македонки, другите дошли тук - българки. Ама иначе нищо общо нямаме, бе! Нищичко! Македония се зачена в Югославия през 10 хилядолетие преди Христа и те тва е!

172

Анонимен

преди 3 години

На тоя са му отказали български паспорт и сега издивява.

171

Татар

преди 3 години

Какво е тази омраза ли? Същата каквато изпитва и руснаците към България, българското и съюза. Само вижте кой е застанал до тези и картинката ще ви се изясни. И това е добър знак, че България е на вярната стена, до ЕС и далече от сибирските диваци.

170

Анонимен

преди 3 години

Щом толкова ни мразят нека си стоят в *** далече от нас и Европейския съюз и да им се забрани да статнБългарски граждани

169

Анонимен

преди 3 години

Аз пък препоръчвам на Правителството да съди РСМ в СЪД, не да иска да се разбере с тях! Международен съд, за всички спорни точки! А това същество няма да го коментирам!

168

СеверноМакедоноид

преди 3 години

Посърбените антично-албански-северно-бюрмци нещо много им дойде жегата.В Е Т О

167

хммм

преди 3 години

Сръбcка подлого, едно е да останеш неутрален друго е да заемеш страна. Сърбия продължава да инвестира пари в отлъчването на МЪКЕдония от България. Нищо добро не ви чака и вас обаче. Докато България е работила за силни балкани и добри съседи то Сърбия се почудваше какви заговори и саботажи да организира там. Това е музика за ушите на запада който се радва на нашите слабости тук долу. Няма по-нагъл и прocт народ от сръбския, те се радват дори повече останалите са са зле отколкото те да са добре.

166

Истина

преди 3 години

Браво, Драгане!

165

Анонимен

преди 3 години

Македонския Джамбазки.

164

Гроби Таласомо

преди 3 години

До АнонименДиванен боец си ти, аз съм си боец, в прекият смисъл на думата;)))Бача ти Бойка, как е? Той от жипката викаш ги бори;)))

163

Анонимен

преди 3 години

В Историята пише, че на 9 септември руския окупатор е освободил България от фашистите. Е, не били фашистите татарски, а шумкари чавдарци !!!

162

татар

преди 3 години

РСМ и Албания вървят в пакет,но това не е справедливо и не е продуктивно.ЕС да започне да преговаря с Албания и толкова. Защо Албания да плаща сметката на едни хора,които удивиха света с невероятни и извънмерни лъжи и фалшификации? Зер ЕС не си спомня "античното минало" на Скопие? Спомня си го и затова сега наистина взема предвид нашата позиция. Как да им имаш доверие на тези хора,които най-сериозно твърдяха,че Ал. Македонски им бил баща?Как да не се усъмниш в менталното здраве на нацията?

161

Анонимен

преди 3 години

Ех, и банкнотите сръбски! Много е интересно как македонското самочувствие винаги винаги се олицетворява с времето на Югославия. Там е тяхното сърце и душа.