91

тролове

преди 3 години

Рано са изпълзяли от дупките троловете, колко слюнки и сапунена пяна хвърчи наоколо... :) хайде джаф-джаф-джаф изкарайте си стотинките.... хаха безполезници...

90

Анонимен

преди 3 години

Кой беше Стефан Тафров...Редактор в списание Съвременник, после през 1989-1991 е журналист във вестник Демокрация и изведнъж бам, първи зам.министър на външните работи и после посланик в Италия и Малта от 1992 година назначен от СДС. Калинка отвсякъде, но Калинка с биография имитираща, че е най-великия дипломат на България.

89

Анонимен

преди 3 години

БСП са по надеждни от ДБ.ИТН прави голяма грешка като отписва коалиция с БСП. Червените имат повече опит в управлението отколкото ДБ. ДБ са дървени философим дърдорковци които не могат да забият един пирон в стената.

88

Анонимен

преди 3 години

До АнонименКакво сте направили? Да ти пусна ли видеото как един изпълнител на поръчки се оплакваше, че не могат да строят качествено, защото гробарите крадат голям процент и те трябва да спестяват от материали? И така крадат пари и от поръчки и от поправка.

87

До 101 ВМРО

преди 3 години

Аасхахахсхаааахххх ! Болестен мозък бълнувааа ! Мечтай си, мечтите са безплатни

86

Анонимен

преди 3 години

Видяхте ли :) всеки път ги питам, какво са постигнали техните лидери и МЪЛЧАНИЯ. Все едно езиците им изчезват. Айде бе нали говорим за политика и работа. Похвалете се Мая к Бсп какво направиха колко пъти управляваха? Слави ,колко дена има работни в политиката, в държавните администрации, в външната политика точно 0.За това от него лъха и НЕсигурност. Крие се. Пише там през фб.... слабо

85

До 92

преди 3 години

Ти не си добре! Държавата не е само София! Направиха се магистрали, пътища, тунели и мостове се оправиха. В градовете градинки, улици, булеварди, детски градини и училища се реновирана. Явно не плащаш и лев данък и като крачиш си бъркаш в носа!

84

Анонимен

преди 3 години

САМО ДА ПОПИТАМ КАК СЕ СЪЧЕТАВА ПОЛИТИЧЕСКАТА ДЕЙНОСТ НА ТАФРОВ С ДИПЛОМАТИЧЕСКИЯТ СТАТУТ И ВЪРХОВЕНСТВОТО НА ЗАКОНА?!

83

Анонимен

преди 3 години

Разбий ги Тошко тия глобалистически слуги.

82

aa1830

преди 3 години

Този Тошко е емоционално нестабилен. Има някакъв страшен негативизъм в този човек, а в политиката това качество не е особено полезно. Едно да пишеш сценарии, друго е да управляваш държава.

81

Анонимен

преди 3 години

Открийте разликите, единия дипломат, другия сценарист в тв шоу в телевизийка от трета глуха.

80

Тъпото

преди 3 години

Хахаха.....дайте им 9% и те ще поискат цялата държава.....нашите аристократи. Браво! Смех, смех и пак смех!

79

Анонимен

преди 3 години

Клоуниииииииииииииииииииии , които се мислят за мутри с черни джпове ! Лесно е да се лае отстрани , но да хапеш не е лесно !

78

Антисоросоид

преди 3 години

Колко ли без мозък трябва да е човек за да гласува за ДБ антибългарска партия на Сорос ? Не съм за герб нито за оартиите от статуквото но специално тази сороска партия трябва да се постави извън закона.

77

Обедини се народ

преди 3 години

Работете заедно, изисквайте си правата и отговорностите и за 5 години ще се оправим. Пример Южна Корея

76

не разбрал

преди 3 години

Тошката левто мъддо на Славуца ли ще е в правителството?!

75

ВМРО

преди 3 години

Пронатовските партии- ГЕРБ, ДБ, ВМРО, НФСБ ЩЕ УПРАВЛЯВАМЕ С НАД 2 МИЛИОНА БЪЛГАРИ ЗАД НАС! ИДВАТ НОВИ ИЗБОРИ, БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!!! ДОЛУ РУСКАТА МАФИЯ!

74

Анонимен

преди 3 години

Тошко , ти и учиндолеца и 17-те % чалгари ли се мислите за новите месси на които да трябва да се кланяме ?

73

Бивш протестър

преди 3 години

Клоуни! И двамата! По скоро и.диоти. Добре, че гласувах за ГЕРБ. ББ, с всичките си недостатъци, се е превърнал в политически гросмайстор, с повече мисъл за държавата от всички други. С две изказвания вмени цялата отговорност на новите партии и вече се вижда, че им е в повече.

72

Анонимен

преди 3 години

ДБ са никой, не си хабете времето със тях да им отговаряте по никой начин, да оде.ат да чистят трева по плажовете за друго не стават.