120

Анонимен

преди 3 години

*** народ, слаба държава.

119

гост

преди 3 години

Колко са безвъзмездна помощ и колко са договорени заеми. Аз няма да връщам заеми, дето ще ги използва нкой крадлив гербераст. Тоя да се прибира и да си обира крушите с калнките в кабинета.

118

Анонимен

преди 3 години

Значи сега ще има повече за крадене от герб. Още пустеещи спортни зали и застинала в бурени стадиони, занемарени екопътеки, калпави направени пътища и магистрали. Тотално сбъркани приоритети и мерки, милиарди финансови корекции и така. Затова трябва оставка.

117

амин

преди 3 години

До Анонимен 166И слава богу.На площада са млади хора, а не чичаци в напреднала възраст,прехвърлили шейсетака.

116

до Обвинителите

преди 3 години

За сведение на обвинителите на Бойко, че щял да окраде евро-парите, напомням че в случаи на кражби на евро-пари, от Брюксел веднага спират тези пари на съответното крадливо правителство. Досега за България са спирани евро-фондовете единствено на правителствата на Станишев и Орешарски. Иначе, правителствата на Бойко Борисов никога не са санкционирани от Брюксел за кражби. бг

115

Анонимен

преди 3 години

кой му слуша безкрайните лъжииии бе. всичко отива за бизнесите - селското стопанство са няколко едри собственика, строителството се държи от турците, туризма за големите собственици, малките бизнеси окончателно се смачкват, транспорта го даде на макрон, в замяна ще има безкрайни условия, които винаги премълчава и шикалкави - БГ да приема бежанци и да ги държи у нас, да си прибере ц'иганите и да не ги пуска много много из европа, да въведе джендъризма и прочие условия които Борисов подписва на драго сърце, защото му е все тая за матр'яла.ОСТАВКААААА!

114

ха ха

преди 3 години

Всички получиха по 1 млрд.,а ние-29.Бравос,бойку!

113

Анонимен

преди 3 години

Я елате еврачета,при баткоо,да ми попейте сладко,сладко!Ох,баня ох кеф!.Оставка ли? Я си.....

112

Анонимен

преди 3 години

Ех Главан,Главан ако дядото на битият младеж не те беше спрял да"учиш"в Хага,най вероятно щеше да изпросиш поне 60 милиарда Евро! "Имам торта и сахАр"смислен диалог на вожда с канцлера Курц:

111

Тиквата

преди 3 години

Пак облъчва. Преди бяха 14 милиарда веднага, а сега са 29 за 7 години. Ами то преди ковида България получаваше 2 милиада на година, така че за следващите 7 години махаме 14 от тия 29 и остават 15 , което е същото. Промяната е че парите няма да дойдат сега,ами в следващите 7 години. А това си е по-лоша сделка от първоначалната отвсякъде

110

Анонимен

преди 3 години

отпуснатото е на глава от населението за всички държавистатиста банкянски комунист няма никаво отношение освен апетита за милиарди и златни кюлчетащо не напишете колко са за осаналите държавими тогава на всички ще стане ясно

109

Анонимен

преди 3 години

Харесва ми как платените герберски *** изкарват тия милиарди като някакво титанично персонално постижение на неграмотния Барба Ганиос. А той човека просто седеше отстрани и гледаше смотано, докато другите разгжваряха на непонятни за него езици. Получихме най-малко от всички европейски държави, ама баце в това го бива - да се хвали като селски гидия. Преводачката, дето беше с него, има по-големи заслуги.Въпроса е дали тиквата ще доживее да окраде тия пари или не. Тепърва ще видим.

108

Анонимен

преди 3 години

Никой не ти вярва, Тикво. Стига лъга *** си....

107

Анонимен

преди 3 години

Ало стига си лъгал, никой не те бръсне за слива в ЕС и по света. Недей да се правиш на велик, ми давай оставка. След 11 г управление България е най-бедната и корумпирана държава. Всичко друго за празни приказки. Нова конституция, електронно гласуване, референдумна на система. Граждански контрол, защото е ясно че оставиш ли бг политик без контрол, започва голямо само забравяне и крадене.

106

Tiger

преди 3 години

Тези от Европа са големи балъци. Да дадат толкова много пари на нашите крадци и разбойници. Ще падне голямо крадене драги зрители.

105

Анонимен

преди 3 години

В Сараите и хотел Берлин вдигат купон! Още 30 милиарда евро в обръчите им от фирми! Оставка,

104

чичо

преди 3 години

Сега разбрахте ли целта на упражнението Ковид-19.Тия пари са заеми,които ще трябва да връщаме.Дупе да ни е яко!Очаквайте увеличение и нови данъци наесен.И кой печели?Банковото лоби и крадците на тия заеми.

103

Анонимен

преди 3 години

още един повод гербавата мафия да се държи за власта като удавник за сламкатия милиарди хич не са за изпусканемеханизмите са отработении ще има за много апартаментчета с асансьори къщички в барселонаи най-вече кюлчета

102

Анонимен

преди 3 години

Парите ще отидат за подхранване на корумпираната каста,която е яхнала държавата.Така че колкото по-рано ги шутираме,толкова по-добре.

101

Анонимен

преди 3 години

Да живее лидера на най-бедната и корумпирана страна в ЕС! Да живее лидера на държавата с най-висока смъртност В СВЕТА! Да живее лидера на държавата на 111-о място по свобода на словото. Да живее!