86

хаха

преди 4 години

Деса била студент в Софийския уневерситет, така че Румбата може да използва момента, като отиде да е вземе с колелото от лекции, да изнесе една реч пред колегите й...Кой знае с колко от тях е баджанак

85

От Германия

преди 4 години

Българина е роден за да се оплаква.Елате тука да видите . Мярката е 40/30 а не 40/60 като в България. Богата Германия плаща само 30 % от заплатата като подкрепа а не 60 като в България. И не плаща осигуровките на работника. От следващата седмица и нашата компания минаваме на тая схема.

84

Анонимен

преди 4 години

Мис бикини от Барселона е подкрепена, това е важното.

83

анонимен

преди 4 години

До Анонимен88 Мисля,че дори и ти не си вярваш

82

Анонимен

преди 4 години

Да се срива бе, ще спасяваш Тиквите или спекулата кое от двете и ти си един хибрид.

81

Анонимен

преди 4 години

Тиквата закри 1300 годишна държава заради едно вирусче дето е опасно за хора с 469 съпътстващи заболявания.

80

Анонимен

преди 4 години

Радко я кажи защо остави Дарина и Георги без баща , заради любовтицата... смяяхххх ти ли ще ни говориш за морал

79

"Нормален"

преди 4 години

До АнонименПо добре ли се чувстваш приятелю?Промени ли се нещо в реалността?Вожда ви стана ли по-умен, по-некрадлив, по.......?Жив и здрав бъди и местит празник на труда!

78

Анонимен

преди 4 години

Единствено президента каза истината за грипа, ако бяхме президентска държава лесно се сменя престъпник като Борисов. При президентска република нямаше да има кражба на пари и всяване на страх и държавата нямаше да фалира.А сега стойте с маски вкъщи като в затвор и се страхувайте. Защо не се стеахувахте от Ебола или сарс и ли свински грип???Добре че в президента , макар една птичка пролет да не прави , но е лъч надежда.

77

Анонимен

преди 4 години

До Ф.С.В.При 800 хиляди роми официално в България , колко искаш да е безработицата...В България 300 хиляди били безработни, а в Гърция са 1 милион , в щатите са 30 милиона

76

пРезидент

преди 4 години

Този е абсолютен провал!

75

Анонимен

преди 4 години

Нищоправец номер 1 да те поздрави за 1 май е все едно педофил да те поздрави за 1 юни !!! И в този ред на мисли последно Руци ще дава ли отчет за апартаментите и любовницата на 2 щата ???

74

Анонимен

преди 4 години

Радев, посочи кои са честните бе !Защо не отговори на обвиненията за шуробаджанащина в армията по твое време ?Защо назначи секретарката си на две заплати, докато българите имигрираха да търсят работа ?

73

Анонимен

преди 4 години

До Нормален гражданинНе се учудвай, Барба Ганьос е впрегнал цялата си шайка:)70% са платени, другите са калинки на държавна служба, които треперят за мястото си. Я да направиме преброяване:ДА ЖИВЕЕ РУМЕН РАДЕВ! И нека хейта започне сега!

72

Анонимен

преди 4 години

Защо ревете срещу безработицата и емигрирате в търсене на Рая? Ами тиквиии,държавата ви е това ,каквато си я направите вие!да не би случайно някой друг да дойде да ви я оправи?Мнноооого има да чакате!

71

Анонимен

преди 4 години

До Нормален гражданин,Защо във визитката си не си сложил нормален в кавички?

70

Ф.С.В.

преди 4 години

по КСО- законът за обезщетение -ако сте ползвали такова- То 3 ГОДИНИ НЯМАТЕ ПРАВО НА ОБЕЗЩЕТЕНИЕ- ТАКА ЧЕ ЗАМИСЛЕТЕ СЕ КОЛКО ХИЛЯДИ РАБОТНИЦИ -ПРОСТО НЕ СА СЕ РЕГИСТРИРАЛИ КАТО БЕЗРАБОТНИ -ЗАЩОТО НЯМА НИКАКЪВ СМИСЪЛ ЗА ТЯХ -ТАКА ЧЕ БЕЗРАБОТНИТЕ СА ПОНЕ 500 000 !! ЧЕСТИТ ВИ 1 МАЙ!! ДАНО ОЖИВЕЕТЕ ДО ДРУГИЯТ 1 МАЙ)) И ЗА ФИЛОСОФИТЕ ТУК В ФОРУМА -ПИТАЙТЕ КОЛКО ХИЛЯДИ РАБОТНИЦИ СА ПОЛЗВАЛИ ОБЕЗЩЕТЕНИЕ В ПОСЛЕДНИТЕ 3 ГОДИНИ??

69

Нормален гражданин

преди 4 години

Очаквано, под статия за президента коментарите са много, много интересни!Някакъв психо-феномен е яростната герберунгелска агресия срещу президента генерал Радев! Вероятно защото в пряка съпоставка мужду техния вожд и нашия държавник резултата е позорен за тях и словоблудството им е компенсаторен механизъм за преодоляване на поражението!Неуважаеми герберунгели - примирете се! Времето ви изтича! Историята НЯМА да ви запомни с добро! Не се хабете - утре ще трябва да живеем и с вас заедно !!!

68

Анонимен

преди 4 години

Радвам се чеимаме поне достоен президент .Всичко друго е щета.Действителността е страшна и безнадеждна.Простотията властва , а умните са смятани за луди.Но след всяко зло идва добро. Време е за промяна , вдигайте се на протест.

67

жалка комуняга

преди 4 години

Първи Май за пръв път е честван в САЩ. За отбелязване годишнина от един работнически бунт заради нарушени права. И въпреки, че работниците в САЩ са били потиснати, никой от тях не си е и помислял да емигрира в ленинско-сталинския рай.