23

Анонимен

преди 9 години

всички са много очудени, санкциите неоснователни били... значи само нашите санкции са основателни. да им напукат на хавропейците *** кратуни и да се гръмнат.

22

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 24,ej go na robskoto chèdo -predatel, da namazhe bez da si mrudne prusta

21

Путин

преди 9 години

На есен ще ремонтираме тръбата на Северен поток - планов ремонт-отговор по 3-ти пакет санкции, освен ако....

20

Анонимен

преди 9 години

Цената на туршията ще падне драстично.Ето как мерките на Путин имат и положителен ефект за ракиджиите.Наздраве,тигри!

19

Анонимен

преди 9 години

Абе Обама дали има календар? Годината е 2014, настоящият президент на Русия отдавна не е Елцин пияндура...

18

до 18

преди 9 години

Тоя рейтинг да те нахрани дано, хахаха, ***

17

PycHaka

преди 9 години

Не става да се еба9*скташ с Русия. Не е като 90та... Може санкция да прасниеш на някоя малка глупава държава с дървени философи.... с Путин този номер не минава. Нека е ***, г-н АнАнимен. То му личи, и аналитичен апарат зад него също е глупав, за това няма нито едно недомислено изказване. Смятат ходове с по 10 напред. Докато някои играят на стъклени топки той играе шах! Нека съм ***, ти си просто Даун....

16

до гурбетчия

преди 9 години

"Страна като Ирландия" какво ще рече? Нали знаеш, че преди да се включим с румънците в клуба на привилегированите Ирландия се кичеше с приза "най-бедна страна в ЕС".

15

Анонимен

преди 9 години

Путин е един азиатски ***, който с помоща на комунистическия репресивен апарат от Кремъл държи цял народ в мизерия, а сега ще ги умори и от глад. Но краят му идва! Рейтинга му е ударил дъното, скоро руският народ ще се надигне и ще го помемте. Със сигурност може да се каже, че дните му са преброени.

14

Анонимен

преди 9 години

Плачете роби на САЩ. Дано ви уврат дървените кратуни, но загубеното няма да се върне.

13

UFSY

преди 9 години

До Анонимен 4Сериозно, сега Турция, Иран, Сирия, Китай, Аржентина, Казахстан, Индия, Бразилия ще направят бързо ръст с 1-2-3 някои и повече процента на БВП-то а цените за Русия същите или по ниски... бах маамъ тоз глобален маркет, как се извъртяха нещата...

12

Анонимен

преди 9 години

Русия е една регионална държавица! Не мога да разбера какъв е този вой от могъщите представители на цивилизацията?Кво ревете, а?

11

Анонимен

преди 9 години

Русия е една от малкото държави в света, които могат да се изхранват без да внасят нищо отвън. Има огромна територия и преди болшевишкият преврат от 1917 г. е изхранвала цяла европа със своята селскостопанска продукция.

10

Анонимен

преди 9 години

Ей, Умен Гущер, ти откога си спрял лекарствата, които ти изписват в Карлуково?

9

ФАШИСТ

преди 9 години

Путин е ДЪРЖАВНИК - ОБРАЗЕЦ ! нашите путйовци и за гюбре не стават !

8

Анонимен

преди 9 години

ЕВвропейците налагаха санкции и се опитваха да притиснат Русия, а сега когато тя отговори мрънкат с думи в стил "много сме учудени, че стана така".Ами не Русия ви е виновна.И на датчаните дето не могат да повярват, че Русия предприе крайни мерки. И на лъжливите франсета. Франция лъже. Изказване като "Става дума за общо изявление, чиито точни параметри още се установяват" не е сериозно. Руснаците са точни и санкциите им са абсолютно определени. Всичко е установено по санкциите. Всичко се връща.

7

Анонимен

преди 9 години

Абе наскоро четох някъде малайзийски самолет бил свален над Украйна - какво стана с този случай, нещо експерти изпращаха - знае някой нещо по въпроса?

6

Чиборатор

преди 9 години

Политическото нищожество ЕС, подчинено на Вашингтон защо се учудва че тези мерки са политически ?! А вашите санкции срещу ключови сектори в руската икономика какви бяха, марсиански ли ?

5

Путин

преди 9 години

Всъщност санкциите за ембарго на внос на храни в Русия не са необратими. Какво мислят нашите уважаеми западни партньори за едно евентуално предоговаряне на цените на газта. При актуализация на цената Русия ще може по-добре и по-пълно да задоволи нуждите от газ на нашите многоуважавани партьори от Европа така че те да останат доволни - зима идва все пак.

4

Анонимен

преди 9 години

Путин е ***. Сам изолира страната си допълнително. Разчита на някакви ефекти за ден-два, но дългосрочно е обречен.Поне създава работа на *** тука - да дращят глупости по форумите :)