30

Първо трябва да се разбере каква е истината и после да се коментира.Защото преди време една моя позната я оплюха в медиите. Хората тогава пак коментираха. Направиха я на нищо. Обвиниха я в престъпление (а тя беше една добра Българка). После след време, когато делото свърши се оказа, че тя е абсолютно невинна, но медиите не го написаха това. И тя беше обезверена и отчаяна.

29

анонимен

преди 10 години

Ало.Много ли ви боли ,симпатизанти на ГЕРБОще повече ще ви БОЛИ..........

28

_anonimen_

преди 10 години

Убеден съм, че лъже като *** ...Болен обграден от мутрoподобни депутати (агресивни и противни както винаги) ... и някаква жена ще тръгне да се заяжда с тях ?измисли по-правдоподобна версия, другарю психоБолен.

27

ИСТ

преди 10 години

Това джуже се прави на Хитлер с една намусена мутра, Защо масата не е над главата му,Един друг психично болен ще става министър председател,

26

Дон Кольо

преди 10 години

Аз се чудя как има хора, които все още вярват на АТАКА. В парламента са вкарали и хора на по 22-23 години, като 1 няма дори и бакалавърска степен. И от тези хора зависи приемането на закон. Прости ни Боже, че затриваме тая държава с некадърността си.

25

камъните падат

преди 10 години

Айде бе Волене,три дена те няма никъкъв,викам си де изчезна тоя *** злостен.Той бил тука!!!!Хъм ,някой лъже много грубо тука:ИЛИ ТИ ВОЛКА ИЛИ ФРЕНСКАТА ПОСЛАНИЧКА

24

МАНГО ФАКУЛТЕТСКИ

преди 10 години

КОГАТО ФРЕНСКАТА ДИПЛОМАТКА ПСУВА НА ВСЕОСЛУШАНИЕ -- В САЛОНА НА САМОЛЕТА -- БЪЛГАРСИ ДЕПУТАТ, ЛИДЕР НА ЧЕТВЪРТАТА ПО ГОЛЕМИНА ПАРЛАМЕНТАРНА ПАРТИЯ, ЗАЩО ОТ БЪЛГАРСКОТО ПРАВИТЕЛСТВО ПРАЩАТ ПРЕДСТАВИТЕЛ ДА СЕ ИЗВИНЯВА, А НЕ ИЗГОНИ ТАЗИ САМОЗАБРАВИЛА СЕ ДИПЛОМАТКА ?ТАКА БИ НАПРАВИЛО ПРАВИТЕЛСТВОТО НА ВСЯКА САМАУВАЖАВАЩА СЕ, СУВЕРЕННА ДЪРЖАВА.

23

Самотният Вълк

преди 10 години

До БългаринПърво ,ти не си никакъв Българин ,ти си *** *** от Американската пета колона .Второ това не са никакви полицай а шматки ,който могат да бият само пенсионери и се оставят *** да ги бият като тъпани по *** махали .Трето тази *** от самолета се е продала да работи за чужда държава ,като е забравила род ,родина и чест .И да се върна пак към теб ,ти си един от многото навъдили се предатели към родината .И знай че няма да има милост за такива като теб.

22

arhar

преди 10 години

Прокуратурата поиска сваляне на имунитетите на Щерьо Щерев и Петър Ангелов от ДПС за финансови престъпления, като вторият от тях имал 4 млн лв в офшорни сметки ...Забелязвате ли, че тази новина я няма в сайта на Палачинков ? Не е ли очевидно, че Палачинков обслужва Доган и Д. Пеевски , като на практика налага цензура чрез информационно затъмнение по неудобни за кукловодите му от ДПС въпроси ?

21

MAAFAKA

преди 10 години

Айде да си ходи тая параноя!!!Все някой е срещу него или му се оронва авторитета....Ще го налапа целия и на Станишев и на Местан :)***!!!!!!

20

Анонимен

преди 10 години

До КуроландесВолен няма нужда да го топи някой. Той е достатъчно голям *** да се топи сам.

19

български ИДИОТ

преди 10 години

ВОЛЕН е ***, от най-долно качество! На него предателството, русофилството и лакомията са му в кръвта... Атака е марионетка на българските ДС и руските КГБ служби ...*)))

Французите, че са гадове, гадове са.Едни мазни, хлъзгави, гадни, като змии.Отврат са ми всички западняци.Както казва Достоевски за западняците "не търсете там дори мисли".Битови дребни човечета с голямо его и голяма гордост.Груби недодялани егоисти.Варавари унищожили Римската Империя.Точно тези да ни учат на нещо, няма как да стане.

17

СОФИЯНЕЦ

преди 10 години

*** голям, незнам защо журналистите му обръщат толкова голямо внимание оставете

16

акуд

преди 10 години

сидеров разбра ли колко евтино ще те извъртят дпс чрез бсп . с парите който получи от тях ще ти се наложи да ги дадеш на съдебната система за да се утарвеш от присъда . ТИ вече не си им нужен след като те имат две малки българчета предателчета който се хващат за палците щом видят некой от дпс

15

Куроландес

преди 10 години

Волен Сидеров е единственият в тази държва, който има топки да се опълчи на Мутрите и Олигархията и естествено, че отговорът им не закъсня.Скалъпнените компромати започнаха да излизат един след друг.Да не забрявяме, че Волен също е трън в очите и на ционистите и ***.А те са богати, много богати - и могат да платят за всичко.Включително някой да бъде наклепан и очернен.Според мен хората виждат какво става и на Изборите Волен ще събере повече гласове, отколкото на миналите.

14

Анонимен

преди 10 години

В една нормална държава тоя продажен *** отдавна щеше да търка наровете в КАУША...А у нас такива като джуджето волен... съда и прокуратурата ги изкарват ЧИСТИ като херовимчета...Срам ме е!

13

победа

преди 10 години

един е местановски и сидеровски е неговият пророк!аллах местановски и исус сидеровски са всевишните богове!ПОБЕДАААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА

12

Анонимен

преди 10 години

Психично болен не се коментира, спрете и оставете *** да го коментират.

11

Д-р МАХМУРЛИЕВ

преди 10 години

Абе, то цяла България стана лудница...тука Сидеров го съдят!