44

Анонимен

преди 12 години

Бойко, бойко..... не се ли досещаш че за да станат нашите пенсии като румънските трябва да ги увеличиш в пъти че поне да приличат на техните намалени пенсии... А румънският ти колега няма да посмее да го направи, защото последния които ги остави да гладуват се срещна с наказателен взвод, че и жена му беше до него... Хич не го спаси факта че Румъния за разлика от нас тогава на практика нямаше външен дълг...

43

Анонимен

преди 12 години

Не му се сърдете на наш Боцко! Не е добре с главата човека:)

42

етнически

преди 12 години

А нещо за турците да кажеш? Ние кой харесва или не си е НАША работа. Ако ние не сме стока то виеее.. няма смисъл да говорим.

41

Българе

преди 12 години

Малииииииии, ама си *** бе Боко ...Бил се пошегувал за заплатите ... верно ли? Затова цялата европейска преса те нарича кукуто от балканите?!

40

Анонимен

преди 12 години

"Асфалтът не са яде, но той носи хляб..." - Бойко Борисов!

39

пепо

преди 12 години

Корупция не са открили при Бойко ,но какква корупция разкри той от предишните правителства.Ккакто помниме неговите изказвания,че ште има много политици в затворите след като дойде на власт,така си и останаха само празните му приказки.Но най лошото е че се гаври с Българския народ, с изсказвания от типа, че сме били по добре от американците.

38

Анонимен

преди 12 години

Българите никой не харесват който и да ги управлява. БОЙКО Е НАЙ ДОБРОТО ОТ МНОГО ГОДИНИ НА САМ! ;)

37

Етнически Турчин

преди 12 години

Българите плюят по всички съседи дори по великите сили Русия, САЩ, дори Китай понякога да се видят в огледалото що за стока са този е чист българин, вижте се в огледалото що за стока сте, една работа няма свършена!Иначе спецове!

36

ББ

преди 12 години

Стига сте ме плюли ! Вие какво искате да станем като Гърция и Португалия ли ??? Е това няма да го позволя !

35

Геро

преди 12 години

Червените *** пак замирисаха

34

Шегувкал се !

преди 12 години

Бойко се шегувка с Италия, Испания, Англия ???? Каква наглост и безочие !Дори "пропаднали" точно тези 3 страни хранят 1 милион избягали от "просперираща" България. Толкова ли няма един умен човек в ГЕРБ да му казва какво да говори и какво не !

33

Анонимен

преди 12 години

Много просто нашето момче бре! Ненапразно си приличат със Стоичков! Господ кога раздавал простотията те са се наредили сигурно десет пъти на опашка:)

32

do Joro

преди 12 години

abe carvul otkade znae6 kvo rabotaq v Angliq , a ti tuka kato se moli6 za hlqb , az v smetkata si 6te imam 10 hilqdi paunda... *** ..Jivei si togava tuka , 6te vzeme6 pensiq 120 lv spoko..

31

Анонимен

преди 12 години

Асфалто носи леб, цименто носи боб. А ако се тури една мазна шпакловка че има и мас ! За масите !

30

Анонимен

преди 12 години

Вечерта на 23-ти ще гледаме ПлачеБойко !

29

Анонимен

преди 12 години

Хей герберясник по спокойно не сме тука да ти четем мозъчните клизми

28

Анонимен

преди 12 години

Понеже съм неук1 моля да ми обясните според думите на Кратуната,какво значи:"Да вдигнем бюджетния дефицит"?Да го направи, сега ако е 20 милиарда да стане 50 милиарда!Това ли значи?

27

точно, ясно

преди 12 години

. Но понеже не откривате корупция и нежелание за работа у премиера се чудите какво да измислите за да омаскарите него или хората около него. И ние българите, като всички други нации, оценяваме направеното едва когато човека не е на власт или между нас.

26

Жоро-бг

преди 12 години

Номер 14 бедняко, ами гладен си защото си *** затова ще получаваш 300 лева заплата, като се чувстваш умен марш във Великобритания да миеш кенефите за пари с които ще си плащаш наема и сметките на някоя дупка и ще живееш сред пакистанци, които ще са 3 нива на теб икономически.Марш да работиш мързеливец беден !

25

Анонимен

преди 12 години

Ako бяхме нормална държава смешника Боико Борисов щеше да е ОВЧАР и *** за зеле нямаше да става от негов нито една област.Но в Бг.тои е министър.И на негому се кланят като на Господ.Жалко подобие на лъв без гривата и самотен в своята ГЛУПОСТ.- е бате Боико глупоста те зове всеки ден.