74

KItov

преди 12 години

До възмутенИ магистрали им строим на софиянци до Бургас и Гръцко, и мотриси за метрото им купуваме с държавни пари, и самото метро е с данъците на всички българи. Не съм ходил в София от години и нямам работа там, но данъците ми заминават.

73

санитаря

преди 12 години

През последните години наблюдавам да се разрастват най-различни психози, повечето от които биват подценявани като тежест и ефект върху здравето и живота на болния. Това с особена сила важи за т.нар. масови психози. Тъй като са често срещани, те си извоюват статут на "обществено приемливи", и започват да бъдат толерирани от повечето хора. Това обаче само подчертава важността на лечението им. Една от тях е политиката.В повечето случаи увлечението по политиката е безобидно - губене на времето с политика и подобни. Те могат да бъдат поместени в рамките на обикновено увлечение, дори ако човекът искрено вярва в политиката. Ако ги ползва само като психотерапевтична опора, средство за добро настроение и тема за социални контакти и ако не ги оставя да определят реално живота му, нещата са наред.Понякога обаче наблюдавам случаи на същинска психоза. Най-често те са вземане на житейски или бизнес-решения според политическите критерии (включително когато разумът и очите на вземащия ясно говорят, че решението не е правилно). Понякога тази психоза засяга дори изключително интелигиентни хора; сред жертвите й съм срещал блестящи в областта си учени. (Което говори, че тя е много сериозна болест с голям потенциал да увреди разсъдъка на човек.)

72

до 71

преди 12 години

Браво. Ти сигурно си диамантът от платените агитатори на Кутев, защото успя цели 5 реда да съчиниш, нещо различно от колегите ти гейчета от БСП, дето само псуват :)))

71

Тънкатачервеналиния

преди 12 години

Ако за обикновените хора,личността на бъдещия президент е изключително важна и те се вълнуват от качествата на на кандидата то за кукловодите нещата стоят по друг начин.Тука глобалния въпрос е кандидата на ГЕРБ респективно на Бойко или който и да е ,подкрепен от когото и да е.Няма значение Фидосова ли е,Мара отварячката ли е.ГЕРБ или някой друг.Ако не е кандидата на ГЕРБ Борисов губи почва и доверие и може да не изкара мандата си.Залога е голям.За това Борисов се страхува да назове когото и да е

70

хичкок

преди 12 години

ТОЯ СОЦИОЛОГ С ДС МИНАЛО НАПРАВО МЕ СКЪСА ОТ СМЯХ КАТО КАЗА ЧЕ ЗА ГЕРБ ЩЕ ГЛАСУВАТ 1 600 000 ДУШИ...ТОВА Е ТОЧНО ТОЛКОВА КОЛКОТО ГЛАСУВАХА ПРЕДИ ДВЕ ГОДИНИ.ИНАЧЕ КАЗАНО ЗА ДВЕ ГОДИНИ ГЕРБ НЕ СА ИЗГУБИЛИ НИТО ЕДИН ПРИВЪРЖЕНИК.САМО ПО ТОВА СЕ РАЗБИРА КОЛКО ИСТИНСКО Е ПРОУЧВАНЕТО МУ.

69

Калин

преди 12 години

ЕВРОПА ШИ ВЪРНЕ ПАРИТЕ ... КОЛКОТО ШИ ВИДИТЕ МАГИСТРАЛИТЕ :) ПРЕЗ КРИВИЯ МАКАРОН ХАХАХ, НЕ ЗА ДРУГО .. ПРОСТО В ЕВТИНИ ИМИТАЦИИ .. НЕМА УЧАСТВАТ :) ПЪК И МАГИСТРАЛИ НЕМА .. ИМА ОТСЕЧКИ .. НЕДОВЪРШЕНИ .. ОБЩА ДЪЛЖИНА 50 60 КМ .. ЛЮЛИН НЕ Е МАГИСТРАЛА :) МАГИСТРАЛИ НЕМА ВИДИТЕ.

68

възмутен

преди 12 години

Чета коментарите и просто не мога да повярвам колко заблудени хора има! Плевнелиев нищо съществено не е направил, довърши започнатото от Станишев, а да не говорим, че като дойде време за оценки от Еврокомисиите за магистралите, ще има да вземаме! Убедени ли сте, че всичко се строи качествено? Аз не! И така, хем резервът изхарчен, хем пари от Европа няма и зимата ще духаме супата! ГЕРБ не са в час, за две години КРЪГЛА НУЛА! Цяла България оправяме бюджета на София, абе прогледнете бе!

67

Анонимен

преди 12 години

Буахахаха... стига сте се пънели да лижете топките на ГРОБ-четата... те си отиват... завинааааааагиииии...

66

СПАС

преди 12 години

герберски цирк гледали ли сте ,той гласи : Ти видя ли господине де е топчето ?тука има тука нема !!!

65

Tepix

преди 12 години

Аз пък не искам да се кандидатира. Един свестен министър да се появи и веднага да го сложиме на пост без функции ... ай сиктир ... искам хубави пътища, не хубаво представително лице на брифинги и конференции.

64

Анонимен

преди 12 години

Този ли си направи частен и безплатен ПЪТ до вилата?Просто е хубаво да се знае!

63

Калин

преди 12 години

АБЕ ВЕРНО ЛИ ОТ ЕВРОКОМИСИЯТА ВЪЗСТАНОВЯВАЛИ СРЕДСТВАТА ЗА МАГИСТРАЛО .. ХАХАХ .. ДАЙ ДА ВИДИМ .. КАК И КОГА :)

62

до 59Който плаща, той поръчва музиката :)

61

KItov

преди 12 години

А за Плевнелиев - Помислете колко от магистралите се строят или ще се строят от БЪЛГАРСКИ фирми? Един лот - от Трейс, иначе гърци и италианци си докарват печалбата. Парите ги дава Европа и пак там се връщат. Вчера Плевнвлиев си каза, че в момента строим с наши пари, а догодина ще ни ги върнат от Европата. Да ми отговори колко деца ще умрат дотогава, защото им е отказано лечение в чужбина, че било скъпо.

60

Анонимен

преди 12 години

Това ще е грешка,Плевенлиев е експерт и си върши работата като такъв. Най-добре да си остане на поста!

59

СПАС

преди 12 години

И с кво някой ГЕРБЕР ще ме накара да гласувам за ГЕРБ не ми става ясно ха ха ха

58

Анонимен

преди 12 години

Мазна физиономиика!Мазен Президент!Бившо ***!Да му се види ДС - досието...А'е у лево!

57

Анонимен

преди 12 години

Внимавайте,това тук е социологическо проучване на 10% останали интелигентни хора с комптри,а те какви глупости пишат:) Недейте така,ще вземете да стреснете герберите,та ще се наложи масово да ходят по села и паланки и да убеждават останалите 90% глупавички и беднички хорица:) Голяма работа им отваряте,бъдете милостиви.Нека да поуправляват малко:)

56

Анонимен

преди 12 години

Абе що в шоуто на Слави нема нито един скеч с Първанов или Сергей?!?

55

СПАС

преди 12 години

днеска Плевнелиев, утре Мевналиев- с ГЕРБ всичко е "тука има тука нема", така че днеска е едно , а утре друго или днеска затварят Лукоил утре отварят Лукоил, днеска дойдоха кинтите от Европа утре няма ги още бе след 1 година ги чакаме... ха ха ха ха ха ГЕРБ