120

АСИ

преди 13 години

ИМАМ МНОГО ГОЛЯМ ПРИЯТЕЛ СЪС СЪЩАТА ФАМИЛИЯ КАТО ТВОЯТА.

119

Анонимен

преди 13 години

По-голям комунист от Бойко едва ли има - да не би аз да съм разтривал ушите на Тодор Живков и да съм завършил Развъдника за милиционери в Сименово. Там антикомунисти не приемаха - по никакъв начин. Само добре проучени до 9-то коляно и верни на Партията-Майка кадри. Обаче мнозинството то българския народ, опростачен от чалгата и манипулативните медии се хвана на въдицата, че Бойко е нещо друго, различно от комунистите. Именно това целяха и Генералите от ДС. Относно Дянков пък, той е едно Световно Недразумение. Това беше и причината да бъде включен в Планът на САЩ и ДС за досъсипване на България и държане под контрол на овчото стадо. Да недоволства но премерено.

118

kючеков

преди 13 години

Само Гоце и Доган!Сичко друго е глиган!

117

Анонимен

преди 13 години

Да се поставят микрофони в кенефите на герберите веднага!Там те творят най-умното на което са способни :))))

116

Анонимен

преди 13 години

Не искам да ме управляват НИКАКВИ ЧЕНГЕТА. Омръзна ми 21 години само ченгета.Вън ЧЕНГЕТАТА !!!

115

Анонимен

преди 13 години

Оооо, шизофренийо!!! Здравей!!!Кажи защо сега кой от следните твои никове ще използваш в близкият час? :)"агент Гоце""***""БСП""Съселът""Президент на РъБъ"Кажи кой от тях ти е любимият ник?Или най-обичаш да откраднеш чужд ник, и да започнеш да споделяш хомосексуалните си преживявания? Често го правиш, затова може и да ти е любимото занимание!Отпусни се, затвори очи, и започни да споделяш! :)))

114

анти Тиквата

преди 13 години

Тиква,за това ли плащаме 100 милиона,за да може вие ченгетата да си намерите занимавка ?С тея пари направи завода за преработка на отпадъци,дето го обещаваш от 10 години,разбра ли ,Тиква ?

113

луд

преди 13 години

Всеки разговор по телефона започвайте с: Проба, проба 1,2,3- за да се настрои апаратурата за подслушване...

112

Анонимен

преди 13 години

Всеки български чиновник трябва да краде в стрес и ако си мисли да не се отчита на шефа или още по лошо, да спре да краде, да знае че шефа има компромати. Така не се лови корупцията господин премиер , така е контролира корупцията. НЕ ти вярваме!

111

Анонимен

преди 13 години

Ще натръшкаш ти...чифт *** ***...твоите

110

Анонимен

преди 13 години

А Димата, макар и опасен престъпник, бе градскомомче и чувствителен мъж. *** катоМаргина по не взимаха присърце тези неща.Независимо че не бе по-малко зъл от Димата,Маргина притежаваше волско търпение испокойствие. Именно поради тази причина, макар ив сянка, той бе най-големият бос.- Няма го вече Бай Миле, Димчо! - реших да гоуспокоя аз.- Няма го, нали? - кресна отново той. - И оназикурвичка, Младенчо, я няма... Крие се някъде катоплъх... Бил казал да ми предадат, че ще се върне,когато падне това правителство... Нали беше многогорд с Бойко?... Да, ама сега Бойко бачка за мен иМаргина.- Аз си мислех, че все още слугува на Младен?-----------------------------------------------Времената се менят... Бойко Тиквата вечее фактор, а аз го познавам отдавна и знам от каквонай-много се блазни. Не от пари, а от внимание...Е, дадохме му го това внимание. Двамата сМаргина го убедихме, че е най-великият играч вмомента.- Защо тогава прати да ви взимат натривки отръцете, когато взривихте Стоил в сградата наБулИнс"?- На него и през ум нямаше да му мине да гонаправи, но ние му го подсказахме. Нали трябвашеда излезем невинни пред обществото. А итрябваше този *** най-накрая да симулира, чевърши нещо.-----------------------------------------------Публична тайна беше, че откакто Бойкостана главен секретар, приемаше пари от Методи,за да пази кокаина, и се опитваше да го убеди да сеоткаже от бизнеса с хероин.

109

Анонимен

преди 13 години

na snimkata B Borisov izglejda mnogo razstroen, siakash ima razstroistvi 4iato diaria napyva da plisne

108

до 120

преди 13 години

А КАКВИ ЧЕНГЕТА ИСКАШ ДА ТЕ УПРАВЛЯВАТ? С ДОКАЗАНО ОБРАЗОВАНИЕ ЛИ? :)

107

Анонимен

преди 13 години

КОЛКОТО МОЗЪК ИМАТ,НИЩО ЧУДНО ДА ТЕ ОБВИНЯТ.ХАААААА

106

Анонимен

преди 13 години

цитати от БГ КРЪСТНИКА на Георги Стоев - книги 2 и 3- Нормално е да изчакаме Бойко да стъпи вдлъжност - с малко тържествен тон каза Бай Миле.- Все пак ние го направихме човек. Ако имамилиони, то е благодарение на нас - с лекозавистлив тон продължи той.-----------------------------------------------Малко по-късно Стуканьовми разказа, че Славчо и Бойко се били сближили ощеповече. За какво му е този Бойко? - бях подхвърлилтогава. - Той е най-обикновена шушумига." Да, амаскоро ще се променят нещата - отговори ми тогаваСтуканьов. - Щели да го правят главен секретар наМВР. Явно е съвсем сигурно, тъй като е ходил насреща с Маргина, Димата и Маджо-----------------------------------------------Самият аз не знаехмного за Бойко. Често идваше на наши събираниязаедно с Пашата.

105

Комуне

преди 13 години

Не само гони, ами може и да го опъне туй *** на сухо, глей гербечето как бяга после за постинори :)

104

до 109

преди 13 години

Стой бре, след малко ше ги натръшкам ***. Сега ям и са ми заети ръците и не мога да пиша. Само гледам и се забавлявам на глупостите им. Смехът помага за храносмилането :)))

103

Анонимен

преди 13 години

НЕ ИСКАМ ДА МЕ УПРАВЛЯВАТ ЧЕНГЕТА СЪС СЪМНИТЕЛНО ОБАЗОВАНИЕ!

102

Анонимен

преди 13 години

Ами то от простовати ченгета освен да слухтят и подслушват друго какво може да очаква човек.

101

До 92

преди 13 години

Кои две думи, и на кое място. Вероятно имаш предвид думите "сиреч" и " кът", които той правилно произнася.Да живее ГЕРБ ! Да живеят всички кучета от каракачанската порода. Дай боже Боже и повече тикви за радост на добитъка. В ножиците е истината, и в текстилната лента.