49

До Анонимен 46

преди 2 седмици

Не си прав, Англия винаги е била срещу България, англичаните са подкрепяли зверствата на турската империя и клането в Батак, може да е имало единици-англичани, подкрепящи БЪлгария, но официалната политика на Острова е била срещу България, в 90 % от историята ни!!!

48

Анонимен

преди 2 седмици

Базите на НАТО не ни пазят. Те ни превръщат в цел.

47

Цар Крум

преди 2 седмици

A що не е в Турция бате Турция! Що се търсят България или Румъния и кой ще е по слабия да му сложим експерименталния синджир

46

РУМЪНИЯ

преди 2 седмици

ако не знаете, е единствената държава , освен Германия, която предприема самостоятелно унищожаване на евреи, избити са 300 000 евреи, за което диктаторът Йон Антонеску е бил обесен като военнопрестъпник - 1946 година!!Така че, не ми ги хвалете тия румънски ци@@гани!!

45

Анонимен

преди 2 седмици

до 37, и САЩ, и Англия са направили добри неща за България от голяма значимост, в Англия приятелят на България Гладстон признал Съединението и поставил Европа в шах и мат включително Русия, след ПСВ американският президент отказал да подпише разделянето на България между Сърбия, Турция и Румъния, каквото било искането на Франция и запазил съществуването ни като държава, Франция никога не ни е мислила доброто, дори пишат за 200 хилядно румънско малцинство за тях нашата Добруджа е румънска

44

Власите

преди 2 седмици

се командват от Париж, не от Букурещ..................а Франция до 2050 година ще бъде арабски халифат и на Айфеловата кула ще стои полумесеца................това е писано от много пророци!!

43

БАНко

преди 2 седмици

ПО НАТОВСКИТЕ ТЕЛЕВИЗИИ МОЖЕ ДА СЕ ВИДИ РЕКЛАМА НА ЛЕКАРСТВО СРЕЩУ ДИАРИЯ , ПОСЛЕ РЕКЛАМА НА НАТО ( 20 ГОДИНИ ОКУПАЦИЯ НА БЪЛГАРИЯ ), СЛЕДВА РЕКЛАМА НА ЛЕКАРСТВО СРЕЩУ ЗАПЕК !!! ДОБЪР ВЪЗХОДЯЩ РЕД. , НАТООООООВЦИ !!!

42

Анонимен

преди 2 седмици

Ъхъ от позьорска гледна точка, НАТОту показва че е живо и мърда

41

Анонимен

преди 2 седмици

Уж румънците щяха да влизат в Шенген, пък те първо щели да влезнат в Украйна.

40

Президентът

преди 2 седмици

на Франция Макрон, който спи с бабички, е слуга на клана Ротшилд и на финансовата олигархия на Запад, а Ротшилдови мразят България и са се заканили да я унищожат..................Бог да пази България от масоните и от рептилите!!!

39

СЕИРДЖИЯ

преди 2 седмици

Натуту марширува все по на изток в тази война! Един слънчев ден база и в маскве!

38

Безпартиино сираче .

преди 2 седмици

До БАНко 17 Я бягай па ти с тази велика Русия . Лъжеха ни че са велики , а Путин им свали гащите.

37

Анонимен

преди 2 седмици

до 27, Николай Чаушеско също си говорел на български, ескадрила - 16 самолета, купени от Норвегия, а не от производителя

36

власите

преди 2 седмици

се командват от Франция, а Франция е най-големият враг на България, заедно с Англия.....................както знаем позорният за България Ньоски договор е бил подписан в едно предградие на Париж и българската делегация , пътуваща за Париж, е била охранявана от едни черни сенегалски май***муни от Сенегал,колония на Франция!!!

35

Анонимен

преди 2 седмици

"Войните в 21-ви век вече не са на мода. Човечеството иска мир. " Войната е естественото състояние на човекът.

34

Анонимен

преди 2 седмици

"През март 2023 г. американски дрон MQ-9 Reaper, излетял от Румъния, беше умишлено свален от руски самолет СУ-27 "Flanker" над международни води." - Самолет? Глупости! Беле права лопата, метната от руснак ...

33

Дядо Соци

преди 2 седмици

Войните в 21-ви век вече не са на мода. Човечеството иска мир. Путин е старомоден и не разбра на къде върви света. Но сега е разбрал по трудния начин.

32

до 30

преди 2 седмици

До Анонимен 30Украйна вече изгуби войната, руснаците си взеха Крим и по-важните области, ДНР и ЛНР са независими руски републики и никога няма да бъдат командвани от фашистката хунта в Киев!!!

31

До мамалига

преди 2 седмици

Деревянски ватенясал копейколюбецо, бегай у блатата на руша и никога не се връщай.

30

Румънците

преди 2 седмици

са толкова заспал и смотан народ..................дори революцията при свалянето на диктатора Чеушеско я направиха не те, а етническите унгарци в Тимишоара!!!