94

Анонимен

преди 1 година

Никаква коалиция с ББ!!!! Да си поема отговорността и да управлява, като е толкова ербапНаслушахме се на лъжите му и гнусните му нападки по време на кампанията

93

Анонимен

преди 1 година

"Всичко това е вярно, но с допълнението, че Бойко НАИСТИНА мисли за народа." - Явно има доста коментатори, пишещи от "жълтата" сграда.

92

Анонимен

преди 1 година

Най-естествената коалиция е на тези които свалихте предшното, при това добре работещо правителство - ГЕРБ, ДПС, Възраждане и ИТН! Това че не искате да си изгърмите патроните с Възраждане и Славчо, като ги осветлите че са ваши кукли на конци, си е ваш проблем, защо другите трябва да ви помагат в това отношение???

91

Анонимен

преди 1 година

99,за да се даде ход по Магнитски трябва главния прокурор да се задейства,,а кой си сложи личен гл. прокурор!? В момента всичко се блокира от главния прокурор,а той е на поста защото Бочето предвидливо го качи. Ние държава нямаме,,само илюзията за такава.

90

Анонимен

преди 1 година

Буци пак изпълзя! Само Нинова е толкова нагла да се мисли че решава всичко!

89

ПЕНСИОНЕР

преди 1 година

"виновните за нестабилността ще бъдат те и тънките им сметки няма да сработят, защото ако в НС има друга коалиция, такава ще сработи и по места и те ще загубят и местните избори".-ето кой мисли за местните избори.Бесен е,че загуби София и Пловдив."чудовищна инфлация, обедняване, дефицити"-като е така,защо искаш подкрепата им?Подиграваше се на Хр.Иванов,на Реформаторския блок-унищожи ги,сега иска да напави същото и ПП.От сега ги обвинява,за да е ясно кой е победителят.Най-големият лъжец!

88

БАНко

преди 1 година

КЪДЕ ПО СВЕТА УПРАВЛЯВАТ ПЪРВИЯ И ВТОРИЯ НА ИЗБОРИТЕ ??? НАВСЯКЪДЕ СА КРЪВНИ ПРОТИВНИЦИ !!! СЕЛЯНИНА ОТ БАНКЯ ОТНОВО Е ЖАЛЪК , КАКТО В СНЕЖНАТА НОЩ НА 04.04 2021 , КОГАТО МОЛЕШЕ ВСИЧКИ , САМО И САМО ДА ОСТАНЕ НА ВЛАСТ !!!

87

Анонимен

преди 1 година

Каква коалиция, ще правиш коримпиран водачо на една бизнес глутница с оцапани *** или без? Няма да ти позволя нито коалиция да правиш, нито да управляваш. Кой съм аз ли, както ще запита някой вид от тези, цъкащ през зъби. Аз съм, запомнете го, един обикновен човек от улицата! Аз съм малкото камъче.

86

Н.

преди 1 година

Със загубата есента на местните избори по райони, Тиквата ще загуби и поне 20% гласоподаватели от администрацията, както и финансов и организационен ресурс да купува гласове по места. Единственият му шанс средносрочно да не облече раираните дрехи е да стане пръв евроатлантик и ястреб, както и да изпълнява всички команди от посолството. Ще гледаме комедията "Залезът на един толуп", ще има много сръдня и размахване на пръст, доста квичене на Десито и всичколога Томислав от Габрово.

85

Анонимен

преди 1 година

Щом така са ви наредилиот КоZяк - така правите. Инак няма другия път да ви помогнат за изборите.

84

Анонимен

преди 1 година

Неграмотен премиер като този не ни трябва, видяхме какво може. Един закон не е направил, не е бил депутат, но да взима от поръчките е на първа линия.

83

ОФчо

преди 1 година

"Обединението прави силата".... Кво обединение, бе, ние сме най-разединената нация..., нищо, дори Колапса на държавата не може да ни обедини!!!!

82

Кирчо

преди 1 година

Продължаваме Противопоставянето !

81

Анонимен

преди 1 година

Разбрах, че искал да се се съюзява с крадци, шарлатани и недоучили индивиди с дипломи от Хаско..., пардон от Харвард! Тоя е за освидетелстване!

80

Дидо

преди 1 година

Бойко,ти не трябваше да буташ правителството на Петков,защото си неспособен да направиш НИКАКЪВ кабинет.

79

боко

преди 1 година

най естествено е да те вкарат в затвора и гешев да се наака, и после всичко ще се подреди

78

Борисов три дни

преди 1 година

Мълча,за да излезе днес и да ни се накара.Но за него са гласували 10% от имащите право на глас,да се кара на тях.

77

Анонимен

преди 1 година

Нали ги наричахте аматьори и шарлатани.Какво искате от хората.

76

Бай Дрън

преди 1 година

ИТН, ДПС, ГЕРБ...за мен това е единствената възможна коалиция с няколко купени гласа отстрани. Но Бойко явно говори за това, че иска стабилна коалиция, а не клатеща се. ПП -ДБ се разцепва, ДБ подкрепя Бойко и готово.

75

ПЕНСИОНЕР

преди 1 година

Каза го"виновните за нестабилността ще бъдат те и тънките им сметки няма да сработят, защото ако в НС има друга коалиция, такава ще сработи и по места и те ще загубят и местните избори".Ето кой мислел за изборите.ББ не може да прости,че загуби София и Пловдив."чудовищна инфлация, обедняване, дефицити"-и защо тогава настояваш тези хора да те подкрепят?Да не забравяме как се подиграваше на Хр.Иванов и на Реформаторския блок.И сега ще ги обвини,че искали постове.С ВМРО си поделиха кражбите.