153

Анонимен

преди 2 години

Кире,отивай си в Канада заедно с булята ти. От както уволни Янев се разбра, че си купен или по-точно подкупен.Колко пари получи за тази позиция? Ти и барба *** от Банкя сте едни от най-противните политици. Е и преди вас бяха много зле. Ние очаквахме да дойде нещо по-добро след банкята,но вие заорахте дъното заедно с вашите партньори от правителството. И по македонския въпрос сте купени. За нищо не ставате

152

Анонимен

преди 2 години

Русофилите и путинофилите да заминават за Москва, там ги чакат с цветя много Рускини и Руснаци

151

Тоя селяндур

преди 2 години

кой го сложи за премиер ве?

150

Анонимен

преди 2 години

162 Кажи 500 години какво направи Великобритания и Европа и целия свят за България ?*** да си лекуваш нямаш адекватна смислена преценка за родината

149

НЕКОЙ

преди 2 години

Играта за измислената държава *** е пред своя край. Целият запад се обедини за ***, за да претърпи крах. усраинската армия е живТашак и ще бъде обградена и сразена. Слава на Русия и руската армия.

148

до Твърдо съм убеден

преди 2 години

По твоя воля ли сме членове на Нато? Това да не ти е футболен отбор?!

147

Анонимен

преди 2 години

Който иска да помага на азовците, да заминава с пушкалото там. Българският народ проблеми не иска.

146

Анонимен

преди 2 години

Обичаш Путин значи си изнасилвач, педофил, крадец, убиец и комунист

145

Анонимен

преди 2 години

И ние осъждаме остро Намесата ти в тази война Кире! Не ша си изкараш мандата! Следващият Министър председател,след избори когато и да са,ще се казва Стефан Янев! То бива Бива Американофил да си Кире,ама прекаляваш вече!

144

Анонимен

преди 2 години

Всеки който е русофил и путинофил ще има безплатен билет до Сибир. Путин има нужда от нови роби за новите Сибирски градове !

143

Твърдо съм убеден

преди 2 години

Поддържам доставянето на каквото можем оръжие на Украйна. Ако някои партийки не знаят на кое политическо, икономическо и идеологично-ценностно семейство е член България, да вземат да го научат по-скоро и да преориентират позициите си. В противен случай ще са временни сдружения на неосъзнати индивиди, без перспектива за следа в БГ политиката. Всичко останало са копейкински стремежи!!!

142

Анонимен

преди 2 години

Всеки който е русофил и путинофил ще има безплатен билет до Си ир. Путон има нужда пт нови роби за новите Сибирски градове !

141

Анонимен

преди 2 години

Ама че продажни политици имаме. Същото като тия дето чучнаха краинското знаме над общината. Защо не изпрати оръжие на Ирак,за да се борят срещу турския агресор,който от няколко седмици излъчва "специална военна операция" в северен Ирак. Да и да сложи учителката от Самоков иракското знаме над общината до укренското!

140

Велика неделя

преди 2 години

Българи още ли има *** и заблудени да ходят на църква след всичките тези събития,онези брадатите с кръстовете където си пишат по лаптопите с непълнолетни,и тези които ги залавяха в франция,това са едни бардаци за източване на държавата,вътре събират дарения в котии и се спонсорират,я някои ги крадът с пинсети.

139

Анонимен

преди 2 години

До 150, тезо фек опорки ги говори на малограмотните Руснаци не тук !

138

Анонимен

преди 2 години

Америка, Полша, Румъния, Англия гарантират доставките на оръжие в Украйна, всичко е по план- график, автуст- ноември ще започне рязането на руски зелки и контра настъплението на ВСУ! Украйна има всичко- жените и децата са в тила- ЕВРОПА, парите за държавата са осигурени от ФЕД и МВФ, а АРМИЯТА я въоръжава МОГЪЩА Америка! Ние нямаме за къде да бързаме, преговорите ще продължат да се бавят и саботират! СЛАВА на Азов- Герои!

137

Анонимен

преди 2 години

Подкрепяш путин получаваш смърт от чеченски главорез !

136

Анонимен

преди 2 години

Руснаците не са ни братя по произход, а само доколкото ползват наша азбука и език, религията е гръцка но те не са вярващи.

135

I

преди 2 години

Няма да ни намесваш в конфликта.Гледай те нашите проблеми а не на тия мръсни украинци.Забравихте много бързо как запалиха живи българи.Тези ***.

134

Бс до 132

преди 2 години

До 132Ами вързана ти е. И тука се навъдиха доста нацита като тебе. Току виж решили не за друго, ами заради неонацитата да ни превземат