142

Анонимен

преди 2 години

Добре, аз съм ваксиниран от дете с целия имунизационен каландар.Ковида го преболедувах леко и не искам да си слагам тия помии наречени ваксини.Аз антиваксър ли съм?

141

Анонимен

преди 2 години

Много антиваксър падна вчера под иглата! Много антиваксър ще падне утре под иглата! Съдбата ви е написана! ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ!!!

140

Василев

преди 2 години

За ваксърите в България от сутрин до вечер работят 99% от медиите!!!Агент Менда Джорданас Бургасу!ЦРУ!!!

139

Анонимен

преди 2 години

Факт е, че всички ваксинирани държави тотално пощръкляха и започнаха да извършват безумия. Наскоро гледах влога на един ваксиниран човечец в Щатите, който го каза много точно. Заяви, че въпреки, че се е ваксинирал е против агресивното налагане на ваксините и задължителната ваксинация, защото това са пълнолетни хора, не можеш да ги задължаваш и да се държиш с тях сякаш са ти деца.

138

Леша

преди 2 години

До 156 Инжектираните (това не е ваксина) могат да протестират срещу много неща, напимер - срещу автоимунни заболявания, бързо стареене, тромби, срещу мъчителната смърт с гърчове, срещу безплодието и разни други синдроми ха-ха

137

славянин

преди 2 години

Имам три колежки в службата от един месец болнични, и трите набодени, и никой не ти дава информация за какво са в болнични! Странна работа!

136

Aнонимен

преди 2 години

С натрупване на отровата от бустер след бустер направо ще ги убие

135

Германец

преди 2 години

В сряда 18 часа на попа. Елате повече. В 18:05 сте поза ембрион на плочките долу :)

134

Леша

преди 2 години

До 154 Къде да ходят нарковаксърите? Нямат сили да се движат, графена ги размазва като ***.

133

До 154

преди 2 години

За какво да протестират ваксинирани хора?

132

Анонимен

преди 2 години

До 143. Я кажи какво е висока класа, че стана интересно. Само ще ти споделя, че имам десетки познати с доходи 10000+ - лекари, с частен бизнес и т.н., които не приемат ковид ваксините. Така че определи друг критерий освен доходи.

131

до 143 от славянин

преди 2 години

Аз бях на протеста и знам колко бяхме, но много ми е интересто ако нарковаксърите организирате протест колко ще се съберете!? Като знам какви п.тки сте едва ли някой от вас ще дойде на такъв протест!

130

Ludoto Lenche

преди 2 години

..a kakvo shte kajete za tova : Malka chast ot horata samoopredelili se kato "elit " nalagat na cial sviat da se nabodat s otrovi (koito te narichat vaksini) ....vidish li uj v imeteo na tiahnoto zdrave ?!??

129

Аз

преди 2 години

Я, още има живи от тия. Малко, ама има. Ще се окаже вярно, че можем да преминем ковид по естествен път със само 30-40% смъртност.

128

Така е

преди 2 години

По добре да обичаш България. Никога няма да разбера русофилията

127

Леша

преди 2 години

До Германец Пак ли бълнуваш, психопат!?

126

Aнонимен

преди 2 години

Ваксинираните умират с ковид, а неваксинираните ги пишат от Ковид, независимо от отрицателни тестове и съпътстващи заболявания. Руска рулетка

125

Сандоканя

преди 2 години

Отново платена руска пропаганда

124

до 127 от славянин

преди 2 години

Вярно е, България се оказа гетото на нормалните в европа!

123

Анонимен

преди 2 години

Днес беше набит лекар от близките на починал от ваксината... Връзка между ваксина и смърт вече е направена от много хора. Разбра се, че експерименталната течност не само не предпазва от заразяване - ваксинирания и обществото- не предпазва от тежко боледуване, но и директно причинява смърт и увреждания. В дългосрочен план изобщо последиците не са ясни. Откровената манипулация, изнудване, заплахи и изключване на инакомислещите е фашизъм в действие. Концлагери, гета, конфискация на имущество...