33

Анонимен

преди 2 години

Това че пуберите са по моловете не е редно. Родителите къде са защо не ги контролират! Те как я мислят нали и те са длъжни да си контролират децата. За да се реши здравен проблем трябва всички да се обеденим и да сме по отговорни. Иначе няма да стане.

32

Анонимен

преди 2 години

Единствения начин е да създадем резервати за ваксите, да им създадем благоприятни условия за съществуване на този рядък вид, без страх, без притеснения...

31

Анонимен

преди 2 години

Ще увиснеш на голямото дърво на централния площад.

30

1

преди 2 години

До Анонимен 33 "Най-абсурдното е, че ще се наложи с фигуранта падни-ми-за-20 да затворите цялата държава 1 седмица преди изборите :)))" Това не е "най-абсурдното". Това е точно плана на Радев. :)))))

29

Анонимен

преди 2 години

ЗАЩО ДА СИ ЗДРАВ И НЕВАКСИНИРАН Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ

28

Варненец

преди 2 години

В най-големия Исторически парк в света до Варна няма изискване за сертификати и няма локдауни, маски и ваксини! Заповядайте!

27

Анонимен

преди 2 години

Защо не пойскате респиратори от европейските ни партньори те се запасиха С респиратори в началото на пандемиятя сега имат спад на болни или.просто целта е да плашите народа

26

Анонимен

преди 2 години

Каца, това в момента не са никакви мерки, шегаджия такъв :) Най-абсурдното е, че ще се наложи с фигуранта падни-ми-за-20 да затворите цялата държава 1 седмица преди изборите :)))

25

Геноцид

преди 2 години

Единствената алтернатива е да излезем на улицата и народен съд!Ковид фашистите станахте много агресивни, не забравяйте кой притежава силата. Не, не сте вие, а ние българският народ. Излезем ли ще ви избием без да ни мигне окото, защото това което правите е геноцид!

24

Анонимен

преди 2 години

Комунист бате

23

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 18 "Има няколко сценария. Един от тях е да отворим полеви болници." А "полеви лекари" откъде?

22

Тато из Правец

преди 2 години

Та за РЕСТОРАНТИТЕ казваш безопасни,а!Мошеник...

21

Анонимен

преди 2 години

На този лиг,льо му личи,че е взел пари назаем и е във вихъра, да мине през огън и вода ,но да ни торпилира.Колко е сладко да мориш хора,с милионче в джоба.

20

Анонимен

преди 2 години

Я сега пак някой да обясни как всички на ресторанта са "безопасни", специално за тези до 18 - същите, които не ходят на училище.Един 15 годишен не може да ходи на училище, но може в мол и ресторанти.

19

Анонимен

преди 2 години

Така е като истарвахте полужението. А сега друго не остава. А можеше да се спазват мерките и да се тестват хората и нямаше да се стига до това което сега. Ама *** си е ***. А сега избор вече няма. Ще си седим по къщите

18

Анонимен

преди 2 години

Да ама локдауна ще продължи до пълната ваксинация. Иначе няма отваряне и компенсации

17

Не локдаун,

преди 2 години

не нокдаун, а направо НОКАУТ е единствената алтернатива за всичките Хъри стойчовци-мойчовци от измисления МС и още по-Хъбия им бащица със зелените чорапи.

16

ЖИРАФ

преди 2 години

"При влизане в ресторант с документ, където всички на това място са с такъв документ това вече е безопасна среда" - значи безопасността от ковидгрип е в документа? Понеже в момента колкото процента са "ваксинирани" в държавата, толкова са като процент и при новозаразените?

15

Анонимен

преди 2 години

Щом не спазвате мерките и не желаете да се ваксинирате,пълен локдаун.Да ви дойде акъла.

14

Софиянец

преди 2 години

Хората в софия умират от рак и ковид на 40-50, защото ядат канцерогени от била,кауфланд и лидл и са нагъсто няма линейки, а тук при мен в село Неофит Рилски до най-големия Исторически парк в света има био супермаркет и хората са масово на по 90 години! Има клиника,детска,училище и от март няма нито един заразен от ковид! Стойте си там в софийската агония, докато аз си работя от хоум офиса!