133

До Анонимен

преди 2 години

Да, прави си реклама за изборите Фигуранта - и на изборите ще сцепи зад ника на дебе лата Тиква и мазното му Магаре от бой.

132

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 168 "По-добре в радевата тъмночервена, отколкото в твоята тъмнокафява!" ХАХАХАХХАА. ЩЕ ВИДИМ!!!

131

Анонимен

преди 2 години

Преди ББ в Гърция ходехте като роби, при ББ започнахте да ходите като бели хора на море, внимавайте да не се върнете в първи клас, натам сте се запътили.

130

аз

преди 2 години

Лъжеш разБойко, дори и да не лъжеш........... пак лъжеш, ти друго не можеш така или инъче

129

Шиши и Боко

преди 2 години

40 милиарда в чекмеджетата за 12 години топ

128

Анонимен

преди 2 години

До До 134/157 "Вътрешна миграция, ама н преброяването сме под 6 милиона?" Поредната Радева калинка, която лъже като за последно. Преброяването обхвана 82% от населението на страната, това си го обявиха и от НСИ. Освен това в "намалението" е и смъртността с негативния демографски тренд, която няма нищо общо с емиграцията. Трагедия сте щом трябва да кажете нещо извън "шкафчета", "тиква" и гербераси". Затова и ви използват за глашатаи от ДС: за друго не ставате.

127

Анонимен

преди 2 години

По-добре в радевата тъмночервена, отколкото в твоята тъмнокафява! Скрий си мутрата, преди Сретен да е излязъл. За твое добро ти го казваме, не че те мрзим.

126

Без име

преди 2 години

Тази мутра докога ще ни досажда с глупостта и лъжите си? ЗАЩО ГО БАВЯТ, НЕ Е ВЕче подсъдим?

125

До 159

преди 2 години

Лъжеш се. Тези в София с детските градини са от въпросните, които са завършили във ВУЗ-ове в София и са останали в София. Огромна част от хората обаче са по-нискоквалифицирани или завършили местни ВУЗ-ове - те не се местят в София, а директно в чужнина.

124

Анонимен

преди 2 години

Къде е Фигуранта с юмручето, докато избирателите му умират по 100 на ден в болницата? Обикаля баирите за да си прави реклама за изборите, нали?

123

Анонимен

преди 2 години

Радев задмина ББ по изпукали, и това при положение че имаме море от ваксини.

122

Анонимен

преди 2 години

До До 131/144 "само Герберите мислят, че гурбетът е нормален." Майко мила. Значи ГЕРБ управлява още в Испания, Италия, Хърватия, Гърция и къде ли още не? Знаех, че радевите *** сте зле, но, а се опитате да кажете нещо извън опорките, а станахте за посмешище.

121

Анонимен

преди 2 години

да от Русе ЕМЕГРИРАХА МНОГО ХОРА, и то млади семейства с децата си, като .... дойдоха в София и веднагически поискаха и места в детските градини, а по отношение на емиграцията по времето на БОРИСОВ, то от началото на демокрацията НЯМА толкова много върнали се от чужбина и млади и стари

120

До 134

преди 2 години

Вътрешна миграция, ама н преброяването сме под 6 милиона? Нещо почти 2 милиона народ се губят по времето на управлението на личния чехълоносач на бай тошко известен като тиквондурис. Или и те всичките са в София? И ако петия по големина град в държавата за теб е село значи си истински наследник на БКП и горд член на младежкото БКП (гроб). Ходи да четеш Винету докато тиквата те гали по тиквичката!

119

Анонимен

преди 2 години

Ти намали населението за три мандата с над 1.5 милиона ей, продажник

118

идва Видов ден

преди 2 години

Гешев да се стяга !!!! Ще има много работа по повдигане на обвинения срещу фигуранта и цялата му хунта от побеснели болшевишки копои........

117

Анонимен

преди 2 години

Г*ндона Калеко се появи....

116

До 134

преди 2 години

Масово русенци заминаха в чужбина. Семейства - родители, деца, че и бабите с тях. В София ходят само студентчета да учат и то не най-умните - умните учат в Англия. И Русе не е село, а е 5-тият най-голям град в България.

115

Анонимен

преди 2 години

Бойко Българоуубиец.

114

Анонимен

преди 2 години

Когато хората са разединени и изпълнени с омраза и не работят заедно за постигане на общи цели какво очаквате, златен век ли да настъпи?