75

Анонимен

преди 2 години

Чалгаров не лъжи, а пред детектор на лъжата истина кажи! Ако не е на Доган, е на Прокопиев или Сорос

74

Анонимен

преди 2 години

Ако Слави беше прав нямаше да има избори, шеще да има тест и най-добрия печели длъжността. Лично аз познавам някои много добри програмисти, на световно ниво и по програмиране и по математика. Но и да си гений не е лесно, 0 социални умения и неадекватна работа в екип, такъв човек може да работи само и единствено сам.

73

w

преди 2 години

Кабинетът се излъчва от Народното събрание и е на онези, които го подкрепят.Дали е на Доган - ще се разбере в момента на гласуването на новото правителство.Дали е на Бойко Борисов - ще се разбере в деня на гласуване на новото правителство.Дали е на някой друг - също ще се разбере в деня на гласуване на новото правителство.

72

Жалко за народа

преди 2 години

Според Славчо Борисов и Доган са едно неприятно минало. Учиндолецът прави всичко възможно да затвърди усещането за ИТН като едно неприятно настояще. С умни.ци като Тошко и Никито В. това е твърде лесно постижимо.

71

Да , ама не !

преди 2 години

До Д-р Исня,... А Бойко не съсипа ли цялата държава , само и само да го попупват по рамото ?

70

Много комплексиран

преди 2 години

Много комплекси имал Славиту !!! защо все за дипломи ни говори ?!

69

Жо

преди 2 години

ПРАВИТЕЛСТВОТО се съставя от Министър-председателя и се представя в Народното събрание за гласуване. Славчо още отсега показа, че няма да спазва Конституцията и ТОЙ ще "определя порциите". Явно, и на него му дърпат конците. Правителството може да бъде избрано САМО , ако ГЕРБ или БСП го подкрепи, което означава, че Славчо е излъгал избирателите си.

68

Анонимен

преди 2 години

ЕСКИМОСИ ДА БЕШЕ ИЗБРАЛ ЗА МИНИСТРИ ПО ДОБРЕ ОТ ТИЯ ШПИОНИ НА САЩ

67

Анонимен

преди 2 години

Спите ли, уважаеми зрители?..................Я, погледайте малко нагоре, към звездите, докато ние долу на Земята направим далаверките с банките и магистралките!........................ Хайде, погледнете към Космоса бе, не ни гледайте нас! Вижте Космоса бе!

66

Хахахах

преди 2 години

Нали ви казах Славчо какво ще им каже на ревлУциунерите - пАри нЕма - действайте. Ако искате подкрепяйте, ако искате не - порции няма да има. Ако го оставят да действа сигурно и за Майчето лимузина няма да има и всички депутати ще ходят на работа с колело.

65

Калеко Алеко

преди 2 години

Правителството което ИТН предлага по-скоро наподобява това на Симеон Сакскорбугготски само че във Фейсбук вариант, а там Доган беше едно от главните действащи лица, така че с експерти като Николай Василев май пак ще се възпроизведе една предишна зависимост на принципа че там където е текло - пак ще си тече ... Не случайно беше променен и изборният закон за гласуване в чужбина, така че освен партии като ИТН, да бъде облагодетелствано в най-голяма степен и ДПС с гласовете от Турция ... !!!

64

САКС на фон

преди 2 години

ами то правителството и управлението на дедо царски Симеончо, БЕШЕ ДОКАРАНО И ОПРЕДЕЛЕНО ОТ ДОГАН, нали той доведе царчето и го подкрепи за избора му за премиер... цар, министър-председател на парламентарна република, СЕГА ОТ СЪЩОТО

63

Анализатор

преди 2 години

Нема ни 1 министер от партията Му - Всички са парашутисти :)))))

62

РОСЕН

преди 2 години

Така си мислиш от страх. Всички предложения за ключовите министерства са одобрени от Сарая.

61

Анонимен

преди 2 години

Ще ви отправя за 7/800 дни

60

гост

преди 2 години

Тази марионетка няма нужда да се оправдава и да лъже. Показателни са делата, а не приказките на сценаристите.

59

минувач

преди 2 години

Аз доколкото си спомням предложения за Министър Председател е "експерт" по САМООБОГАТЯВАНЕ! А и на кликата около него начело с така наречения "Цар"

58

брей ,бре !?

преди 2 години

До Херо МУСТАКАТАТА...Херо Мустафа разговаря със всички лидери ,.... БЕс Бойко , ЩО ЛИ ?

57

ПОДМЯНАТА

преди 2 години

Гласуваш за Слави / ИТН / получаваш поовехтяло НДСВ / с нов ЦАР /. 31 годината кандидат министърка на образованието има чудесни дипломи и 0 / нула / административен опит. Не е доцент, не е професор, не е ръководила хора. В здравеопазването предстои тежка реформа, значи друг ще и казва какво да прави, друг ще взема решенията. Значи решенията от кв. Лвски-Г. ся дали там е зайчарник не знам.

56

Анонимен

преди 2 години

И кога видя и чу на мутрата някой свободен журналист да му задава въпроси като Диков или Милен Цветков да речем а не Пикаджии като Ивето Николова и Беновска на които са им написали въпросите?Къде у тъпата мутра акъл като при Путин да отговаря на стотици въпроси на журналисти от цял свят?