200

Да учи финанси малко

преди 3 години

Този си мисли, че всички сме с техните денари, където с две банкноти не може да си купиш и дъвка. Две 500 еврови банкноти са 2 бона, бледолико маке. Сигурен съм, че повечето македонски дават и за една такава.

199

Анонимен

преди 3 години

А вие защо говорите татарски?Вие сте 1 млн "макета" и останалите албанци.А след войните и прилапването на български земи над 2 млн българи от македонските земи се преселват в България.Зорлем гюзел олмасъ и насила "нация" не се прави.

198

Анонимен

преди 3 години

ква обща история имаме пък с тея "макета", - нищо подобно. Ние не претендираме, че Александър Македонски е българин ... 600 години това е не-българска тритория населена с Българи, до преди 60, когато започва сръбско-комунистическия геноцид. 1000 години преди това днешна "македония" е в ръцете на ромеи, латини, българи - пак предимно с българско население.

197

Анонимен

преди 3 години

Европата през крив макарон ще я гледат. Опасявам се обаче, че сегашните радеви жмуди ще клекнат.

196

хммм

преди 3 години

Македония е име на област, не държава и народ. Така както е Тракия, Мизия и Добруджа. Основния проблем обаче е че в Македония населението е страшно неграмотно и инато със селски манталитет. Ако можеше да им се прожектира историята пред очите и го видят, пак ще кажет че не е така, проблема с тях е доста сериозен а ние дълго време неглижирахме, сега никакво отстъпление. Политиците са купени но ако на народа му писне ще стане много интересно да се организират протести.

195

Анонимен

преди 3 години

Гюровски, с колко червени банкноти те купиха, за да дрънкаш такива глупости?

194

Пян_Гъ

преди 3 години

"Татарски фашисти, българките струват две банкноти" : Е па оти ке се бутате в тоа ЕС, дето има фашистички окупатори? Я си стойте рахат...

193

Калеко Алеко

преди 3 години

Благодарение на такива "осъзнати" младежи като Гюровски-горд последовател на Александър Македонски, северномакедонците още дълго време ще гледат Европата през кривя макарон на титовският си македонизъм...той и Заю Баю се правеше на мъж с някакви средни пръсти...Няма как да влезеш в ЕС с езика и историята на народ който ти наричаш татарски, а кичейки се с неговато минало се определяш като македонец с гръцко име заченато на българска територия. Така че керванът нека си върви, а кучетата да си лаят

192

Анонимен

преди 3 години

Тези н е г р а м о т н и ц и запалиха българското знаме миналата година. България няма пленено знаме в историята, но има запалено.

191

София 2021г.

преди 3 години

Гарантирано от джентълмен Радев.

190

татар

преди 3 години

Изпитана македонска рецепта на шеф Манчев:Слагаш две павета да врат и една македонска глава.Един час,след като паветата омекнат и главата е...готова.

189

татарски фашист

преди 3 години

Българската държава е тук от 1300 години. Македонската - от 20. За какви татари става дума? Господинът, да не би да е слънчасал?

188

ogog

преди 3 години

тез Макета само това пеят "татари и фашисти". Както е лафът: "А, ти па си Ален Делон". Тоз Драган все едно е расъл на пъпа на света - "Убавец"

187

Гошо...Тъпото

преди 3 години

Ако беше само това македонско...келеменце,с мед да го...нараниш,ама то половината родени след 90-та са все сръбски...калъп.Да си се оправят...вътрешно техните политичари и...историчари,нас да не ни намесват;не са готови за ЕС и близките 30-сет години,едва ли ще бъдат.

186

Анонимен

преди 3 години

Така ще говорят след като Радев е таксито пилот на Пендаровски. В България докато радевистите ичереповистите изчагъркват България - от вън не чакайте нищо хубаво да кажат.

185

Анонимен

преди 3 години

Руския посланик в Скопие не е ли време да реагира и да попита, защо част от населението на Русия - татарите се използва, като обидна квалификация! ? Какво им има на татарите, че ги използват, като някакво плашило?! Къде е логиката?! Ама Русия се кефи да ги обиждат явно!А наште русофили, защо си мълчат също?! Явно и тях ги кефи да обиждат народа на Русия!

184

Щандартенфюрер Татар

преди 3 години

Татарски фашисти! Яко!

183

Анонимен

преди 3 години

Българи, разбирам болката ви от поведението на македонците, но не забравяйте, тази манджа е сготвена по руска рецепта!

182

Гроби Таласомо

преди 3 години

До АнонименА ти покрай едно не можеш мина, как си требе, земеш си спукаш кратуната в него;))) Абе, къде си тръгнал да ми скачаш, натискай си там парцалите и ми отдавай чест!;)))

181

ЕК

преди 3 години

Ние на българите ще дърпаме ушичките, не на македонците!!!